Re: DIEVAS
Tomas, 24 пишет:Diva, 34 пишет:Tomas, 24 пишет:Manau zmones nepazista Dievo :? ir nezino ko Jis nori
pasake milekit vienas kita ir linkekit jiems gero (labiau ne savi)taip pat melskites uz juos /melstais tai kas :? kazkokia nesamone:? kaip gali su Dievu kalbet :? (kai kurie taip galvoja
as manau kad visdelto neismaneliai jie nes negali suprsti to zodzio esmes ta malda tai ir ira tas linkejimas gerio savo draugui ir aisku priesui .
Jeigu tarsim, kad mes Dievo vaikai, tai malda yra pokalbis su tėvu...
Kaip tu jaustumeis, jei pas tave ateitų vaikai perkreiptom nuo tikėjimo ekstazės išraiškom berdami kaip pupas iškaltos maldos žodžius?
arba ištisai kartotų: duok man to, duok man ano... ir dar va mano draugui...
o kaip gali su Dievu kalbėt - tai tik tau pačiam spręst...
taip pat ir dėl to, ar turi, ką pasakyt...
kaip nesupranti kad esam ne tam kad prasytume o myletume stai ko Dievas praso.Praso kad miletume vienas kita ir prasyti nesavanaudisku dalyku
ten kur du praso Dievo kad trecias pasveiktu ir nugaletu miri ,tai Dievas trecia tikrai saugo ir o pats kartu su jeis :)ir kuo daugiau prasabciu tuo labiau malda stipri
na manau, kad turiu šiokį tokį supratimą. o tavęs paklausius, tai išeitų, kad didesnė dalis žmonijos turėtų būti nemirtinga.... (čia kai dviese paprašo, kad trečias nemirtų ir jis nemiršta!!!!!) tik kad taip nėra... miršta ir dar kaip - ir anaiptol ne kokie bomžai bedieviai... o tu pats sau prieštarauji: pirmiausia sakai, kad mes esam ne tam, kad prašytume, o tam, kad mylėtume... o paskui sakai - kuo daugiau prašančių tuo labiau malda stipri...
įdomiai tu čia išlankstei...
tai kad bedievis praso kazko ir Dievo nepazysta tai suns balsas i Dangu neina tikinciam atsitinka visokie dalykai ...je bandomi visa gyvenima ,nes i Dangu turi ateiti tik geri zmones
o mirtis jau surasyta visu ,tai kad mirsta kunas dar nieko neriskia