Re: Kauno Kolegija
As noriu studijuoti Kauno kolegijoj multimedijos technologija
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Studijos (Universitetai, Aukštosios, Kolegijos…) → Kauno Kolegija
As noriu studijuoti Kauno kolegijoj multimedijos technologija
o kiek reikia baigti klasiu kad stoti i kauno kolegija?10 ar 12 ?
Nu tai 12 aisku Juk ne profesine mokykla...:)
ania kazkas man sake kad po 10... a pasirodo klydo
Po 10 gali i profke keliaut
as studijuoju ir
As neseniai baigiau Kauno kolegija
as ir kk
mokiaus leidyba ir poligrafija..meciau
Kodel Raminta?:)
hmm..tarkim,kad tai buvo principinis reikalas..su prodekanu truputuka nesutarimu buvo o va sian suzinojau,kad istojau i univera,as isvis nesuprantu kaip man buvo susisviete i koledza stot
Kauno kolegija,,,,II kursas laukia;)
Kauno kolegija,,,,II kursas laukia:)
o neakivaizdziai studijuojanciu yra?:)
hmm..tarkim,kad tai buvo principinis reikalas..su prodekanu truputuka nesutarimu buvo o va sian suzinojau,kad istojau i univera,as isvis nesuprantu kaip man buvo susisviete i koledza stot
Tai tu manai, kad tik kolegijoj gali nesutarimu kilti? abejoju...
beje sveikinu su istojimu...;) as tai dabar 12toje klaseje.. Man pats "smagumas" nezinau kur stoti, tiksliau mazdaug zinau, bet va bijau suklysti...
as ten studijuoju.interjiero elementu gamyba ir konstravimas...ir tiesa sakant pikta esu ant vieno destytojo...:(
gal kas zinot kokia cementovke ruose..fuksam
as ten studijuoju.interjiero elementu gamyba ir konstravimas...ir tiesa sakant pikta esu ant vieno destytojo...:(
uz ka gi?:>
turim toki inzinerines braizybos destytoja...kuris :
1.nekencia panu ir visalaik ,visi darbai buna blogi,nesvarbu kad juos nukopijuoji nuo geriausio mokinio ar patio darai
2.jis is to pelnosi...kai pasakojo antrakursei,is 27 tik trys viska atsiskaityte...o kad visiems butu iskaityta turejo mestis po 50lt. ir iskaito darbus...
nu kam tos korupcijos?pikta as ant jo:/
Oi koks bjaurus... as tai i multimedijos technologija noriu stot, bet bijau suklyst, sunku apsisprest kur stot...:|
Diskusijų forumas → Studijos (Universitetai, Aukštosios, Kolegijos…) → Kauno Kolegija