Re: Situacija privertusi "raudonuoti"
papasakociau tokia dar viena istorija kuri nutiko siemet kovo 8:D bet lb lb jau geda cia visiems rasyt nes ten tai ojjjj buvo
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Situacija privertusi "raudonuoti"
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
papasakociau tokia dar viena istorija kuri nutiko siemet kovo 8:D bet lb lb jau geda cia visiems rasyt nes ten tai ojjjj buvo
man irgi buvo.... cia mokykloj dar mokiausi. tada lankiau papildomai anglu k. pamokas. viena karta ejau is mokytojos namu ir sutojo masina. ten toks diedukas sako: sesk pavesiu. as visaip atsikalbinejau kad man netoli ir pan, bet jis mane ikalbejo. paveze toks malonus buvo. einu kita karta pro ta pati rajona, labai skubu ir galvoju oi kaip praverstu man dabar tas diedukas. ir kaip tycia kita masina prie manes pristojo. as drasiai atsidariau dureles ir sakau: kur vaziuojat? ten toks sutrikes vyras sako: namo. as: o kur jusu namai? o jis rodo pirstu. pasirodo as stovejau ant jo isvaziavimo i kiema ir jis pristojo laukdamas kol as nueisiu kad galetu ivaziuot. susimeciau, uzdariau dureles, pakeliu galva, o ten jo kaimynai ziuri ir zvengia is manes isivaizduoju ka tas vairuotojas apie mane pagalvojo....
ooooooooooooooooooooo DOvile
O as savo pusbroli paskusiu ;D Bo apie save nelabai dabar pamenu ką tokio būčiau prisidirbus Žodž, esmė tame, kd skaičiau aš namiškiam anekdotus iš FHM ;D Ir skaitau patį mano nuomone juokingiausią:
Rusas ateina į traukinių stotį, susiranda traukinyje konduktorių, duoda jam 100$ ir sako:
- Duok man kokią geresnę kupė, kad normaliai pasibūčiau kelionės metu.
Na tas nuvedė jį į kupė. Po kiek laiko iš tos kupė išbėga nuoga moteris, pribėga prie konduktoriaus ir skundžiasi:
- Kai tas rusas išsitraukė butelį degtinės ir pradėjo gerti, aš nieko nesakiau. Kai jis pradėjo mane grabalioti - irgi nieko nesakiau. Kai jis galiausiai išrengė mane nuogai - irgi tylėjau. Bet jau nesusivaldžiau, kai jis nuėmė nuo manęs akinius, užsidėjo ant savo pimpalo ir tarė: “Žiūrėk Genadijau, kokį krokodilą šiandien dulkinsim…”
Esmė.. ;D Perskaičiau, visi žvengia susiriesdami, o pusbroliukas kad užklaus ;D sako "O kas tas Genadijus?" ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Gavosi antras anekdotas ;D paskui sako "aaaaaaa.. aš galvojau kad tas krokodilas.." ;D ;D čia buvo trečias anekdotas ;D dabar visi lazdavojamės iš jo (chuckle) "na, kaip genadijus laikosi?" ;D ;D
p.s. bachurėliui 15 metų... ;D
O as savo pusbroli paskusiu ;D Bo apie save nelabai dabar pamenu ką tokio būčiau prisidirbus Žodž, esmė tame, kd skaičiau aš namiškiam anekdotus iš FHM ;D Ir skaitau patį mano nuomone juokingiausią:
Rusas ateina į traukinių stotį, susiranda traukinyje konduktorių, duoda jam 100$ ir sako:
- Duok man kokią geresnę kupė, kad normaliai pasibūčiau kelionės metu.
Na tas nuvedė jį į kupė. Po kiek laiko iš tos kupė išbėga nuoga moteris, pribėga prie konduktoriaus ir skundžiasi:
- Kai tas rusas išsitraukė butelį degtinės ir pradėjo gerti, aš nieko nesakiau. Kai jis pradėjo mane grabalioti - irgi nieko nesakiau. Kai jis galiausiai išrengė mane nuogai - irgi tylėjau. Bet jau nesusivaldžiau, kai jis nuėmė nuo manęs akinius, užsidėjo ant savo pimpalo ir tarė: “Žiūrėk Genadijau, kokį krokodilą šiandien dulkinsim…”Esmė.. ;D Perskaičiau, visi žvengia susiriesdami, o pusbroliukas kad užklaus ;D sako "O kas tas Genadijus?" ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Gavosi antras anekdotas ;D paskui sako "aaaaaaa.. aš galvojau kad tas krokodilas.." ;D ;D čia buvo trečias anekdotas ;D dabar visi lazdavojamės iš jo (chuckle) "na, kaip genadijus laikosi?" ;D ;D
p.s. bachurėliui 15 metų... ;D
jau cia tj geras
mano broliukas dar buwo mazas, mazdaug 4 metu. buwom nuwaziawe pas wiena giminaite, na kaip aisku stalas, waises ir pyragas buwo iskeptas, as jy walgau o broliukas prieina ir sako- kas cia? as sakau keksas:) jis nubega pas mama ir sako- mama noriu sexo
arba dar wienas sedziu su broliu kambary (jau wyresnis brolis,17m). Tetis twarko saldytuwa ir garsiai nusikeike, sako kur**:D o bratka suriko- KO REIK??
Inga ir Karolina, pavaret jus cia ;D juokiausi iki asaru ;D
Na man irgi buvo ivairiausiu,bet geriausiai prisimenu viena,ivykusia mazdaug pries metus.
Na vaikstom mes su mama po parduotuves,as buvau apsiavusi bateliais su nedideliu kulniuku,na ir einam mes i viena parde,o tie kilimeliai prie ju,tai neduok dieve,tokie su skylem,jauciu,kad istrigo vienas kulniukas,bandau istraukti,ziuriu jau ir kitas istrigo,tai neliko nieko kito kaip issokti is bateliu ir abiem rankom stipriai patraukti,kad juos istraukciau is to kilimelio:)o tuo tarpu jau ir zmoniu eilute susidare,mama stovi ir zvengia is manes,o zmones pyksta,kad as eisma trukdau:)
Uz Genadiju reikia duot tikrai medali! Karolina
na dabar man galvoje kelios situacijos ;D is visai nesenu ivykiu, nes kt nepamenu.. pasimirsta juk ;D
the FIRST ;D >> pries kaledas pamaciau, kad tipo kaledu seneliai pardej apsipirkineja, tai as islipus is masinos ant visos aiksteles susukau: seneli seneli.. << nes maniau, kad jie tik pardej.. deja.. kiti chebrantai buvo toj aikstelej.. tik siek tiek toliua.. as saukdama pasisukau ir juos pamaciau, tai tik OP ir atsitupiau, < typo jie nemate, kad as saukaiu ;D zdz.. degiau kaip reikiant.. tai paskui uzsidengus ir visa braskiu plantacijoj nuejau i parde..
the SECOND ;D >> siaip kvailai pasijutau tada.. visai neseniai, buvau vilniuj ;D ir akropoly stovejau stovejau ir pamaciau zmogu is ieskoko ;D gal tik keliais laiskais persimete buvom ;D vos pazinau.. bet tas uzkalbinimo procesas tai pats juokingiausias buvo ;D .. bet as isdrisau, as winnere ;D
the THIRD ;D >> o cia jau braskiu braske .. jau cia nzn.. braskiu plantacijos plantacija ir visas pasaulis apsodintas braskemis cia koks triple braskes action ;D siaip dzin, bet tada tai nzn.. maniau pasikarsiu, soksiu is 5auksto ;D ir ta kibira braskiu pasiimsiu ;D nesakysiu tiksliai kas ten buvo, bet gal prisimena tas zmogus, ir mano sesius >> "o kas sitam krepsy... ooooooooo" ;D ;D zdz... bauda ;D kaip stveriau krepsi, tai net paplyso kampas ;D ;D
ai.. the 4 (nzn kaip rasosi ;D ) >>>>>>>> tai dar laiko yra <<< gyvenime tokiu zodziu nesakysiu vaziavau namo su gerbiamu draugu ir taika pasaulio ir likus kokiam pusvalandziui iki islipimo ir pono issiskyrimo sitaip pasakiau.. ;D .. bet nuskambejo tai nesveikai ;D dabar springstu as tais zodziais
del trecio as jau dabar nebyva . . .OOOOOOBUOLIUKAI ;D ;D ;D ;D ;D ;D . .. ne ten tai virsune ;D ten tai tikrai kad visa baudu bauda ;D
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Situacija privertusi "raudonuoti"