na as tai galiu papasakoti, kodel atsimenu savo 18, 19 ir 20
>>> per 18 man drauges padovanojo pirmuosius stringus
>>19 is vis nesveikas buvo buvom prie vistycio ... is tu dienu beveik visas lijo ;D o mes palapinese sedejom ;D siaip, pasimaudem ;D, dovana radau po egle kaip per kokias kaledas ;D o niekad nepamirsiu,kad nusipirkom 0,3 ta baltos maziuke, ir tipo gerem visos ratu... bet kazkodel kazkaip isgeriau ja viena, nes mano drauges mane isdure << jos negere, tik vaidino ;D .... ai ir siaip --- vaziuoti i vistyti tai reiskia nesveikai pailseti (mm)
..................na 20 gal buvo sauniausias, nes galima sakyti 3kart atsvenciau na,. oficialiai karta, bet mano sirdute svente 3 .>>1. su draugem kaip visada ;D su tekilos buteliuku << as joms parodziau kas tai yra zdz, ten buvo betvarke... 2. buvom pas senelius nuvaziave tai ten draugiskai pasisedejom.,.. ir i ta superini karjera nulekem ten prisimaudem ir visaip kitaip prisisokinejom, dumblu su pusbroliu issiteplinom ;D tai as buvau mistere negre << gaila, kad fotiko nepasiemem :? zdz.... paskui misteriu dumblu puse dienos kvepejau ;D o 3.. vel vistytis ;D kai vaziavom kita sav pas pusbroli ;D ten prisipliuskinom, dviraciais prasilakstem ir visa kita ;D... nesveikai (mm)
.......................
o apie sesiaus gimtadieni as neturiu zodziu... ... tai buvo pats fainiausias savaitgalis.... tokiu savaitgaliu as issiilgus beprotiskai fantastiskai labai labai...
.
.
.
.
.
.
p.s. na, tik ne siandien dienos kelios min pries 5