Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
linutas ta perdaryta fotke pakopino sakai :? tuoj jam bus
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 565 566 567 568 569 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
linutas ta perdaryta fotke pakopino sakai :? tuoj jam bus
nu jis galejo ir jus abi kiti nesilanke daba nes jei butu ateje kas tikrai butu pakomentave:D
Nijoliuk atsiprasau ir Tu Lina
Tomuk viskas gerai :H niekas ant nieko cia nepyksta... man visiskai dzin
ramiakas
nu tik tegul man pabando gaus jis man tada i duda
Nijoliuk atsiprasau ir Tu Lina
Tomai baik juk viskas ok
>>> na as jau einu dar paskaitinesiu uzrasus issimaudysiu ir paziuresiu daktara hausa ir eisiu gult juk ryt tipo egzas man (chuckle) ne neviskas rintai fsio einu sekmes visiems
Huh kaip gerai kad ta avarija praejo:/
visai jau tu.. Tomuk, visai tu musu nepazisti
jo taip ir galvojau:? kad skandint o paskui gaivinat ;(
nu cia taip man ir reik:D
kitakart zinosiu kur nekist nosies
HUMMMM;( laba ryta;( visa nakti nemiegojau ;( tie fanatai visA PARA suka ratus aplink mana hata ir signalina ;( PTIU .... ;( GAILA KAD MEDZIOKLINE SU NUPIAUTU VAMZDZIU NETUREJAU ;( BUCIAU PADARES KAIP TAM ZAIDEIME SAN ANDREJAS ;(
oj Tomai koks tu piktas :V as pries valanda grizau po egzo ir dabar eisu jau liulia daryti nes nusikaliau tai ziauriai saldziu sapnuku visiems
nu nebeesu toks supykes praejo visi dziaugsmai italu po tu rungtiniu gerai kad potokio uzsiplieskimo greit atveso:D
nu jau rytas Linut oi Lina;D kaip egzai eio sklandziai :?
sveiki
Lina, 23 пишет:ziurekit kad man vardas grazus ir siuolaikiskas butu o jei ne
as ji sakiau kad bus NijolAurLinas na toks derinys o seka galima ir keisti ;D
va man šitas vardo variantas labiausiai patinka
nu nebeesu toks supykes praejo visi dziaugsmai italu po tu rungtiniu gerai kad potokio uzsiplieskimo greit atveso:D
nu jau rytas Linut oi Lina;D kaip egzai eio sklandziai :?
nu labai daug pralaukem o tas labai nervus tampe ... egzas turejo prasidet 10val o prasidejo tik 11val.... sako rezultatus pasakysim apie17.00 arba apie 17.30, bet dekui dievui pazymius is ju lupu isgirdom tik apie 18val tai jau net neviltis pajame bet viskas gerai egza islaikiau tik pazymys galejo buti geresnis, gavau 7
o kas pas tave geresnio
nieko jau i nauja darba variau ir esu bandomam laikotarpiui jo sefas ikiso mane i rusi dirbt;D vaje:D busiu visa gyvenima po zeme:D nu jau kontrakta pasirasiau primena Host rideri kai velnias jieskojo sielo kontrakta:D tik visko gal but kad reiks naikint ji jei paaiskes kad i nevilti varys tas daarbas
va jau girdisi kaip zmonas skanduoja fules lauke simtatukstantine minia;( galetu ka prakistu tai visi ramus pargrys:D
sveiki
Linas, 19 пишет:Lina, 23 пишет:ziurekit kad man vardas grazus ir siuolaikiskas butu o jei ne
as ji sakiau kad bus NijolAurLinas na toks derinys o seka galima ir keisti ;D
va man šitas vardo variantas labiausiai patinka
cia geras NijolAurLinas gal ir mums su theo teiktu koki Tehičas cia butu kaimas nes nekaip skamb;D
nieko jau i nauja darba variau ir esu bandomam laikotarpiui jo sefas ikiso mane i rusi dirbt;D vaje:D busiu visa gyvenima po zeme:D nu jau kontrakta pasirasiau primena Host rideri kai velnias jieskojo sielo kontrakta:D tik visko gal but kad reiks naikint ji jei paaiskes kad i nevilti varys tas daarbas
na tai tikekimes kad tavo naujas darbukas geras bus ir atitiks tavo visus lukescius ir nereikes su mocu lakstyt ir ieskot sielu prasikaltusiu
Mano Sesiau ....
.... Jeigu dovanoti gėlių , tai tikm pačių gražiausių ...
........ Jeigu klausytis, tai tik sesiaus kniaukimo ...
...Jeigu mylėti, tai tik sesių :H , mamas ir driežką .......
......... Jeigu branginti, tai tik draugystę ir... .....
.....Jeigu keltis, tai tik ketvirtą ryto ............ atidaryti sesiui duris ....
...Jeigu dirbti, tai tik ne ikinėj... ......
..........Jeigu meluoti, tai tik vardan tiesos.... [pvz.: grįžau dvyliktą ]....
....Jeigu pamiršti, tai tik nuoskaudas :H ...
.................Jeigu keliauti , tai tik tam, kad sugrįžtum :H....
.....Jei sugrįžti, tai tik pas mus .....
....Jeigu prisiminti, tai tik gražius dalykus ..........
..........Jeigu dainuoti , tai tik iš visos širdies........ pas taveeeeeeeeeeeee šliaužiu ....
...Jeigu džiaugtis , tai su visu pasauliu ...........
..............Jeigu linkėti, tai tik paties geriausio ................
....................o jeigu...... o jeigu........... o jeigu... na, o jeigu švęsti....
...............................TAI TIK TAVO GIMTADIENĮ (party) .....
........ir tik visų šauniausiai ...............
.......................................
.................................................. Su meile, seile, be sexo (nes sekso tau duos ) ...
......................Tavo sesius .............
Jo ir as prisidedu prie situ beprotiskai fontastisku sveikinimu ))
Страницы Назад 1 … 565 566 567 568 569 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~