1

Тема: knygos pavadinimas

ar kylo kada nors minciu parasyti knyga, jei taip, koks jos butu pavadinimas?

2

Re: knygos pavadinimas

GYVENIMO VAIVORYKSTES SUKIAS

3

as manau tikrai galeciau parasyt knyga..  gal but kadanors taip ir padarysiu... manau idomi iseitu...:)  o pavadinima sugalvociau tik tada kaip parasyciau..:)

4

mintis buvo pradeti rasyti, bet pavadinimo negalvojau smile

5

Pagal knygą pavadinimas, o ne atvirkščiai...

6

jo kazkada rasiau knyga... uztrukau koki pusmeti ir parasiau visus 100 puslapiu... (man buvo 9 metai) gaila kad nuejes i biblioteka pasiemiau lobiu sala ir perskaites supratau kad as parases lygiai ta pati. tik sutrumpinta versija.. Didieji protai masto vienodai smile

7

Dovydas, 17 пишет:

jo kazkada rasiau knyga... uztrukau koki pusmeti ir parasiau visus 100 puslapiu... (man buvo 9 metai) gaila kad nuejes i biblioteka pasiemiau lobiu sala ir perskaites supratau kad as parases lygiai ta pati. tik sutrumpinta versija.. Didieji protai masto vienodai smile

pagirtinas saunus bandimas smile

8

Elena, 30 пишет:
Dovydas, 17 пишет:

pagirtinas saunus bandimas smile

deja mane tas ivykis gan nusodino ir daugiau niekad net nebandziau nieko rasyt... apsiriboju skaitymu... smile

9

as tai net neisivaizduoju, kaip pavadinciau knyga..... itariu, kad labai viskas nuo nuotaikos priklausytu... ir nuo to, kas pacioje knygoje sudeta :?
>> va, man mano sesius :::727 pametejo mintele, kad gal isleist giliam giliam KADA NORS knygute...net susigundziau ta mintim :::818 bet net nzn.. is tikruju tai toks blogis yra kaip >> nera laiko tam, kas tau tikrai idomu ir miela :V siaip sakoma, kad kai is tiesu nori, atrandi... taciau.. deja.. ne visada tas posakis tinka...

>>.o va kai anksciau budavo, kad poetai savo rinkinius pavadindavo vieno eilerascio pavadinimu >> kaip dabar kokie dainininkai albuma - vienos dainos pavadinimu <<< va sitaip niekada nepadaryciau... nes nesamone man taip.. na, gal toks pasirinkimas parodo, kuri daina, eilerastis artimiausias sirdelei tuo metu >>> na, jei vadovaujantis tuo, tai nzn.. vadinciau >>> kvepejai metu arbata << bet nzn, nes to eilerascio mintys tik dabar man labai artimos... bet gal cia ir suzaidzia akimirka ir tos akimirkos jausmai... ai kas cia supaisys...
bet siaip tikrai nevadinciau vieno eilerascio pavadinimu.. jungciau kazka bendrai, ieskociau to, kas atspindetu visuma...

10

Rasymas ta savotiska magija, pati as siaip rasau eiles...

11

paukščio ašara...

12

Eglė, 15 пишет:

paukščio ašara...

labai grazus, kas jame slypi?

13

zana--->
na šeip esu sukurus tokia istorija.. kur moterį išprievaravo ji pagimdė dukterį.. širdy turėjo labai daug skausmo bet negalėjo verkti. norėjo ji nužudyti savo dukrą.. bet nepavyko.. ir po daug daug metų kai dukra užaugo jos ten vienu žodžiu susitaikė.. ji nuėjo viena dieną į parką ir pamatė paukštį ir jam pasakė :kad tu žinotum koke aš laiminga. pagaliau išmokau verkti.
nu ir veidu nusirito ašara o paukštis nuskrido..
tai taip ir kilo šis pavadinimas..:)

14

kilo mintis prieš.... gal 6 metelius rašyt smile deja, nepabaigiau darbo.... :V na o pavadinimas atsirastų tik tada kai jau darbą visą rankose turėčiau smile

15

Zana, 22 пишет:

ar kylo kada nors minciu parasyti knyga, jei taip, koks jos butu pavadinimas?

Buvo kilus tokia mintis su buvusia klasioke pries kokius 6m big_smile parasyti knyga. Fantastine knyga, tokia su veiksmu . .. ;D ;D ;D pavadinimas buvo sukurtas pirmas net ne nepradejus rasyti pacios knygos ar bent siuzeto ;D ;D ;D tai buvo "Ateiviai tarp musu" ar kazkas panasaus jau tiksliai nebeprisiminsiu. . . ;D o baigesi tuo kad ne nesudarem 10-ties lapu pasakojimo . .. ir siuksliu dezeje . . ;D ;D ;D Nekokia rasytoja buciau, neokia . . ;D ;D ;D ;D ;D o ka jau kalbeti apie gramatika . .  pfff ;D

16

Rasa, 20 пишет:

pfff ;D

as tau papasakosiu, ka reiskia pfff.. ir galesi rasyti knyga pavadinimu pfff ;D ;D ;D

17

Taip kilo..Ir netgi ketinu parašyti..Nors tai būtų dar po kelių metų. Nes dabar.. Dar jaučiuos per menka konkurauti su tikra gerbtinais rašytojais smile Pirma užaugti reikia big_smile o pavadinimo nesakysiu, nes pavogs mano mintis wink

18

Nijolė, 20 пишет:
Rasa, 20 пишет:

pfff ;D

as tau papasakosiu, ka reiskia pfff.. ir galesi rasyti knyga pavadinimu pfff ;D ;D ;D

geriau nepasakok ;D ;D neišdavinėk čia mūsų paslapčių :::a16

19

Nijolė, 20 пишет:
Rasa, 20 пишет:

pfff ;D

butinai .. . butinai . . apsvieskite mane !!!. . .ir mes abi galesim rasyti knyga pavadinimu pfff . . . ;D ;D ;D ;D ;D

20

Diana.. a kur tu prapuolus :? seniai beregeta, girdeta... :::921 gal knyga rasai :? ;D
>>> Rasa.. tiek jau to.. as tos knygos SU TAVIM nerasysiu.. gal paieskosiu ko nors kito :::921