161

Re: DIEVAS

Diva, 34 пишет:
Tomas, 24 пишет:
Diva, 34 пишет:
Tomas, 24 пишет:

Manau zmones nepazista Dievo :? ir nezino ko Jis nori  hmm pasake milekit vienas kita ir linkekit jiems gero (labiau ne savi)taip pat melskites uz juos /melstais tai kas :? kazkokia nesamone:? kaip gali su Dievu kalbet :? (kai kurie taip galvoja :::111 as manau kad visdelto neismaneliai jie nes negali suprsti to zodzio esmes ta malda tai ir ira tas linkejimas gerio savo draugui ir aisku priesui .

Jeigu tarsim, kad mes Dievo vaikai, tai malda yra pokalbis su tėvu... smile Kaip tu jaustumeis, jei pas tave ateitų vaikai perkreiptom nuo tikėjimo ekstazės išraiškom berdami kaip pupas iškaltos maldos žodžius? smile arba ištisai kartotų: duok man to, duok man ano... ir dar va mano draugui... smile o kaip gali su Dievu kalbėt - tai tik tau pačiam spręst... smile taip pat ir dėl to, ar turi, ką pasakyt... smile

kaip nesupranti kad esam ne tam kad prasytume o myletume stai ko Dievas praso.Praso kad miletume vienas kita ir prasyti nesavanaudisku dalyku big_smile ten kur du praso Dievo kad trecias pasveiktu ir nugaletu miri ,tai Dievas trecia tikrai saugo ir o pats  kartu su jeis :)ir kuo daugiau prasabciu tuo labiau malda stipri smile

na manau, kad turiu šiokį tokį supratimą. o tavęs paklausius, tai išeitų, kad didesnė dalis žmonijos turėtų būti nemirtinga.... (čia kai dviese paprašo, kad trečias nemirtų ir jis nemiršta!!!!!) tik kad taip nėra... miršta ir dar kaip - ir anaiptol ne kokie bomžai bedieviai...  o tu pats sau prieštarauji: pirmiausia sakai, kad mes esam ne tam, kad prašytume, o tam, kad mylėtume... o paskui sakai - kuo daugiau prašančių tuo labiau malda stipri... smile įdomiai tu čia išlankstei...

tai kad bedievis praso kazko ir Dievo nepazysta tai suns balsas i Dangu neina big_smile tikinciam atsitinka visokie dalykai ...je bandomi visa gyvenima ,nes  i Dangu turi ateiti tik geri zmones  big_smile o mirtis jau surasyta visu ,tai kad mirsta kunas dar nieko neriskia smile

162

vertybės vertybėmis, nuomonės nuomonėmis, o viena tiesa negincijama - gyvenk pagal 10 Dievo įsakymu neperlenkdamas lazdos, juo gal ir netikėdamas - vis tiek būsi doras žmogus. vat taip vat...

163

Indre, 27 пишет:

vertybės vertybėmis, nuomonės nuomonėmis, o viena tiesa negincijama - gyvenk pagal 10 Dievo įsakymu neperlenkdamas lazdos, juo gal ir netikėdamas - vis tiek būsi doras žmogus. vat taip vat...

nu todi ir buvo senoves valdzios vertinama baznycios itaka zmonems, kad butu galima kontroliuoti nusikaltimu skaiciu :::036

164

Indre, 27 пишет:

Jau anksčiau Nijolė sakė, kad šite dievo įsakymai yra paprasčiausios žmogaus vertybės, puikiai suprantamos kiekvienam doram žmogui ir visą garbę už juos priskirti vienam dievui, kuris apskritai klausimas ar yra, man atrodo pernelyg naivu.. Koks būtų pasaulis, jei kiekvienas žudytų, nekęstų savo tėvų ir artimųjų, visiem viską meluotų ir pan.. Nereikia jokio dievo kad tai suprast..

165

manau tie isakymai ir yra pgarindinis dalykas kodel pripazystama dievo egzistavimas, nes tas kas neturi siu dalyku tas ne zmogus ir dievo jame nera kad ir kaip skirtingai dieva vertintume .Kam gal ir juokingai atrodo, bet visdelto blogis atsisuka tai ir vercia manyti kad Dievas Tikras ,o tie kas Dieva jaucia kaip laime ir geri, tai jis jam ne kokia baudziama galia o geris ir amzina laime big_smile manu ne karta esat mate tikinti besisipsanti ir net vizuolai atrodanti kaip pavaziavusi:::036

166

aciu. norejau visa tai parasyti, bet palengvinai man gyvenima:)

167

Indre, 27 пишет:

nepazhistu ne vieno kuris sugebejo nesulauhyti ne vieno ish 10 isakymu

168

tokiu zmoniu jauciu nelabai ir buna, gal koks vienas kytas ant viso pasaulio

169

Tomas, 27 пишет:
Indre, 27 пишет:

malonu susipazint as nezudau....

170

tikiu,kad kazkas yra virsiau musu,nemanau,kad tai yra blogai,o tuolabiau ta tikejima pradeda susiprinti kazkieno netektis,issiskyrimas su tau brangiu zmoguciu...

171

kas čia dabar per tikėjimo kampelis???...a jau pasaulio pabaigai ruošiatės, kad tokie tikintys pasidarėt ? ;D

172

gediminai niu baik juk ir tu kazkuo tiki...Vieni dieva,kiti velnia,treti fejomis ir dar velnias zino...
Bet nemanau,kad tai yra blogai,jog kazkas tiki slapcia dievu ir saunu,kad nebijo to pasakyti..

173

O koks tikslas Lina bijoti pasakyti kad tiki?

174

Tai ka chia tai pasaulio pabaigai prisiuoshi kai ateis laikas ateis, negi lagaminus susidesi, panchiakas, kojines ir kelnes:) Zhodzhiu kai ateis ateis:)

175

Tomas, 27 пишет:

Tai ka chia tai pasaulio pabaigai prisiuoshi kai ateis laikas ateis, negi lagaminus susidesi, panchiakas, kojines ir kelnes:) Zhodzhiu kai ateis ateis:)

Tomai nemanai kad gal per daug fanatiskai i si reikala zvelgi ?

176

Nieko ash nemanau kaip kitiems atrodo taip tegul mano. Dabar domiuosi budizmu. Shiaip nematei tikru fanatiku greichiausiai jei mane tokiuo vadini:) Eik sakiau gult:)

177

Tomas, 27 пишет:
Indre, 27 пишет:

Gali pažinti viena !!!Jis visada su Tavim smile JEZUS vienintelis Dievo sunus smile jis ne vienam šiu isakimu nenusiženge jau nuo kudikystės :::036 neveltui 12 mokejo viska ir kitus  mokino pauglysteje smile kaip irodima kad vertas sedeti salia savo Tevo ,atsidave save kad nukryziuotu ,o jums paprastiems netikintims prikeldavo lavonus ikvepdao gyvybe jiems ir tai darė visiems matant minios akivaizdoi !!!.Po prisikelimo  atsisedo kairei ir desinei savo Tevo pusese Dievas trijose asmenyse . Niekas nera paslepta jei nori, tik ne visiem duota, kad blogis neatsiverstu!!!!, o tie kas savo valia nori priimti Jezu ir atsiduoti jo rankoms .Tie kas tai padarys ,tai ji atpazins juos Dievo Sunus, kai klaus Kas esi pats Dievas ??? Tu kuriu jezus nezinos tie paragaran hmm jug keliausime per Jezu i Dangu pas Dieva  to biblija moko big_smile Tai klausei Tomai kas jis yra ! Tau jau atsakiau, kad Jezus smile Tu pasibeldei as Tau ir pradariau big_smile

178

Tomas, 25 пишет:
Tomas, 27 пишет:
Indre, 27 пишет:

Gali pažinti viena !!!Jis visada su Tavim smile JEZUS vienintelis Dievo sunus smile jis ne vienam šiu isakimu nenusiženge jau nuo kudikystės :::036 neveltui 12 mokejo viska ir kitus  mokino pauglysteje smile kaip irodima kad vertas sedeti salia savo Tevo ,atsidave save kad nukryziuotu ,o jums paprastiems netikintims prikeldavo lavonus ikvepdao gyvybe jiems ir tai darė visiems matant minios akivaizdoi !!!.Po prisikelimo  atsisedo kairei ir desinei savo Tevo pusese Dievas trijose asmenyse . Niekas nera paslepta jei nori, tik ne visiem duota, kad blogis neatsiverstu!!!!, o tie kas savo valia nori priimti Jezu ir atsiduoti jo rankoms .Tie kas tai padarys ,tai ji atpazins juos Dievo Sunus, kai klaus Kas esi pats Dievas ??? Tu kuriu jezus nezinos tie paragaran hmm jug keliausime per Jezu i Dangu pas Dieva  to biblija moko big_smile Tai klausei Tomai kas jis yra ! Tau jau atsakiau, kad Jezus smile Tu pasibeldei as Tau ir pradariau big_smile

Na manau, kad naivoka manyti, kad visi šie stebūklai ir buvo, tai jei tikime biblija (visais aprašytais stebūklais) tai pradėkim tikėti ir senovės mitais... Na žodžiu bažnyčia propagandą varo juodai (durnina žmones). Pats tikiu, kad yra Dievas, tačiau man nereikia jokių tarpininkų, kad galėčiau su juo pabendrauti, kam man ta bažnyčia, atseit kunigas baigęs mokslus išmoksta susisiekti su Dievu (jei taip, tai vadinkim jį ryšiniku smile), na ne tuo neįtikinsite, o juolab šiuolaikiniai kunigai - tikrai ne šventieji.

179

o apiek unigus..
>> kaip toks zmogus gali mokyti darnos seimoje jei jis nzn ka tai reiskia (arba dedasi nezinas).. :V

180

Linas, 19 пишет:

o apiek unigus..
>> kaip toks zmogus gali mokyti darnos seimoje jei jis nzn ka tai reiskia (arba dedasi nezinas).. :V

butent, ne kunigams mus mokyti apskritai gyvenimo, nuosirdumo ir viso kito gerio..  gal is kokiu 10ies kunigu, rasim toki, kuris tikrai pasisventes tam reikalui..., na nors suabejojau.. manau gal is 100 vienas bus, jei ne dar didesnis santykis...
baznycia ir dievas apskritai DU skirtingi dalykai.. jei as baznycioj buvau pries 10 metu, o po 10metu vistiek ta pati kalba joje, tai nematau reikalo ten eiti..
>> kaip ir visame pasaulyje, taip ir tikejime turi buti ponas progresas..
>>>> siaip man tu visu afroamerikieciu susirinkimai patinka baznycioj, kai jie ten ir padainuoja, pasilinksima ir t,t,,.  <<zdz,, gyvena.. dziaugiasi tuo.. o pas mus.> nueini, tai musi sau i krutine ir sakai >> esu kaltas, esu kaltas, esu kalta.. zdz.. paverkim, nes dievui tai patinka... << totali nesamone..  jei tiki, tai turi TUO DZIAUGTIS, o ne ant saves stumti ir .tt.. zmones netiki dievu,. nes kunigai nemoka (atsiprasau uz tolimesnius zodzius) dievo parduoti zmogui... dievas - preke.. o mes << pirkejai.. kunigas < pardavejas.. jei jis nemoka isiulyti klientui prekes, tai jo kalte...
>>>> kunigas .. yra tarpininkas , jo darbas parduoti zmogui dieva... bet pas mus lietuvelej toks jau mastymas kunigu, kad cia savitarna.. deja.... yra, kurie istikimi ir t.t. taciau, jie turi pritraukti zmones, o ne laukti, kada zmogui jo prireiks.. zdz... kunigai nevykeliai dievo kontoroje...