Тема: Pietu amerika pvz.Paragvajus , venezuela ir tt...
velniai griebtu ar yra is ten kas nors ir kaip jums ji ?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → Pietu amerika pvz.Paragvajus , venezuela ir tt...
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
velniai griebtu ar yra is ten kas nors ir kaip jums ji ?
Kolkas as dar ne ten bet jei viskas eisis pagal plana kitais metais tureciau i Bolivija vaziuoti
Oho Bolivija nuostabi salis ....buves as ten kelias savaites ....Nenusivilsi Dora !!!!
Oho Bolivija nuostabi salis ....buves as ten kelias savaites ....Nenusivilsi Dora !!!!
As irgi taip manau. Dar niekada neteko buti, bet noriu aplankyti La Paz ir pakeliauti po Pantanal. Jei bus pakankamai pinigu vaziuosiu masina per visa siaures ir pietu amerika iki ten
Grazu visur,as tai i venesuela varysiu..Bet galiu pasakyti tik Norvegijoje pragyvenusi metus ten yra nuostabiausia pasaulio salis,kur bebuvau,ten noriu su visam sugryzti,o kitur tik aplankyti...
Liudna nei vieno lietuvio
As pernai buvau Urugvajuje(kuri daznai maiso su Paragvajum) Tai buvo super,taip pat viena diena Buenos Airese,dar laukiau lektuvo puse dienos Sao Paulo:)),gaila ,kad iseit negalejau:(
p.s. o kas nors is lietuviu yra buve Paragvajuje,man jsi labai paslaptingas,mazai ka paie ji girdeta.......
Mindaugeli as juk is tenais esu ...tenais gyvenu ..ir apskrita tenais uzaugau , na tiksliau tenais buvau , gyvenau , augau , ten prabego mano vaikyste , o velaiu isvykau pas teti i lietuva , bet laikui begant vel gryzau nes ziauriai pasiilgau nebegalejau be savo gimtines ...tai va ...O Urgvajus ir nuostabi salis ten simta kart buva Montevidejuj...Urgvajus juk visai salia Pargvajaus ...Zodziu galeciau pasakoti ir pasakoti apie tas salis ....Tai nuostabios salys , jei turesi galimybe apsilankyk Paragvajuje....nepasigailesi , neprasausi Mindaugai ....Jei ka klausk papasakosiu
Gaila tik kad siuo metu nera nieko is tenais ir apskrita is pietu Amerikos
Velniai griebtu kur jus visi pasidejote pietieciai ??????
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → Pietu amerika pvz.Paragvajus , venezuela ir tt...