Re: myli ar tik zaidzia?
tai kad nieko doro dar neissiaiskinau,tik va tiek,kad visi megsta daug sneket,bet nieko nepadaro:D:D
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → myli ar tik zaidzia?
tai kad nieko doro dar neissiaiskinau,tik va tiek,kad visi megsta daug sneket,bet nieko nepadaro:D:D
Turiu du mirtinus patikrinimo budus kurie veikia 100 proc.
1. Ishsiveshk i kalnus ir prisirishk viena virve, pamatysi per kelias minutes su kuo turi reikala.
2. Ir daug paprastesnis greitesnis ir lengvesnis atvejis pasakyk vaikinui kad laukiesi.ZHodzhiu turi suveikti.
nevisi nuo to soka y panika jei turi atsokomybes tai niekada nebeksi y sona bet tokiu atveju gali ir pana prarast tikrai mylinty zmogu nes viskas paaiskes o kai antra puse supras kad tu juo nepasitiiki ir abejoji jo meile uhh ne kas
Nu is to ka isgirdai daryk isvada ,kitaip iki mirties cia kalbesies ir nieko nesuprasi ;D o kad padarytu Tau kasnors kanors tai reikia kazkokiu pastangu o nelaukti kaip suo kol nukris gabalas mesos ant galvos ;D;D;;D;D;D;D;D;D;D;D;
sunku su tais bernais..
patys nzn ko nori,viena karta vienaip sako,kita karta kitaip..
kai pasako po kiek laiko sako kad melavo,arba negali patvirtinti to dar karta.. sako kad yra pasimetes ir pan
o tu pati nebūni pasimetus, visad žinai ko nori?
Diana, 18 пишет:Nijolė, 20 пишет:pasakyk, kad nescia ir suzinosi, ar jis myli tave ;D nejuokinkit..
bet tai veikia.
jo tai jo.. bet o taciau.. kiti net nemyledami is reikalo susuks uodega ir pasakys.. tai zeninames.. ir bus totalus kaimas.. KAIMAS.. << tokiu dalyku nekenciu as belekaip.. nes tai MELAS, toks melas... ir jokia cia meile... cia reikalas... ir manot tai labai faina ir gera??? ne velnio.. ir liks ir nera ten meiles.. sukurta dirbtinai meile yra TOTALUS nesamone.. man visos tos reikalines vestuves tai visai nepatinka :? ne ne ne...
na, aš tikrai nenorėjau pasakyt, kad davai, pasidarom vaiką ir pririšim berną. nereik to realaus vaiko. aišku, čia yra truputis melo, nu bet ką darysi, jei nori sužinot. be to, tada geriau su trupučiu melo sužinot iš anksto pabėgs nuo tavęs ar ne, negu kad jau tikri vaisiai bus
Tomas, 27 пишет:Turiu du mirtinus patikrinimo budus kurie veikia 100 proc.
1. Ishsiveshk i kalnus ir prisirishk viena virve, pamatysi per kelias minutes su kuo turi reikala.
2. Ir daug paprastesnis greitesnis ir lengvesnis atvejis pasakyk vaikinui kad laukiesi.ZHodzhiu turi suveikti.
nevisi nuo to soka y panika jei turi atsokomybes tai niekada nebeksi y sona bet tokiu atveju gali ir pana prarast tikrai mylinty zmogu nes viskas paaiskes o kai antra puse supras kad tu juo nepasitiiki ir abejoji jo meile uhh ne kas
joa, šitaip irgi gali būti o tai kaip siūlytum išsiaiškint tu?
Nijolė, 20 пишет:Diana, 18 пишет:Nijolė, 20 пишет:pasakyk, kad nescia ir suzinosi, ar jis myli tave ;D nejuokinkit..
bet tai veikia.
jo tai jo.. bet o taciau.. kiti net nemyledami is reikalo susuks uodega ir pasakys.. tai zeninames.. ir bus totalus kaimas.. KAIMAS.. << tokiu dalyku nekenciu as belekaip.. nes tai MELAS, toks melas... ir jokia cia meile... cia reikalas... ir manot tai labai faina ir gera??? ne velnio.. ir liks ir nera ten meiles.. sukurta dirbtinai meile yra TOTALUS nesamone.. man visos tos reikalines vestuves tai visai nepatinka :? ne ne ne...
na, aš tikrai nenorėjau pasakyt, kad davai, pasidarom vaiką ir pririšim berną. nereik to realaus vaiko. aišku, čia yra truputis melo, nu bet ką darysi, jei nori sužinot. be to, tada geriau su trupučiu melo sužinot iš anksto pabėgs nuo tavęs ar ne, negu kad jau tikri vaisiai bus
ehem.. o jei tu to vaiko neturi :? tai neatrodo kvaila, zmogui meluoti ir ji kvailinti.. :? manau, nera pateisinamas toks poelgis - pameluoti, kad esi nescia, nors nesi vien del jausmu patikrinimo :?
mano nuomone tokia >> vaikai atsiranda ne kaip patikrinimas jausmu, o kai tam subrendi ir tikrai jau vaiku nori :?
>>> labai kvailai paskui turetu atrodyti: nepyk, as ne nescia, as tau pamelavau, norejau patikrinti, ar tu mane myli, paziureti, ar liksi su manimi,.. << tai muilas musu gyvenime... nzn ar normalus berniukas labai susizaves tokia jausmu patikrinimo ideja :? gili abejone... manau, pagalvos, kad tai mergelei kazkas su galvele ir trenks ja vos isgirdes, kad ji ne nescia nu nzn...
Diana, 18 пишет:Nijolė, 20 пишет:Diana, 18 пишет:Nijolė, 20 пишет:pasakyk, kad nescia ir suzinosi, ar jis myli tave ;D nejuokinkit..
bet tai veikia.
ehem.. o jei tu to vaiko neturi :? tai neatrodo kvaila, zmogui meluoti ir ji kvailinti.. :? manau, nera pateisinamas toks poelgis - pameluoti, kad esi nescia, nors nesi vien del jausmu patikrinimo :?
mano nuomone tokia >> vaikai atsiranda ne kaip patikrinimas jausmu, o kai tam subrendi ir tikrai jau vaiku nori :?
>>> labai kvailai paskui turetu atrodyti: nepyk, as ne nescia, as tau pamelavau, norejau patikrinti, ar tu mane myli, paziureti, ar liksi su manimi,.. << tai muilas musu gyvenime... nzn ar normalus berniukas labai susizaves tokia jausmu patikrinimo ideja :? gili abejone... manau, pagalvos, kad tai mergelei kazkas su galvele ir trenks ja vos isgirdes, kad ji ne nescia nu nzn...
nu tarkim gali pasakyt, jog įtari, kad taip gali būt tada gal ne taip[ ryškiai pasirodys, bet kažkiek tai gali pasimatyt ką vaikinas mąsto.
niu kad su tuo nestumu kazkaip ziauriai gautus,jei is tikruju taip nera:D jau geriau priremt prie sienos ir bandyt ispest tiesa,suktais klausimais:D:D
suktais klausimais :? manai, jis nesugalvos tau suktu atsakymu :? zdzz.. jei myli, tai myli, ir kazkaip itariu, kad turi jausti.. juk pvz, draugu prieraisuma irgi jauti, antipatija irgi,,, tai meile taipogi turi jausti
suktais klausimais :? manai, jis nesugalvos tau suktu atsakymu :? zdzz.. jei myli, tai myli, ir kazkaip itariu, kad turi jausti.. juk pvz, draugu prieraisuma irgi jauti, antipatija irgi,,, tai meile taipogi turi jausti
jee! pagaliau kazkas kazka pasake visiskai sutintu ,tai kaip skausmas... Pyta i galva tikrai pajusit
Tomai, Tomai.. kas tau siandien su tomis plytomis darosi :?
vakar meciau pro langa nes i apacia tingejau nest
tai kur Tomuk, cia meile :?
nu Tu sakiai "tai meile taipogi turi jausti " tai as pabreziau,nes kiti nezino kaip turi jaustis , nu padariau isvada ir nusprendziau kad turi taip jaustis kaip plyta per galva tikiuosi nepersistengiau :?
e, žmonės, o šiaip gali nesuprast myli ar ne....
Tomuk, tu visiskai teisus jei tas zmogus tau meile duos, tai ir jausi plyta per galva ;D ;D tu genijus. bet teisus duoks penkis tu man
>> na, as manau, kad nesuprasi, ar myli ar ne, jei zmogus tau to nuosirdziai nepasakys, ar bent neparodys :? bet kaip toj temoj.. kas ten zino, vienas vienaip supranta, kitas kitaip
Nu taip prasom;) ;D nu tai as jau ir nebeturiu ka pridurti
tai va, o reik sužinot myli ar ne
tai va, o reik sužinot myli ar ne
nu Dianuk nu Tu baik aaa!!!! uzrisk akis jam ir nuvesk prie aerodromo ,isodink i lektuva ir ismesk is jo tai jei pasakys kad myli tai iskleisk jam parasiuta,o jei sakys kad ne tai daug vaikinu tures prisiplot;D
Diana, 18 пишет:tai va, o reik sužinot myli ar ne
nu Dianuk nu Tu baik aaa!!!! uzrisk akis jam ir nuvesk prie aerodromo ,isodink i lektuva ir ismesk is jo tai jei pasakys kad myli tai iskleisk jam parasiuta,o jei sakys kad ne tai daug vaikinu tures prisiplot;D
o jei aš tavęs tokiu pačiu variantu paklausčiau ar mane myli? tikliau čia jau klausimas būtų nori yvent ar mirt.
pasakyciau kai nusileisciau ant zemes
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → myli ar tik zaidzia?