Re: Liūdniausias filmas
zalia mylia, pabaigoje verkiau, ir buvo liudna..sis vienintelis filmas, kuris sukele tokius graudulius;)
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Liūdniausias filmas
Страницы Назад 1 … 8 9 10 11 12 … 24 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
zalia mylia, pabaigoje verkiau, ir buvo liudna..sis vienintelis filmas, kuris sukele tokius graudulius;)
liudniausi Jums tokie filmai.....emmmmmmm
man tik vienas istriges "titanikas".....o kitu kaip ir neatsimenu.... na siaip dar butu ir "zana dark".....
jo jo titanikas
If only. snd maciau, neblogas toxai...
neseniai ziurejau filma ,,jei tik,,...liudnas,tikrai geras su mintim
Net paciam keista, kaip niekad susigraudinau ziuredamas filma "Tiltas i Terabitija"... :V
Liudni bet gero labai filmai: 21 Grams, Amores Perros, Cidade de Deus, Mar Adentro, Abre jos Ojos ir kt. Is esmes visi ne nekomercinia ir ne happyendiniai filmai yra liudni
nepasakyciau kad vienas is liudniausiu filmu bet pirma kart po "Liuto Karaliaus" (ziurejau gal budamas 8 metu) asara isriedejo ziurint "SpiderMan 3"
Siaip nelabai megstu liudnus filmus bet ir nevengiu ju reikia juk kartais ir jautriam pabut..
apie prancuzijos legiona .aktorius "jean-claude vandamme" vienintelis turbut sio aktoriaus ne vaikiskas filmas.jis istojo i legiona del nepasisekusios meiles ir kad pasisleptu nuo mafijozu.Veliau arabai isskerde visa legiona ir paliko ji vieninteli gyva kad pranestu kas laukia kitu jei lys i ju zemes:(tokie liudni momentai kaip jis turejo nusauti geriausia savo drauga ,kad arabai jo draugui galvos nenukirstu ir tt..
pastebejau, kad vienam zanrui vieni labiau susigraudina, kitam maziau
"Žalioji mylia" ..."Mirti jaunam" tikrai liūdna
"Žalioji mylia" ..."Mirti jaunam" tikrai liūdna
gal labiau liudna visuomet kitus islydet it likt vel vienam....
as ir pritariu ZALIOJI MYLIA....
gal dar LILIA NA VSEGDA...cia rusiskas fimas..
žalioji mylia..
tiltas i terabithia
Ezhiukas ruke
ei Titanicas jau per gerkle islipes wa man tai liabai patiko filmiukstis <Metas zudyti> o <Nuostabus protas> tikrai buvo geras
titanikas,verkiau pasikukciodama;(
Aš tai paskutinį kartą žliumbiau, per "Tiltas į terabitiją" ir gan stipriai ;D
man tai labai patiko <Mano geriausio draugo vestuves>,,. ten geras tikrai, o aktorius pagindinis parinktas , tai pagal ideala ... kelias dienas negalejau atsigaut. ir pabaiga tokia... ir esme,ir situacijos..nemoku apsakyt.irgilus toks. tobulas..
Страницы Назад 1 … 8 9 10 11 12 … 24 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Liūdniausias filmas