301

Re: Auskarai. Kiek ir kur?

Ugne, 13 пишет:
Kristina, 20 пишет:

as tai laabai noreciau auskaro i antaki, bet man nieks neleidzia draugai sako kad merginai tai netinka,ir beto turi buti tam tikras stilius...

na kaip kaip kuriom merginom jei mergina visiskai neturi stiliaus ir veriasi i antaki auskara tai nemanau kad lb grazu big_smile bet jei mergina turi soki toki kodel gi ne !!!

manau tikrai yra graziau paprastai apsirengusiai panelei negu kokiai gotej ar pankei...

302

Sigitas, 24 пишет:

As jau senei sakiau, kad nesamone is zmogaus kuno daryti rety... big_smile
Bet vat kas isto, juk tom 13 - 16 metu mergaitem/merginom, kurios juos veresi su malonumu, tai yra labai grazu... feeee... big_smile

na seip as turiu viso 5 auskarus ausyse bet ne delto kad ten pasirodyti ar kas nors tokio vat daug kas turi pvz liezuvyje ti pasiziurek vat tokiu 12-13 nuotraukas ir pamatysi liezuvis visur atvepes...o ausise tikrai yra grazu bet ne tai kad ten prisikabinti po to metrinius auskaru...o kai smulkus grazus auskariukai...vat tada tai grozis...

303

njio pwz mjan tj zeurej zeurej fajnaj kaj buna liezuwy ir lupytej... zeurej njioju y lupa arbja y liezuwy...

304

big_smile o man graziausia liezuvi

305

Ugne, 13 пишет:

big_smile o man graziausia liezuvi

nes pati turi.. xD kaip ir aš...:D

306

Roberta, 13 пишет:

njio pwz mjan tj zeurej zeurej fajnaj kaj buna liezuwy ir lupytej... zeurej njioju y lupa arbja y liezuwy...

I kuria lupa nori? Hmmm... visvien nesuprantu tokio grozio... sakykit ka norit... big_smile

307

ok nesvarbu cia grazu negrazu. jau skonio reikalas. bet pasakykit man kame prikolas vertis auskara i lupa, kai visas miestas eina lygiai taip pat susibades lupas???? buti su mase ar ka? =]

308

Živilė, 21 пишет:

ok nesvarbu cia grazu negrazu. jau skonio reikalas. bet pasakykit man kame prikolas vertis auskara i lupa, kai visas miestas eina lygiai taip pat susibades lupas???? buti su mase ar ka? =]

Toks ir prikolas, kazkam grazu... juk pati sakiai, skonio reikalas... big_smile

309

bet tai kas per instinktas eiti su visa banda??? kur individualumas? visi kaip pazenklinti kokios sektos nariai =] dabar jau butu didi uzduotis rasti paaugle mieste, kuri neturi auskaro ant veido big_smile

310

Živilė, 21 пишет:

bet tai kas per instinktas eiti su visa banda??? kur individualumas? visi kaip pazenklinti kokios sektos nariai =] dabar jau butu didi uzduotis rasti paaugle mieste, kuri neturi auskaro ant veido big_smile

as tokia...:Dvaziuok i panevezi tikrai sutiksi...:D:D

311

valioooooo dar yra su protu nesusipykusiu zmoniu!!!! big_smile rispektas tau! kj saka big_smile

312

big_smile:D:D...na man uzgenka ausyse auskaru...:D:D:D

313

nu as tai labai noriu virs lupos.....nu kaip Neli is 69 danguje........man labai grazu.....mama sako kaip nori, bet man atrodo kad tu tik pinigus y bala ismesi.....:::043 tai va net nzn ka daryt gal jus ka patartumet? :::818

314

uzsimanau kada isiversiu bamba i auskara ;]]

315

em..na ash turejau lupytes apachioje..turejau nesenaj wirsh lupytes..bet atsibodo...ishsiweriau..shejp nk skausmingo ir jokiu komplikaciju y lupyte kai weriesi dazhniausiai nebuna...pawojingiausia tikrai manau y liezhuwy...neas buna ir kad dantis nusiskelia kai dar per ilgas auskariukas buna...ir shejp wisokiu komplikaciju smile

316

istikruju lb pavojing uskarus vertis i lupa,,nes tuomet kyla problemu del zmogaus dantu,,blogiausiu atveju priekiniai dantys gali iskristi,,o juk to mes nenorime,,o kodel pavojinga i bamba?

317

Martyna, 12 пишет:

Kur jus turite auskaru ir i kur geriausia wertis??

isiverk i uzpakali :::b18

318

kai daug zmoniu turi tuos auskarus veide tai kazkaip neidomu, o pati noreciau rinki i nosi isivert. gal lb nepakenktu. nors jauciu nesiversiu. seniau norejau daug kur isivert bet gerai kad nesiveriau. dbr pries ka nors padarydama su savimi ilgai mastau, nes pasekmes gali but nelb kokios.

319

na ka dabar jau turiu 8 auskariukus,pagaliau idyvendinau savo dideli nora ir isiveriau i liezuvi,o siaip dar turiu bamboj ir visi like ausyse

320

Bamboje,vienoje ausyje du,kitoje vienas smile Dar liezuvyje,antakyje ir po keliu savaiciu lupoje turetu buti ;D))