Тема: Žvilgsnio magija
Ar tikite žvilgsnio magija?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Žvilgsnio magija
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Ar tikite žvilgsnio magija?
taip
Pridursiu : kodėl?:D
nes kartais taip debteliu i kita zmogu, kad jam iskart dingsta visi pageidavimai ir pretenzijos;D
Tai ko taip debteli stipriai, reikia gražiai
ne
kartais reikia debtelt;D
pritariu,man ne sakyt nereikia is veido israiskos ir zvilgsnio visi supranta kokia mano nuotaika ar pan.:D
o taip ;o) ypac patinka stebet akys... nes jos viska pasako apie zmogu... kada meluoja, kai isimylejes kai liudi kai verkia...
turbut todel ir avatare akys:D
mhu... cia vilko akys... tik jie gali turet toki zvilgsni... siaip tas mano poiegis daznai padeda ir gyvenime... lengviau tampa bendraut su zmonem... o del akiu dar yra ivairiu mokslisku straipsniu paaiskinsanciu kodel zmogus neziuri kitam i akis... kodel nukreipia akis... kodel jis susizavejes zmogum pasiziuri jam i akis... ir tt...
tai Aleksandrai, paziurek anketoj i mano akis ir pasakyk, isimylejus as ten buvau, pikta, liudna ar kokia?:Djei atspesi - gausi priza:D
siaip foto nelabai atspindi... reik gyvai... yra smulkiu niuansu kur foto neuzfiksuoja...
jei tu sneki apie pirma foto... ten labai siltas zvilgsnis... neabejingas
tiksliau galima tik gyvai ;o)
tai gudruolis;D
o tu atspek kokia cia israiska ;oDDDD
cia reiskia "paziurekit koks as protingas";D
nu islaikiau egzamina?:)
neee cia vadinasi "stogas vaziuoja" ;oDDDDD
ne veltui sakoma akys - sielos veidrodis. akys niekada nemeluoja, jos parodo ka zmogus galvoja, kai myli, kai liudi, kai gailisi, viska.. tik tereikia pazvelgti zmogui i akis ir viska pamatysi. labai atkreipiu demesi i zmoniu akis.. akys daug ka pasako apie zmogu...
Į mano akis pažvelgus tai jau tikrai kad ne viską pamatysi... esmė tame, kad jei žmogus nenori, tai nieko tos jo akys ir "nerodys".
Bet šiaip, aišku, kad yra toks dalykas kaip "žvilgsnio magija". Čia faktas, o ne kažkas, kuo reikia tikėti
aha tai jau tikrai daug ka... del to kai kurie jos slepia ;o)
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Žvilgsnio magija