101

Re: nusivylimas meile

Nusivilti gali visi tik issitiesti visgi tenka nes paskui zlungi jei nepavyksta. Diva manau supras kodel buten as ta pasakiau.

102

Julija, 19 пишет:

As nusivyliau... Labai nusivyliau... Dabar galvoju, ar is viso yra toks dalykas, kaip "MEILE"...

ta pati ir as galvoju...

103

nusivylusi esu tik mylimu zmogumi bet ne meile...

104

nera sioj zemej meiles

105

kaip galima nusivilti meile? smile kuo cia ji kalta?? big_smile juk ne meile palieka jus, isduoda  ar iskaudina, tai juk padaro zmogum kuriam ta meile jauti...
as nusivyliau karta labai.... bet ne meile.... nusivyliau tuo zmogum,kuri mylejau.. nusivyliau savim, kad nesugebejau tos meiles issaugoti ir juo, kad nesugebejo jos ivertinti..

106

Diana, 20 пишет:

kaip galima nusivilti meile? smile kuo cia ji kalta?? big_smile juk ne meile palieka jus, isduoda  ar iskaudina, tai juk padaro zmogum kuriam ta meile jauti...
as nusivyliau karta labai.... bet ne meile.... nusivyliau tuo zmogum,kuri mylejau.. nusivyliau savim, kad nesugebejau tos meiles issaugoti ir juo, kad nesugebejo jos ivertinti..

saunu   ti Tu Diana kad sugebi suprast esme bet tai kaip simbolis zmigus( jei tas zmogus simbolis meiles ) o meile sirdije nu sakom kad meile, nes mylim butent ta zmogu va :::818 tai net italioi sako "amore"zmogui kuri mylim, amore tai mylimasis mylimoji neutral va tai todi liginam ta zmogu su juo nes taip jau nuo senoves visalaik sako meile mano :::111 meiles niekas nesupras iki galo tai ir kiekvienas pasirenka savo varianta kaip vadinti milimajma ,arba taip kaip daro duauguma :::111 sako tu esi mano meile :::818

107

Tomas, 24 пишет:
Diana, 20 пишет:

saunu   ti Tu Diana kad sugebi suprast esme bet tai kaip simbolis zmigus(simbolis jei meiles) o meile sirdije nu sakom kad meile nes mylim butent ta zmogu va :::818 tai net italioi sako "amore"zmogui kuri mylim amore tai mylimasis mylimoji neutral va tai todi liginam ta zmogu su juo nes taip jau nuo senoves:::111 meiles niekas nesupras iki galo tai ir kiekvienas pasirenka savo varianta kaip vadinti arba taip kaip daro duauguma :::111 sako tu esi mano meile :::818

na as turejau galvoj, kad nesu nusivylusi paciu jausmu - meile:)o tik zmogum kuriam ta meile jauciau....nes buna ir taip kad zmones apskritai nusivilia meile ir daugiau jos nebeisileidzia..

108

taip bet zmones sutapatina kaip visuma ir sako "nusivyliau meile" toks ju supratimas :::111

109

Aušra, 21 пишет:

nera sioj zemej meiles

Tikrai visur ieskojai? big_smile

110

manau meile negalima nusivilti..tik gal kai nusivili mylimu zmogum pradedi galvoti ar ji yra..as ir galvoju ar ji yra..nusivyliau..lb mylejau bet kas buvo tas buvo smile gal one day atsiras ir mano zmogutis..gal kai pati isiziuresiu y zmogu ilgiau nei savaite big_smile siulau kas nusivyle neliudet,man tai padeda kai naudojuos kitais..nepykit bet yra kaip yra..

111

Aishku kad esam

112

As taip pat skaudzia pamoka gavau sad Atrodo, nesu jau ta visai jaunute panele, tikejau, kad visi ieskojimai praeityje ir dabar belieka dziaugtis tuo graziu jausmu.. Supratau, kad niekada negalima visiskai atsiduoti kitam zmogui, negalima jo myleti visu 100procentu, negalima tiketi ir negalima nieko kartu planuoti. Visi mes mastom skirtingai, net apie ta pacia situacija ir zmones. Cia turbut ir yra didziausia problema, kad vaikinai ir merginos niekaip nesusisneka. Galima stengtis kiek nori, bet vis tiek - jie is Marso, mes - is Veneros ..

113

Birute, 24 пишет:

As taip pat skaudzia pamoka gavau sad Atrodo, nesu jau ta visai jaunute panele, tikejau, kad visi ieskojimai praeityje ir dabar belieka dziaugtis tuo graziu jausmu.. Supratau, kad niekada negalima visiskai atsiduoti kitam zmogui, negalima jo myleti visu 100procentu, negalima tiketi ir negalima nieko kartu planuoti. Visi mes mastom skirtingai, net apie ta pacia situacija ir zmones. Cia turbut ir yra didziausia problema, kad vaikinai ir merginos niekaip nesusisneka. Galima stengtis kiek nori, bet vis tiek - jie is Marso, mes - is Veneros ..

vo vo, niekada negali pasitiket kitu zmogum, tik seimos nariu ir savim. ypac niekada negali pasitiket moterim, jos isduoda del pinigu ir kitu vyru.

114

yra toks dalykas, Julija...

115

Matyt esi visai jaunutė jei taip manai. Nes kiekvienas nusivylimas tai yra tik nedidelė pamoka ir pasiruošimas. Tu net pati tikriausiai neįsivaizduoji, ką darytum jei būtum jo vietoje. Manau, kad kaip tik reikia nebijoti atsiduoti kitam žmogui visiškai ir mokėti priimti jo atsidavimą. Kurti bendrus santykius dviese ir mėgautis dabartimi galvojant apie ateitį. Tam vyras ir moteris yra skirtingi, kad jie vienas kitą papildytų. Todėl skirtingą mąstymą reikėtų priimti kaip privalumą - o ne kaip trūkumą. Tik viską įdėjęs gali gauti tikrai daug

116

O jei tokia situacija - visa gyvenima puoseleji viena svajone. Sutinki zmogu, puikiai gyvenate ir sutariate 5metukus. Netiketai atsiranda galimybe igyvendinti ta didziaja svajone ir tu tai padarai. Tikiesi, kad artimiausias zmogeliukas tave palaikys. Bet jis - isduoda, nes matai, tu svajone igyvendini, o ne prie jo sono sedi sad . Taip iseina, kad reikia buti savanaudziu ir siekti savo tikslu, svajoniu. Kiti zmones bet kada gali isduoti. Dabar dziaugiuosi, kad isdrisau siekti savo tikslo, pamaciau, kad tas zmogus ne toks , kokiu ji laikiau sad

117

Situacija nuo tokio paaiškinimo nė kiek ne pasidarė man aiškesnė smile bet pasakysiu taip .. visada jei žmogus svarbus eini į kompromisą - tokio dydžio kiek jis tau svarbus. Taip galima suprasti kiek tau svarbus ir lygiai taip pat kiek jam tu esi svarbi. O žmogus yra toks kokiu laikei - tik iki šiol nežinojai jo požiūrio į tą dalyką. Dabar sužinojai ir jis tau netiko - būtent toks požiūris kokį pademonstravo. Va čia ir bandai ieškoti to didžiojo kompromiso - atsiradus dideliam požiūrių konfliktui. Ir nė kiek neabejoju, kad jis apie tave galėtų lygiai taip pat pasakyti. Niekas dėl to nekaltas .. arba abu kalti .. nes nežinojot to anksčiau, nes nesikalbėjot ir nesiaiškinot. Nors ką man žinoti .. kai pats merginos neturiu wink Lygiai taip pat buvau išmestas / iškeistas tiek po 5 metų tiek po 2 metų .. Nes irgi kažko nesugebėjau duoti, arba daviau per daug

118

Nezinau, atrodo ir snekejomes, aiskindavomes, kalbedavomes. Tik va niekaip nesuprantu, kaip galima sakyti viena, o daryti kita?.. Visada bandau i situacija pazvelgti jo akimis, kaip as reaguociau i viena ar kita dalyka, jei jis taip pasielgtu. Bet negaliu suprasti tokio dalyko, kad vaikinas sako laukiantis taves, nors miega su visom is eiles - poreikius matai, tenkina sad(( Ar ne paprasciau ir teisingiau butu atvirai pasakyti, kad viskas, nebelaukiu, nepatinka man tavo svajones ir tu?...

119

Matai kaip yra. Vyras yra toks sutvėrimas - kuriam aiškinimasis tolygus prirėmimui prie sienos. Retas tas kuris tai ima ir daro teisingai. Tam kad priversti normaliai kalbėti - reikia suprasti ir tą supratimą parodyti. Tada jis galim imti ir atsiskleisti. Dažniausiai taip sakoma (ne tai ką norėtų daryti, ką galvoja - o tai ką tu nori išgirsti) kai atsiranda baimė. Vyrui baime atsiranda tada kai jis nepadaro savo moters laimingos, nes jam norisi būti tuo geresniu - tai fiziologiškai. Ir tai nėra melas - nes jis net save būna apgavęs tikrai tiki ką sako. Bet kai atsiranda situacija suveikia pasąmonė ir pasielgiama taip kaip norisi. Tada atsiranda savęs kaltinimas ir to įvykio neigimas. Sukelia vidinį konfliktą ir norą bėgti slėptis - nuo apgauto žmogaus - tavęs. Galų gale tu tampi baudėju (nes dar apsunkini viską priekaištais) ir bičas visai nutrūksta nuo grandinės. Čia tiek su tuo miegojimu su visom iš eilės. Koks sprendimas? Suprasti ir nespausti - vyras tikrai gali išlaukti tiek kiek reikia, bet reikia jam žinoti, o dar tiksliau jausti, koks jo prizas laukia viso to sulaukus. Va čia ir išlenda tas tiesa, kad vyras - didelis vaikas. O kalbėjimas paprastas nepadės - jis tik nori atrodyti tau geresnis ir tiki kad toks yra. Kiek kartų esu su tuo susidūręs ir kiek man daug draugiu yra tuo skundęsi. Sutinku, kad sunku su tais vyrais .. Bet žinai ir su merginom nelengviau ..

120

ne ir tuo  su pastenkintas