Re: Darbalaukis
pas man tai kiekviena diena keiciasi vaizdai. is orai.lt dedu
man patinka tokie naturalus lietuviski vaizdeliai ![]()
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Страницы Назад 1 2 3 4 5 6 7 … 22 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
pas man tai kiekviena diena keiciasi vaizdai. is orai.lt dedu
man patinka tokie naturalus lietuviski vaizdeliai ![]()
Tomas, 24 пишет:Nu pas mane degtines butelis o kai neprieinu prie kompo tai pradeda kristi spanguoles ir suformuoja buteli
![]()
orginalu ;DDD
nu pirma buva nuoga moteris
>> va dabar toks >> << ne mano kompas.. bet man grazu.. ir pati toki uzsideciau :V
na, o ten, kur leidziu savo didziuosius ilguosius vakarus >>> anksciau buvo tvarkingas
bet kadangi o taciau rasiau ataskaita tokia, tai nesusitvarkiau.. 
>> va dabar toks >>
<< ne mano kompas.. bet man grazu.. ir pati toki uzsideciau :V
na, o ten, kur leidziu savo didziuosius ilguosius vakarus >>>
anksciau buvo tvarkingas
bet kadangi o taciau rasiau ataskaita tokia, tai nesusitvarkiau..
abu kokie mmm..=))
o maniskis dabar atrodo taip seip nepakenciu betvarkes ir kiek as ta kompa turiu visada desktopas pavydetinai tvarkingas budavo, bet per paskutinius menesius taip viska ismetyt sugebejau, kad vietoj 3 eiluciu ikonu dabar jos jau puse monitoriaus dengia;D
o pries sita gana ilga laika buvo toks seip pas mane ant desktopo visada karaliauja nuotraukos:D kai griztu is kokios keliones, buna vaizdai is jos arba seip jei kokia smagia foto turiu uzsidedu, ziema uzsikraunu koki siilta vaizda, kad silciau butu, o vat dabartini jau senokai uzsidejau, kai dar gamtoj tos zalios spalvos nelabai buvo o taaaip norejosi..=)) vienintelis vaizdelis ne nuotrauka, kuris kazkada buvo pas mane uzklijuotas, va toks
nes labai pasakas megstu, o cia toks grynai.. jausmas lyg i kokia pasaka isilindes butum:D
pas mane nerealus kaip nuo menulio matos zeme ir kazkodel nieks jo nesalina(artimieji ta prasme:)
pas mane nerealus kaip nuo menulio matos zeme ir kazkodel nieks jo nesalina(artimieji ta prasme:)
o kodel turetu salint?=) o seip parodyk, butu idomu pamatyt:p
<< va db pas mane milky lasers ant dekstopo
vakar susitvarkiau visa kompa... nu zdz.. ant desktopo liko lygiai 6 ikoneles
>>
>>> Auste, as irgi labiau megstu foto.. bet siaip deduosi tas, kur su brangiais zmonemis
o ypac su tais, su kuriais seniai bunu maciusis, arba visai visai neseniai.. typo pasiilgstu :H
Na pas mane tai.... Tecio nuotrauka
Ten jis toks juokingas
VIsas baltas baltas
pagavau ji nufotkint iskart,kai tik baige mano kambary kazkoki spakliu balta sweist ar ka ten daryt ![]()
>>
![]()
>>> Auste, as irgi labiau megstu foto.. bet siaip deduosi tas, kur su brangiais zmonemiso ypac su tais, su kuriais seniai bunu maciusis, arba visai visai neseniai.. typo pasiilgstu :H
oho
as gyvenime iki tokio minimumo nesugebeciau ju sumazint:D
p.s. idek ta foto su drieziuku be savo darbastalio ikoneliu, laaabai jau nuvogt norisi:D
>>
![]()
>>> Auste, as irgi labiau megstu foto.. bet siaip deduosi tas, kur su brangiais zmonemiso ypac su tais, su kuriais seniai bunu maciusis, arba visai visai neseniai.. typo pasiilgstu :H
nesugebeciau. pas mane ant ekrano visi butiniausi daiktai(programos,zaidimai ir t.t)...
Nijolė, 20 пишет:vakar susitvarkiau visa kompa... nu zdz.. ant desktopo liko lygiai 6 ikoneles
>>
![]()
oho
p.s. idek ta foto su drieziuku be savo darbastalio ikoneliu, laaabai jau nuvogt norisi:D
nedrisk vogti mano Nijolytes darbalaukio

Gintautas, 24 пишет:pas mane nerealus kaip nuo menulio matos zeme ir kazkodel nieks jo nesalina(artimieji ta prasme:)
prasau del taves
Auste, 19 пишет:Nijolė, 20 пишет:vakar susitvarkiau visa kompa... nu zdz.. ant desktopo liko lygiai 6 ikoneles
>>
![]()
oho
nedrisk vogti mano Nijolytes darbalaukio
![]()
as gi ir jai paliksiu:D ne apzora
Auste, 19 пишет:Gintautas, 24 пишет:pas mane nerealus kaip nuo menulio matos zeme ir kazkodel nieks jo nesalina(artimieji ta prasme:)
prasau del taves
eei, tai kad vis tiek neparodei:D
pas mane dabar
O pas mane dabar Lolo ir Pepe
Dazniausiai buna kartais
![]()
![]()
![]()
senos, bet man geros
ple bisk baisios tokios:D