Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
nu sveiki mano mielieji stai ir as kaip sekasi va parodysiu koki grozi pasidariau pries savaite kia kas mate kai kas ne nu cia pagal save ir savo nika :V
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 560 561 562 563 564 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
nu sveiki mano mielieji stai ir as kaip sekasi va parodysiu koki grozi pasidariau pries savaite kia kas mate kai kas ne nu cia pagal save ir savo nika :V
sesiaus truuuuuuuuuuuuusikai zydri ;D ;D ;D
Nijolyte... gi musu vaikiuko vardas bus arba LinAuris arba AurLinas ir ne kitaip arba dar imanomas variantas kad bus vardas NijolAurLinas arba AurNijolLinas arba LinNijolAuris ;D ;D nu dar mes aptarsim viska ;D ;D
>>Lina grazu
LinAuris AurLinas NijolAurLinas AurNijolLinas LinNijolAuris
as tau neleisiu is mano vaiko tyciotis su tokiais vardais ;D
Linas, 19 пишет:LinAuris AurLinas NijolAurLinas AurNijolLinas LinNijolAuris
as tau neleisiu is mano vaiko tyciotis su tokiais vardais ;D
tai labai grazus vardai musu vargai ig patys graziausi ir dar ju derinys gi dar grazesnis
sesiaus truuuuuuuuuuuuusikai zydri ;D ;D ;D
sesius ir pati tokius turi
Nijolė, 20 пишет:sesiaus truuuuuuuuuuuuusikai zydri ;D ;D ;D
sesius ir pati tokius turi
neturiu... as ju nenesioju o tu su zydrais vaikscioji ;D
--------------
Linuk, mielasis... ismok tu rasyti... nes tu su musu augintiniu eisi kartu i 1klase rasyt mokytis (chuckle)
sesiau nevaryk jie gi grazus :V
o jus cia vaikam vardu neisradinekit, man geda bus ju krikstamote but
Augintinis... tai ka tu gyvulius gimdysi :? :#
sesiau nevaryk jie gi grazus :V
o jus cia vaikam vardu neisradinekit, man geda bus ju krikstamote but
tai aisku, kad grazus as rinkau (chuckle)
va va.. ka as jam ir sakau.. duok diedam valia...
>>>Linuk... atsipraaaaaaaaaaaaaaasau niekada daugiau taip nepasakysiu
ziurekit kad man vardas grazus ir siuolaikiskas butu o jei ne
ziurekit kad man vardas grazus ir siuolaikiskas butu o jei ne
as ji sakiau kad bus NijolAurLinas na toks derinys o seka galima ir keisti ;D
tu nori kad mano lieziuvis gimnastika darytu :? man jau ji perskaityti sunku o ka jau sakyt apie jo istarima
nu nesiderk is mano vaiko ;D
ka nedaryt is tavo vaiko :?
N-E-S-I-D-E-R-K <<< aiskiai :? ;D ;D ;D
as maniau "nesiderek" o cia nesiderkt :?
o uz ta 1 psl gausit man
eee tai ka viekas nekalbat :? n ir nekalbekit
tayp.... na, nieko istversim mes sita skausma :? ir laukiam kuo issamiausios ataskaitos ka Jus ten veiket :? nes, tipo lyg ir minimeetas buvo :? siok toks, bet vis tiek..
>>> na, o dabar pasitrinu akius ir eisiu as liuliuuuuuuuu
Ehem.. Meetas, sakot? Galima gal ir taip pavadint Zodziu papasakosiu as savo ispudzius
Ankstyva apsiniaukusi 5dienio ryta isriedejo Karolyte is Vln autobusu stoties i Alytu Kelione praejo visai greitai ir nenuobodziai besigerint musu brangiosios Lietuveles gamtos groziu Taciau atejus ilgai lauktai susitikimo akimirkai, likau kiek nusivylus.. Bo musu brangusis Linutas sugalvojo veluot :V Bet kadangi buvau itin geros nuotaikos, nesupykau sulaukiau ir pasilabine patraukem Dzuku Svetainen pusryciaut Pasistiprine kepsniais, sultim ir arbatom patraukem miesto grozio apziurinet Truputi pasivaiksciojom ir nutarem kad jau kaip ir laikas ivykdyt bene pagrindini keliones tiksla - aplankyti Tarptautine Bonsai ir Suiseki paroda O jau ten i kokius grozius prisivepsojom.. Ir beprotiskai fantastiskai graziu medeliu matem , ir samuraju kardu , ir akmenu nepaprasto grozio , ir Japonu liaudies drabuziu , ir origami gyvuneliu , ir skulptureliu visokiausiu , ir fontaneliu , ir degtuku dezuciu etikeciu kolekcijas didziausia s, ir piesinius ant ryziu popieriaus , ir suvenyru visokiausiu , ir arbatu galybe, ir smilkalu, ir net kaip tuos nuostabaus grozio Bonsai medelius besirdiskai ziauriai ir skausmingai formuoja matem.. Zodziu, pasikulturinom kaip reikiant Kupini ispudziu patraukem vieno Xo Maximos link [nors pagal Vilniaus standartus as jai duociau maziausiai du Xiukus ]. Pasijame po bonkele nuostabiojo Svyturio Baltojo alaus ir citriniuka, nukeliavom pas Linuta Perziurejom nuotraukikes, paklausem muzikikes, gavau dovanu kompakcioka su iamzintais parodoje matytais groziais ir dar viena su dainuojamaja poezija ir patraukem stoties link, kad pasiziuretume kada gi man cia namo keliaut Nepamirskim pamineti fakto, jog tik isejus is namu, Linelis prisimine nepaemes citriniuko, kuri norejom suvartoti uzsipirkus dar Baltucio Taigi teko jam nabagui begt atgal Jam grizus, tesem kelione links stoties, taciau paejus gal 100m jis prisimine pamirses telepona, taip kad teko vel pasportuot [nevykelis ] Pagaliau pasiekus tiksla, sove isganinga mintis, kad as galiu juk tiesiai is Alytaus i darbeli lekt Taip ir su Dianyte susipazinciau, ir miesta dar apziureciau, ir siaip smagiai pasibutume Taigi pajame rytini bilietuka, patraukem parduotuves link Pasijamem alucio ir nukeliavom i labai labai nerealiai super grazia vieta - ant piliakalnio [iSedejom sedejom kol kaip ir griaudet pradejo, dangus apsiniauke Nusprendem keliaut jau ir su Dianyte sutarem, kad atleks ji su draugute pas Linuka filmu ziuret Atsiveze merginos cipsiuku, pyragiuku, popkornu bei vynuogiu ir pradejom kino seansa Labai smagiai issidrebe ant Linuto lovos paziurejom "Nuodemes uzkalbejima", paskui iskeliavo Edita pas broliuka ir likom trise ziureti "Kvepalai. Vieno zudiko istorija" Paskui [o gal ir pries tai :? ] Linutas irase Nijolytej CD Tada dar paziurejom vieno tokio aktyvaus veikejo megstamiausio filmuko "Family Guy" kelias serijas Ir as supratau, jog vis delto ir animaciniai filmai gali sukelti priklausomybe Ir stai atejo laikas atsisveikinti su linksmaja Dianyte.. Bet kol ja atvaziavo pasiimt, dar spejom visai nemazai papliurpt
Ir tuomet likom dviese Kas buvo toliau istorija nutyli..
Juokauju Tada labai pradejom vel ziuret ta stebuklingai uzburianti ir beprotiskai juokinga filmuka Ziurejom ziurejom, kol kazkuris i laikrodi paziurejo ;D Kadangi buvo likusios tik pora valandu iki kelimosi, nusprendem nemiegot is viso, kad atsikelus nebutu labai blogai Taigi vel draugavom tai su filmuku, tai su muzika, kuri dabar kantriai guli irasyta i CD ir laukia kol pradesiu ja klausyt Taigi isausus rytui pagerem arbateles, susikrovem smutkes ir patraukem i stoti, kur Karolyte sedo i raudona autobusiuka ir nuriedejo darbelio link Ir stai dabar visa beveik miegodama baigia spausdint sia visai sakyciau netrumpa istorija apie mini meeta Alytuje, apie kuri vien tik geri ispudziai bent jau is mano puses
Geros visiem dienos!
Страницы Назад 1 … 560 561 562 563 564 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~