21

Re: Apie Policiją

Darius, 21 пишет:

e vapse stumt ant policijos nera ko! stumt galit ant apsaugos firmu, ten tai marozu banda.... jegos yra smegenu nereik.... O va policininkai visada nusiteike padet:) ir su jais zmonishkai susitart galima. Jai su jais kaip su zmonem bendrausit taip ir jie. Juk jau ir taip si zodziai yra... Kaip sauksi taip ir atsiliems.... patys rekiat mentai mentai o poto norit kad padetu...

Įsitikinęs savo žodžiais? Nesenai dar tikėjau policija, dabar - ne, teko susidurti su tokia neteisybe, kad išvada peršasi tik viena - jie dirbs tik tam kas sumokės... Pora nuotykių su policija:

Kelionė autobusu, stotelėje įlipa dvi senyvo amžiaus moterys, kelionė vyksta toliau, staiga autobusas patenka  į avarinę situaciją, dėka vairuotojo išvengiama transporto priemonių susidūrimo. Tuo metu, kai buvo bandoma išgelbėti kitų keleivių sveikatą, viena iš "poniučių" įsivaizdavo, kad autobuse galima stovėti taip tvirtai, kaip ant žemės, deja... Teko jai pačiupinėt autobuso grindis iš arčiau, atsisukęs išvydau tik į orą kylančias jos kojas... Jos kolegė padėjo jai atsistoti, anyway vairuotojas klausė ar viskas gerai ir t.t. tai pradėjo skūstis, kad ranka lūžo. Buvo iškviesta greitoji pagalba, atvykusių gydytojų paklausėme kas nutiko, jie juokdamiesi atsakė "įsivaizduoja, kad nuo kiekvieno sutrenkimo lūžinėja rankos" (ar kažką panašaus, kad galėjom suprasti, jog "poniutė" tik išsigalvoja savo lūžius)... Atvyko policija surašė viską ir t.t. ir mūsų pavardes, kontaktus (liudininkai vis dėl to)... Po pusės metų skambina... Atvykus, davus parodymus, ir paklausus kas nutiko autobuso vairuotojui (kuris tikrai buvo malonus ir paslaugus) sužinoma, kad iš jo atimtos teisės, ir galimybė dirbti tokį darbą!!!

Tai kur teisybė??? Jeigu išgelbsti kitiems sveikatą, pasirūpini, kad sužeistas žmogus būtų apžiūrėtas, viską atlieki pagal taisykles ir iš tavęs atima pragyvenimo šaltinį??? Kad daugiau tokių vairuotojų būtų, manau visi tik pasidžiaugtume tai ne - atleidžiam. Pasidarė labai pikta...

Ir antras - merginai viename prekybos centrų pavogė telefoną, manėme neisim į jokią policiją, rasti jį - beviltiška. Tačiau gavome patarimų ten nuvykti ir užregistruoti nusikaltimą (gal per kratas pagal IMEI numerį ras), tačiau nuvykus į komisariatą, paaiškinus problemą buvo gautas toks atsakymas, kad maždaug buvo galima pagalvoti, jog kaltas esi pats ir tel pats atidavei... Žodžiu žmogui ir taip stresas, o jie (policininkai šiek tiek turėtų išmanyt psichologiją) tokiu tonu kai pavarė... Matyt sunku buvo surašyt, tikriausiai sumaišėm Solitairą žaist ir susinervino, kad rekordo jau nepasieks...

Taigi po tokio elgesio dar yra skundžiamasi, kad nepasitikima policijos darbu, bet kad nėra už ką pasitikėti, sutinku yra ir garbingų policininkų, tačiau reta tokių.

22

jei galeciau issaudyciau puse nereikalingu, kurie nusikalsta daug daugiau nej eilinis zmogus, o waidina swentuolius :::509 tokiu be galo daug...:::b53

23

Edita, 15 пишет:

jei galeciau issaudyciau puse nereikalingu, kurie nusikalsta daug daugiau nej eilinis zmogus, o waidina swentuolius :::509 tokiu be galo daug...:::b53

gal galėtų tave kas nors nušaut - tokia maža ir tokia pikta. Kas bus toliau?

24

Seip as pazystu normalius  pareigunus kuriwe dirba turi seimas bet kai moka kapeikeles tai jie visiskai nusispjaudavo i darba.Aras suprantu vyrai visuomet nors gauna visiskai neblogai bet pasiryze bet kokiomis situacijomis.Pvz mane buvo praeita vasara apsaude zulikeliai iki dabar dar neivyko joks teismas nors ir pagavo.Esme tame viska pinigai reiskia ir taip toliau.Laukiu dar menesi sukaks lygiai metai galesite per tv pasiziureti kaip issisukines juokas ims parodysiu likusias zymes ir popierius kad nugabentas buvau i  Ligonine po visko ir ekspertizej buves galiu viena dalyka pasakyti seis laikais turi pinigu daugiau tu tvirtesnis.

25

jeigu pakliūtumėte į šeškinės 6 komisarijatą sužinotumėte kas ir kaip dirba to komisarijato vengia visi iš tolo jeigu jiau ten papuolei gali tik save keikti nes nesudubasintas tikrai neišeisi bet kaip atidubasins tai ir kalbėt nebesinorės kaip mūsų pareigūnai dirba smile mokykitės žmogeliai smile

26

na kai reikia tai ju ne su ziburiu nerasi...jie pasireiskia tik tada, kai tu ju visai nelauki...primena lyg ir vagis, juk jie laisve pavogia:::044

27

Justas, 25 пишет:

jeigu pakliūtumėte į šeškinės 6 komisarijatą sužinotumėte kas ir kaip dirba to komisarijato vengia visi iš tolo jeigu jiau ten papuolei gali tik save keikti nes nesudubasintas tikrai neišeisi bet kaip atidubasins tai ir kalbėt nebesinorės kaip mūsų pareigūnai dirba smile mokykitės žmogeliai smile

jeigu visi komisariatai taip dirbtų - nusikaltėlių neliktų nė vieno - visi bijotų pakliūt... :::044

28

Dabar pats supratau kad Lietuvoj nera teisybes niekur visiskai.

29

Diva, 33 пишет:
Justas, 25 пишет:

jeigu visi komisariatai taip dirbtų - nusikaltėlių neliktų nė vieno - visi bijotų pakliūt... :::044

kad turbut priprastu..."suo ir kariamas pripranta" taip sakant, rastu buda kaip apeiti tuos komisariatus, juk viskas tik tobuleja, isskyrus teisingumo sistema, be to,idomu koks paperkamumo rodiklis mentynuose:::b56

30

Paprasciausiai Lietuvoj mazi atlyginimai o darbas sunkus.Visi nori ir seimai atnesti pinigiuku ir sau laisvui laikui.O Lietuvoj nera  teisybes garantuoju pats isitikinau o ne per koki televizoriu.

31

na dėl korumpuotų pareigūnų esu grynai piktas įpač kelių-policiją tai ką mačiau prieš porą savaičių mūsų kieme mane išmušė iš kojių stebėjiau per langą kaip iš dviejų žmogelių kaimyno ir jio meilužės rankų keliavo 50 litų banknotas mano kiemo draugui dirbančiam kelių policijoje ir dar uniformuotam darbo metu išlipus iš kelių-policijos mašinos bet jis ne tik 50 litų gavo bet ir maišelį kuriame kažkas buvo įdėta bet jis taip staigiai movė į mūsų namą kad aš nesuspėjiau jio sučiupt nusikaltimo vietoje paėmus kyšius būčiau bent viską užfiksaves tada jiam jiau būtų buvę riesta.

32

gal kiti policininkai ir nieko bet va keliu tikri sunys

33

Jei be jokiu pletku ir nuogirdu grynai ish savo asmenines patirties, jei apie Lietuviu policija turejai omeny tai tik teigiama. Buvau keleta kartu suimtas bet nieka nieko nemushe visi malonus ir t.t. Zhodzhiu tiek keliu tiek ta patruliuojanti policija nieko priesh. Kaip kitiems buna nezhinau.

34

man kai buvo 8 metukai as su jauneliu broliuku apmetem policininku masina uoboliais is devinto auksto:)daug obuoliu:)oi nervuoti buvo:)bet nebuvo ka baust:)

35

Gintautas, 24 пишет:

man kai buvo 8 metukai as su jauneliu broliuku apmetem policininku masina uoboliais is devinto auksto:)daug obuoliu:)oi nervuoti buvo:)bet nebuvo ka baust:)

O paskui dar stebites, kodel policininkai tokie ar anokie..

36

na jie tikri malaciai keliuose  vilniui net su kokiais 90 procentu pavyksta susitart:)o vagystes dar fabijoniskese( mane ant 2000 lt,draugus kai apvoge) policija nei vienos neisaiskino.tik viena kart kai kaimyna apvoge ant 6000 lt mes patys issiaiskinom ,pagavom pridubasinom ,privertem prisipazinti policijai (pats detektyvas toki sprendima pasiule:)smurtiniu keliu tai ,kazkas jau vyksta. isiesko is darbovietes pinigus

37

uz babkes paleidzia visiskai girta.

38

prie mano akiu vienas mentams 1000 lt sumokejo nes grese baudzemoji byla ,bet neskundziau nes man jie padejo susigrazinti pavogta autombili.cia giria policininkus tie kurie su jais reikalu neturejo,bet kas lietuvelej dedas tai nevisi supranta dar matau

39

Kai reikia neprisisauksi,kai nereikia uz kiekwieno kampo,kiekwienam krume tupi...
Agurkai ****...

40

Tuoi uz pikta zwilgsny baus:D:D:D