81

Re: Plaukeliai ant kūno :)

Laura, 25 пишет:

kodel plauku salinimas yra skirtomas pagal lytis? smile
jei moterys nesalintu plauku, kaip tai vyrams patiktu? wink
moterys, merginos labiau tolerantiskos,- nesiskundzia del vyru plaukuotumo, taip pat, kaip nesikabineja prie "plikes" smile) visame kame izvegdamos grozi smile)

O gi todel, kad vyru nuomone apie moteru plaukuotuma vieninga, o pusei moteru plaukuotos kojos ir krutine grazu, pusei nea, visoms neitiksi big_smile

82

man grazu plaukuota krutine ir kojos,kazkodel labai sexy ir vyriska... ;D gerai,kad yra visu skirtingi skoniai...

83

Andrius, 31 пишет:
Nijolė, 20 пишет:
Saulius, 24 пишет:

plaukai gerai ziema silciau big_smile  o ant koju plaukai da nemaiso big_smile gal da kojas pradeti skustis reiks big_smile

Sauliau.... :::921 nesnekek taip.. nes kai vyrai kojas prades skustis, as ta pacia diena risiuos plyta po kaklu ir nersiu kuo giliau :::921

O dviratininkai, teko girdėt, skutasi...

joa;Dpas mane gamtos knygoj buvo rasyta,kad skutasi ka nebutu oro pasipriesinimo:DDD

84

nu skaiciau cia,kad su amzium ir nuomone keiciasi,bet man tai nelabai grazus vaizdelis atrodo:Dkai didziokai per kuno kultura rengias,nieko seksualaus nematau;D

85

o man atrodo labai patraukliai plaukuotos vyro kojos big_smile
ka jau kalbet apie pazastis, tai zinoma, kad skusti ir butina:::832 , bet kas liecia kojas ir krutine kazkiek plaukuota, tai tikrai tikrai nedarkykit saves big_smile

86

Monika, 13 пишет:

nu skaiciau cia,kad su amzium ir nuomone keiciasi,bet man tai nelabai grazus vaizdelis atrodo:Dkai didziokai per kuno kultura rengias,nieko seksualaus nematau;D

tai tau dar ir neturetu labai jie rupeti wink

87

kojos tai kaip kojos, bet plaukuota krutine tai man nelabai patinka... Siaip esu daugiau uz neplaukuotus vyrus ir pati save visada labai gerai priziuriu, bet kai pirma karta su savo draugu (zymiu sportininku) daejome iki lovos reikalu teko pastebeti kad pas ji ant kuno nei vieno plaukelio nera:) jis buvo labai slidus nei ant ranku, niekur nebuvo net mazycio plaukelio:) del tuo net biski keistai pasijutau... smile laikui begant ar tai as pripratau ar tai jis mazau depiliotis pradejo... smile manau nedaug bet nors minimuma vyras turetu tureti plauku:) kitaim ir motersis salia tokio vyro gali pasijusti nemoteris.. smile

88

Nijolė, 20 пишет:
Monika, 13 пишет:

tai tau dar ir neturetu labai jie rupeti wink

bet pleam,atkreipiu vis delto demesi jau:D

89

mm na maes asmeniskai miskas nelabai zavi big_smile
nu kai ten padoriai ju yra tai dar normaliai bet ir tai ant krutines tai nepatinka smile mm ir seip aij ka zinau nepatinka smile))

90

pas mane tai dar neauga plaukai... laukiu kada isdygs... ir vandeniu laistau bet kaip nedygsta taip nedygsta.... big_smile big_smile big_smile

91

Manvydas, 21 пишет:

Koju, krutines skutimas.. ka dar isgalvos? Nesamone tikra, pradejus skust, reiktu kas dvi dienos skustis, nes naujai augantys plaukai visad ziauriai duria, o tokius plotus apsenaut tai darbu darbas.

O is panikiu dar ne to reikalaujat, begedziai :::018

92

Viktorija, kiek zinau tai tos panos kurioms auga plaukai ant krutines cirke dirba tongue

93

zajabys, tik kai ne per daug. grazu vyro vyriskumas plaukai ant krutines ir ant koju....

94

o kas yra per daug? kai jau visa kuna shukuotis reikia? big_smile big_smile big_smile

95

Erika ka dirbi neprievartauk moteru su tais gaurais big_smile

96

smile

97

Nu jusu panu nevercia niekas skustis,pacios sugalvojat sukuosenas sau darytis ir panasiai,ce bandot is situacijos isissukti,kojas skusti bx,tai gal mes ne pyderai seip

98

kiek teko panu is arti apziurinet, tai pas 80% panu gana iziurimi useliai buna ;] ka jus i tai ? ;]

99

jei jie vos iziurimi, manau netrukdo, nes plaukeliu ant viso kuno yra..jei matomi ir tai trukdo merginai, manau, kad ji juos salina ...

100

man tai asmeniskai netrukdo, kai bendrauji su zmogum tai atrodo kad kitaip ir but negali, bet cia tema taj ziuriu kad visos mergos sutike joms patinkanty vaikina ciuju is kart jam krutine ir uzpakaly apziurineja, neduok dieve bus apzelus, o bernai mergom usus, kazkaip jus cia stumiat vieni kitus y nemalonias padetis.. ciuju ne vienam kakta suprakaitavo sedint namie skaitant komentarus ir ziurint y veidrody..