Re: DIEVAS
netikiu ir nesilankau ten
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → DIEVAS
Страницы Назад 1 … 6 7 8 9 10 … 17 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
netikiu ir nesilankau ten
Tomas, 24 пишет:Manau zmones nepazista Dievo :? ir nezino ko Jis nori
pasake milekit vienas kita ir linkekit jiems gero (labiau ne savi)taip pat melskites uz juos /melstais tai kas :? kazkokia nesamone:? kaip gali su Dievu kalbet :? (kai kurie taip galvoja
as manau kad visdelto neismaneliai jie nes negali suprsti to zodzio esmes ta malda tai ir ira tas linkejimas gerio savo draugui ir aisku priesui .
Jeigu tarsim, kad mes Dievo vaikai, tai malda yra pokalbis su tėvu...
Kaip tu jaustumeis, jei pas tave ateitų vaikai perkreiptom nuo tikėjimo ekstazės išraiškom berdami kaip pupas iškaltos maldos žodžius?
arba ištisai kartotų: duok man to, duok man ano... ir dar va mano draugui...
o kaip gali su Dievu kalbėt - tai tik tau pačiam spręst...
taip pat ir dėl to, ar turi, ką pasakyt...
tame ir esme, kad zmone yprate Dievo visko prasyti, bet patys nieko neduoda...
Dievo Zodis ir mokina, kaip reikia melstis, o ne kalti maldos knygoje surasytas kitu maldas.
Visada buvo lengviau prasyti o ne atiduoti, bet klausimas ar taip ir turetu buti, ar normalu visad prasyti, prasyti ir prasyti... o jei, manes kas nors paprasys, ar as sutiksiu atiduoti?
...cia tik savo nuomone iterpiau, sorry
tkėti tikiu,bet ejnu njes mama liepe o tju pats ar tiki, kodėl tau swarbi kitų nuomonė????
Malda ir yra bendravimas su Viespaciu, o ne pastovus "melzimas", atsiprasau uz issireiskima, taciau taip yra...
tkėti tikiu,bet ejnu njes mama liepe
o tju pats ar tiki, kodėl tau swarbi kitų nuomonė????
Ash pats tikiu, o kitu nuomone tiesiog idomi. Visdelto Lietuva del man nesuprantamu priezhaschiu vadinama Marijos zheme ir Katalikishku krashtu su didzhiausiu savizhudybiu skaichiumi Europoje, todel ir idomi jusu jaunosios kartos nuomone apie Dieva.
Malda ir yra bendravimas su Viespaciu, o ne pastovus "melzimas", atsiprasau uz issireiskima, taciau taip yra...
Chia tokia mintis kilo ish paskutiniuju komentaru. VIsdelto zhmones labiau linke ieshkoti Dievo kai kazhkas atsitinka rimto, nekasdienishko. Juk sutikite patys kaip dazhnai po dideles nelaimes zhmones sako: Ash isitikinau Dievo tikrai nera. O kai viskas sekasi tai nereikia nieko, tarytum jautiesi pats viska pasiekes, viska padares ir nereikia niekam uzh tai dekoti. Visos nelaimes dazhniausiai suverchiamos Dievui nes taip lengviau. Turiu gera pavyzdi. Mano vieno draugo dukte zhuvo avarijoje ir jis pasake, kad Dievo nera ir NIEKADA juo netikes, nes jei jis butu, to nebutu atsitike. Zhmones masto savaip bet ish tiesu viskas turi prasme. Aishku velgi zhmogui sunku paaishkinti pvz kodel tiek daug gimsta nesveiku vaiku kurie kenchia nuo pirmu sekundzhiu. Zhmogishkumas visada prates deretis ir tarytum pardavneti, tu man ash tau, tu man geras ash tau busiu geras, kas man ish to, ir t.t. ir pan. Dievishkumas visai kitoks. Ash esu 100 proc isitikines kad jei Jezus vel ateitu (aishku taip nebus) zhmones ji vel nukryzhiuotu.
Ash esu 100 proc isitikines kad jei Jezus vel ateitu (aishku taip nebus) zhmones ji vel nukryzhiuotu.
Koks stiprus tikėjimas Tu tiki dievu, tiki jėzum, bet esi įsitikinęs, jog jėzus nebeateis? Kodėl? Užtenka vieno karto? Ar kaip čia? :?
Koks stiprus tikėjimas Tu tiki dievu, tiki jėzum, bet esi įsitikinęs, jog jėzus nebeateis? Kodėl? Užtenka vieno karto? Ar kaip čia? :?[/quote]
Jei tiki Biblija tai ji sako kad Dievas i zheme siunte sunu viena karta. Antras kartas bus, bet tai bus kartu ir pasaulio pabaiga. Del to vieno karto tai tiesiog jei idomu pasiskaityk naujaji testamenta ir suprasi kodel vieno karto uzhteko:):):)
tkėti tikiu,bet ejnu njes mama liepe
o tju pats ar tiki, kodėl tau swarbi kitų nuomonė????
Shiandien turejome toki idomu pokalbi apie tai ka reishkia tiketi ir kada gali save vadinti tikinchiu. Maniau jog save galiu, dabar jau suabejojau.
Viskas prasidejo nuo tos istorijos Turkijoje apie krikschionius misionierius kurie skleide Biblijos moksla ir Jezaus darbus zhemeje vienoje koplychioje. I vidu isibrove keli musulmonai - fanatikai ir liepe rinktis arba ju tikejimas arba gyvybe. Kas ju akivaizdoje paneigs savo tikejima ir atstums Dieva bus paleistas. Ne vienas ish ju neatsisake ir buvo letai ishpjaustyti kol nukraujavo. Nukrypsiu bet labai keista, kad Turkija nori buti priimta i Europos sajunga su tokio lygio betvarke savo viduje. Dabar labai suabejojau ar ash paskutine minute nepagailechiau saves ir pasakychiau kad netikiu.
Koks stiprus tikėjimas
Tu tiki dievu, tiki jėzum, bet esi įsitikinęs, jog jėzus nebeateis? Kodėl? Užtenka vieno karto? Ar kaip čia? :?
Jei tiki Biblija tai ji sako kad Dievas i zheme siunte sunu viena karta. Antras kartas bus, bet tai bus kartu ir pasaulio pabaiga. Del to vieno karto tai tiesiog jei idomu pasiskaityk naujaji testamenta ir suprasi kodel vieno karto uzhteko:):):)
O tai pala, kuo tu tiki? Biblija? Dievu? Jėzum? Ar tuo, ka žmonės šneka? :?
Na aš tiesiog pamaniau, kad galėtum sutrumpintai papasakot jei nesunku, nes visą tą testamentą skaityt ir ieškot vietos apie jėzų ir jo atėjimą, man asmeniškai atrodo laiko gaišimas tiesą pasakius..
"Viskas prasidejo nuo tos istorijos Turkijoje apie krikschionius misionierius kurie skleide Biblijos moksla ir Jezaus darbus zhemeje vienoje koplychioje. I vidu isibrove keli musulmonai - fanatikai ir liepe rinktis arba ju tikejimas arba gyvybe. Kas ju akivaizdoje paneigs savo tikejima ir atstums Dieva bus paleistas. Ne vienas ish ju neatsisake ir buvo letai ishpjaustyti kol nukraujavo. Nukrypsiu bet labai keista, kad Turkija nori buti priimta i Europos sajunga su tokio lygio betvarke savo viduje. Dabar labai suabejojau ar ash paskutine minute nepagailechiau saves ir pasakychiau kad netikiu."
na o kam ziureti taip toli mes gi europos sajungoje turim lenkus
jie man uz turkus neprastesni klounai
tai seminarus mokytojams "kaip atpazinti setono apsestus vaikus" svietimo ministerija organizuoja, tai tos pacios svietimo ministerijos kadras (svietimo ministro pavaduotojas) pradeda viesai skaldyt baikas, kad sieks pasalinti evoliucijos/big bango teorijas is mokyklines medziagos, nes tai yra akivaizdus melas, tai jezuli "garbes karalium" paskirti nori
apie masini homoseksualu persekiojima as net jau nekalbu
Tomas, 27 пишет:Koks stiprus tikėjimas
Tu tiki dievu, tiki jėzum, bet esi įsitikinęs, jog jėzus nebeateis? Kodėl? Užtenka vieno karto? Ar kaip čia? :?
Na aš tiesiog pamaniau, kad galėtum sutrumpintai papasakot jei nesunku, nes visą tą testamentą skaityt ir ieškot vietos apie jėzų ir jo atėjimą, man asmeniškai atrodo laiko gaišimas tiesą pasakius..
----
Karolina, aš tau galiu sutrumpintai papasakot, kad jei nepakeisi savo požiūrio - visas tavo gyvenimas bus š... Užpildyti savo žinių spragas, ypač tokia tema, - tai nėra laiko gaišimas...
Diana, 20 пишет:Nijolė, 20 пишет:o siandien vienai draugutei rasydama sms parasiau tokius zodzius, kurie mums tinka cia
)
>>> Viespatie, atleisk mums, mes nezinom ka darom)
joa, ten buvo labai vietoj
;D
o as siandie rasydamas smsm parasiau: duokit jezui ramybe tegu guli urnoj sukistas negyvas...
irgi tinka
TU NE TIK SAVE KELI, bet dar nevisai gerbi kitu nuomones. turet savo poziuri tavo teise, bet kur pagarba kitu svasinems vertibems?
as ir einu i baznycia ir tikiu....
ir dar sis bei tas ....
))))
Karolina, 19 пишет:Tomas, 27 пишет:Koks stiprus tikėjimas
----
Karolina, aš tau galiu sutrumpintai papasakot, kad jei nepakeisi savo požiūrio - visas tavo gyvenimas bus š... Užpildyti savo žinių spragas, ypač tokia tema, - tai nėra laiko gaišimas...
Nu tai gerai, jeigu aš netikiu ir man neįdomu, kodėl turėčiau? Gal kada nors, kai turėsiu ilgas atostogas, pasiimsiu aš tą bibliją ir perskaitysiu kaip kokį romaną, o toli gražu ne vadovėlį..
Tai, Diva, norite pasakyti, kad jei nepakeisiu požiūrio ir nepradėsiu tikėt, mano gyvenimas bus š.. ? :?
Diva, 34 пишет:Karolina, 19 пишет:Tomas, 27 пишет:Koks stiprus tikėjimas
----
Nu tai gerai, jeigu aš netikiu ir man neįdomu, kodėl turėčiau? Gal kada nors, kai turėsiu ilgas atostogas, pasiimsiu aš tą bibliją ir perskaitysiu kaip kokį romaną, o toli gražu ne vadovėlį..
Tai, Diva, norite pasakyti, kad jei nepakeisiu požiūrio ir nepradėsiu tikėt, mano gyvenimas bus š.. ? :?
net ne tikėjime esmė, o tolerancijoje ir gebėjime pačiai pasidaryt išvadas iš informacijos, o ne prašyt kieno nors kito pasidarytų išvadų ir po to pasakyt, kad "tai nesąmonė ir apskritai man neįdomu..." aš negalėčiau įvardyti savęs kaip labai tikinčios, bet įdomu paanalizuoti informaciją ir kuo tai sudomino kitus. Kodėl žmonės tuo tiki? Čia gi ne nemėgstama mokyklinė disciplina, o ištisas pasaulis...
Kad gyvenimas netaptų š..., reikia tėkmės ir veržlumo, priešingu atveju yra grėsmė pavirsti į smirdančią užsistovėjusio vandens balą...
dar karta pasikartosiu, zmogaus gerumas nepriklauso nuo tikejimo, jis gali buti ateistas, bet gerai isaukletas issilavines geras zmogus. nei tekme nei verzlumas neateina nuo religijos, jie ateina nuo tikejimo savim, SAVIM!
Dovydas, 17 пишет:Diana, 20 пишет:Nijolė, 20 пишет:o siandien vienai draugutei rasydama sms parasiau tokius zodzius, kurie mums tinka cia
)
>>> Viespatie, atleisk mums, mes nezinom ka darom)
joa, ten buvo labai vietoj
;D
o as siandie rasydamas smsm parasiau: duokit jezui ramybe tegu guli urnoj sukistas negyvas...
irgi tinka
TU NE TIK SAVE KELI, bet dar nevisai gerbi kitu nuomones. turet savo poziuri tavo teise, bet kur pagarba kitu svasinems vertibems?
nu jau nu jau... nuomones as gerbiu. nuomones as isklausau jeigu man jos patinka priimu jei ne tai atmetu o blogiausiu atveju islazdavoju daugiau nieko. ir tai viska dazniausiai darau humoro formoj kas neleidzia isizeist. vat. ir kokia gali but pagarba kitu dvasinems vertybems jeigu tai nera mano dvasines vertybes? kazkaip nelogiskai skamba as turiu gerbt tai kas man visiskai svetima ir nerupi... gal man dabar ir svastika pradet gerbt del to kad nacionalfasistam lietuvos ji labai rupi?
Tomas, 24 пишет:Manau zmones nepazista Dievo :? ir nezino ko Jis nori
pasake milekit vienas kita ir linkekit jiems gero (labiau ne savi)taip pat melskites uz juos /melstais tai kas :? kazkokia nesamone:? kaip gali su Dievu kalbet :? (kai kurie taip galvoja
as manau kad visdelto neismaneliai jie nes negali suprsti to zodzio esmes ta malda tai ir ira tas linkejimas gerio savo draugui ir aisku priesui .
Kaip tu jaustumeis, jei pas tave ateitų vaikai perkreiptom nuo tikėjimo ekstazės išraiškom berdami kaip pupas iškaltos maldos žodžius?
kaip nesupranti kad esam ne tam kad prasytume o myletume stai ko Dievas praso.Praso kad miletume vienas kita ir prasyti nesavanaudisku dalyku ten kur du praso Dievo kad trecias pasveiktu ir nugaletu miri ,tai Dievas trecia tikrai saugo ir o pats kartu su jeis :)ir kuo daugiau prasabciu tuo labiau malda stipri
Diva, 34 пишет:Tomas, 24 пишет:Manau zmones nepazista Dievo :? ir nezino ko Jis nori
kaip nesupranti kad esam ne tam kad prasytume o myletume stai ko Dievas praso.Praso kad miletume vienas kita ir prasyti nesavanaudisku dalyku
ten kur du praso Dievo kad trecias pasveiktu ir nugaletu miri ,tai Dievas trecia tikrai saugo ir o pats kartu su jeis :)ir kuo daugiau prasabciu tuo labiau malda stipri
na manau, kad turiu šiokį tokį supratimą. o tavęs paklausius, tai išeitų, kad didesnė dalis žmonijos turėtų būti nemirtinga.... (čia kai dviese paprašo, kad trečias nemirtų ir jis nemiršta!!!!!) tik kad taip nėra... miršta ir dar kaip - ir anaiptol ne kokie bomžai bedieviai... o tu pats sau prieštarauji: pirmiausia sakai, kad mes esam ne tam, kad prašytume, o tam, kad mylėtume... o paskui sakai - kuo daugiau prašančių tuo labiau malda stipri... įdomiai tu čia išlankstei...
Страницы Назад 1 … 6 7 8 9 10 … 17 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → DIEVAS