21

Re: Daug įvairių klausimų ir atsakymų

Linas, 19 пишет:

mano klausimas : tai ka padrysime kai ledunams patirpus vaziuosime ne i klp o i mazeikius maudytis ? :? :::819

;D nzn ka mes darysim, mes tuomet padesim Auriui persikraustyti ;D ka mes daugiau darysim...
.> as neturiu klausimu :::818

22

Kodel prma man nepatiko klausytis muzikos o paugus pradejo patikti net tokie mire gabalai kaip I"ll Be Alright :?aaaa!!!

23

na Tomuk, keiciames mes ;D as irgi dbr klausau to, ko gyvenime nebuciau patikejus, kad klausysiu ;D

24

jo as net pradejau kalausyti vok. gabala  holits misheno :? ar kaip jis ten :::036

25

Nijolė, 20 пишет:
Linas, 19 пишет:

mano klausimas : tai ka padrysime kai ledunams patirpus vaziuosime ne i klp o i mazeikius maudytis ? :? :::819

;D nzn ka mes darysim, mes tuomet padesim Auriui persikraustyti ;D ka mes daugiau darysim...

Nijole musu seimyniniu reikalu neviesinkime ..shaaa :::a16

26

Linas, 19 пишет:

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

kai ledynai istirps tai lietuveles ne kvapo neliks, gi ji nera daug auksciau virs juros lygio, atrodo :?  kad dar kazkas jos liktu (chuckle)

va jei jau baltijos jura isgaruotu ka manot kas tada nutiktu big_smile

27

Lina, 24 пишет:
Linas, 19 пишет:

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

kai ledynai istirps tai lietuveles ne kvapo neliks, gi ji nera daug auksciau virs juros lygio, atrodo :?  kad dar kazkas jos liktu (chuckle)

prazutu visi kam ji yra svarbi nes nebutu kur nueiti pvz prie juros tada klp sakes smile) visus turistus prarastu nida taip pat kaip ir palanga na turistiniam miestam sakes big_smile

Mano klausimas butu toks... Ai persigalvojau neklausiu visvien nesamone o cia ir taip jos pilna big_smile

28

Linas, 19 пишет:
Nijolė, 20 пишет:
Linas, 19 пишет:

Nijole musu seimyniniu reikalu neviesinkime ..shaaa :::a16

klausimas asmeniskai Linui..... kur tu mano poste matei kazka apie seima :? pats kaltas :::b49

29

Lina, 24 пишет:

tada butu daaaaaaaaaug druskos ir aplink vien smeeeeeeeeelis.. smeeeeeeeeeeeeeelis ir tik smeeeeeeeeeelis ;D na nzn...
:::a48 as sugalvojau... as sugalvojau :::a48 kodel mikes pukuotuko vardas MIKE pukuotukas.. ir dar pukuotukas.. :?

30

na ok .. o tai kodel mike draugauja su knysliuku :? ir kodel ... ir kodel.. na kodel... na kodel bites nepatikejo, kad ten debeselis :? aaaaaaaaaaaaa :?

31

Nijolė, 20 пишет:

na ok .. o tai kodel mike draugauja su knysliuku :? ir kodel ... ir kodel.. na kodel... na kodel bites nepatikejo, kad ten debeselis :? aaaaaaaaaaaaa :?

Neuždavinėk klausimų, į kuriuos atsakymus žino tik Alan Alexander Milne wink
Mano klausimas: Kodėl žvaigždės krenta? smile

32

ar verta Lietuviams sedeti Lietuvoje ... .
http://forumas.ieskok.lt/imgload/3223

33

Modestas, 27 пишет:

ar verta Lietuviams sedeti Lietuvoje ... .
http://forumas.ieskok.lt/imgload/3223

Kol kazko vertingesnio nepamatai, tai verta sedeti Lietuvoje... ;D
O ar BUTINA lietuviams emigruoti?

34

Karolina, 19 пишет:

kad siltom naktim grozedamiesi zvaigzdem galetumem karts nuo karto aikcioti "O, matei?..:D" ir tiketi, kad sugalvoti norai issipildys:D tuo tikejimu padedami jiem is tikruju issipildyti:D

Sigitas, 24 пишет:

O ar BUTINA lietuviams emigruoti?

ne visiems, bet jei labai traukia tai kodel nepabandyt?..

35

Karolina, 19 пишет:

Nijolė, 20 пишет:

Neuždavinėk klausimų, į kuriuos atsakymus žino tik Alan Alexander Milne wink

as zinau as zinau :::b25 zvaigzdes krenta nes isineria is savo asies big_smile tai kaip isnerti gaubli is jo asies ir gaublys nebestoves savo asi big_smile paprastesio varijanto nesugalvojau ,kaip paaiskint:?
nu o kokia jega isveda planeta nuo savo sukimosi tako :? manau kai ji priarteja pire kitos  labai dideles planetos ,kuri savo trauka nutempia ta busima kometa nuo sukimosi asies :::b33 tai ta kuri paveikia ji kaip juoduoji skyle viska traukia .Nu po didziojo sprogimo visata pleciasi ir kartais besiplesdami zaigzdynai  vienas i kita ieina  ir planetos susiduria .Tai ir isveda planeta is orbitos arba pakanka keliu tukstanciu kilometru priardeti ir paneta jau zuva :::110 krenta:::110

36

kiak metu tu turi :::b02

37

Tomas, 25 пишет:

kiak metu tu turi :::b02

atsakysiu jei Tu man atsakysi i tris mano kausimus :::110
<<<<Kas Lietuvai yra padares didziausia Zala jos istorijai ir likimui big_smile
<<<<kas  labiausiai myli vaikus :?/tikra meile as ne apie pedofilizma/Hicai :::917
<<<< ko reikia kad taptum izimus :? ir turtingas big_smile
uzkaitysiu jei, bent  viena kl. teisingai atsakysi big_smile eko:::b14

38

myli vaikus dazniausiai ju mamos wink
>> ko reikia kad tamptum turtingas ir izymus ? <<< geros makaules pilnos unikaliu minciu wink
>>>>o LT valstybei didziauisia zala padare SSRS ir vokietija jei nebutu musu pajame po 1 pasaulinio musu ekonomika manau butu panasi i Svedijos arba Suomijos./. :V

39

nu čia nesunku sužinot kiek metų big_smile nu bet ne ta esmė nes čia apie valandas:::920
manau didziausia žala padarė Antrasis Pasaulinis Karas :? buvo iskirsti daugiau ne puse Liet. mišku :? iš  90proc. teritorijos mišku  liko tik parkai :::036ai čia gamtai buvo :::036 o kad žmonės mire tai nepaminėjau :::008
-nu nebučiau sakęs kad pedofilai myli  ;( O myli mama tongue
-nu turtingas nežinau, bet ižimus kiekviens kvilelis žino :::036 kaip akvariume sake gali prikakot i lova ir busi ižimus :::b02 tik nežinau ar tau tokio dėmęsio reikėtu :::036

40

Linas, 19 пишет:

myli vaikus dazniausiai ju mamos wink
>> ko reikia kad tamptum turtingas ir izymus ? <<< geros makaules pilnos unikaliu minciu wink
>>>>o LT valstybei didziauisia zala padare SSRS ir vokietija jei nebutu musu pajame po 1 pasaulinio musu ekonomika manau butu panasi i Svedijos arba Suomijos./. :V

kaip sutapo :::036