Тема: ka daryt?
ka daryt kai uzknisa mergina vaikiną savo pavydu ir pan.nesamonem?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → ka daryt?
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
ka daryt kai uzknisa mergina vaikiną savo pavydu ir pan.nesamonem?
o tau cia aktualus klausimas:?:D ne kiekvienas vaikinas ilgai klausysis pavydo scenu,manau,igristu ir paliktu
paklausk radzio..
>> bet tema galejai ir geriau suregzti
>>>> atsakymas>> nebuti tundra ir zmogu suprasti, kad jis nori iseiti ir vienas, irjis turi savu draugu
Stengtis ta pavyda kazkaip suvaldyti, nes kitaip gali mylima zmogu prarasti...Ka gi daugiau...;>
Erika, o tu pagalvok ką pati tokiu atveju darytum? jei aš suprasčiau, kad nervinu žmogų ir jis man brangus, pasistengčiau suprati, kas konkrečiai jį nervina, tada ar aš pati gali be to gyventi ir keistis
paklausk radzio..
>> bet tema galejai ir geriau suregzti
>>>> atsakymas>> nebuti tundra ir zmogu suprasti, kad jis nori iseiti ir vienas, irjis turi savu draugu
ne del isejimu viskas...tiesiog nesveikas pavydas viskam..ne visada..bet kai jau uzeina tai.................nekas buna...
Zinau mergyt, bet valdytis reikia...Kiek gali...
tai va kad negaliu gal jau pas koki psichologa kreiptis reiks....
As ir esu pavydoka...Pasistenk kol dar yra del ko tai suvaldyti... Nes paskui gali labai gailetis :\
tai va kad negaliu gal jau pas koki psichologa kreiptis reiks....
pirmas žingsnis jau tas, kad supranti jog tai negerai dabar pabandyk suprast kodėl tas pavydas kyla
Tvardyk savo nesveka pavyda...
tai gal tas berniukas tau ragus stumia
>> nors siaip sako, kad pavydi tas, kuris pats taip daro :?
Nijoliuke teisi kai pats eini naleva tai galvoji kad ir kiti eina, tada ir prasideda
Nijoliuke teisi kai pats eini naleva tai galvoji kad ir kiti eina, tada ir prasideda
ne visada kai nematai dažnai žmogaus, irgi visokio velnio prisigalvoji
Karolis, 22 пишет:Nijoliuke teisi kai pats eini naleva tai galvoji kad ir kiti eina, tada ir prasideda
na gi jei zmogumi nepasitiki tada neverta su juo prasideti.. arba jis pats koks morozas ar nieksas kad pasitikejimo nevertas.. :?
Karolis, 22 пишет:Nijoliuke teisi kai pats eini naleva tai galvoji kad ir kiti eina, tada ir prasideda
na jei pastoviai kyla mintys kad jis na leva eina ir norisi ji patikrinti, tai jau ir negerai, siaip cia jau liga turbut, kuria reikia arba gydyt arba paciam sukontroliuoti, nes manau niekam nepatinka, pastovi kontrole ir tikrinimai, turi buti abipusis pasitikejimas
nu jojo.. Diana, dabar pagalvok.. vakare skambina tau ir klausia: labas, kur tu? sakai, su drauge.. su kokia? siaip.. kur? pas ja... kas dar? nieko.. o veliau bus? ne.. nu zdz.. tokiu nesamoningu klausimu.. paskui veliau dar paskambina..ir vel apipila tais kvailais klausimais
.> as nzn.. bauda tas telefonas man, karta skambejo telefonas, matau, kad draugute skambina.. sedziu, dainuoju dainuke ir ziuriu i telefona, nes tingiu pakelti (o siaip tingejau), tai daryciau lygiai ta pati, jei pradeciau jausti, kad kazkas labai itariai skambineja :? ir isvis.. pasikalbeciau as del to tikrinimo..
man nesunku pasakyti, ka as veikiu ar veikiau, pasakau visada tai, ka noriu pasakyti bet kuriam zmogui.. o jei jau nenoriu, tai nesakysiu.. meluoti moku tikrai, kai noriu nera sunku... [<< uz situs zodzius busiu dabar blogis :? ]
Zinok varzydama vaikina savo pawydu tas pats, kad tu ji nuo saves atstumi ,taigi netruks kai jau jis bus su kita:)
Ka daryt :? gimdyk jei negali :?....manau jems reikia tai patiems isiaiskinti:D
na gal pats duodi pagrinda pavydui?
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → ka daryt?