Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Labadiena
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 578 579 580 581 582 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Labadiena
laba diena kaip sekasi? as tai tuoj ir viso gero sakysiu nes leksiu namuciu atvaziuoja teta is klaipedos tai reik susmatyt na sekmes tau einu persirengti ir vaziuosiu jau
aaa !!! seimos susirinkimai as tai tokiose susirinkimuose dazniausiai ka nors apkalbu -:D
hei Laba Hiabryte
labas nu, kaip savaitgalį praleidot? hm.. :? bet pasirodo šiandien ne pirmadienis ;D o man pirmadienis tai jau įstrigo ilgam... ;D draugė juokias, kad jau ir mano mašina pašventinta ;D
labas nu, kaip savaitgalį praleidot? hm.. :? bet pasirodo šiandien ne pirmadienis ;D o man pirmadienis tai jau įstrigo ilgam... ;D draugė juokias, kad jau ir mano mašina pašventinta ;D
Padarei bum?
O man šiandien jau savaitgalis ;D
jau ciu ka d nebe pasi rod ys
na va ir as jau cia kaip einasi kaip musu muchacho gyvena
oi tas tai atlekia ir islekia kaip miNULIS
visa laimė ne aš BUM padariau, o į mane padarė BUM bet kai į laužyną posūkio nuvažiavau, tai sakė, kad šiandien vien tik merginos atvažiuoja... tai va taip jei nieko neaiškini vyrai ir pradeda galvot, kad ne bobom mašinas vairuot... :V
o as va kavcika gurksnoju.. ui... liko man vaikai 2 dienos ir baigiasi mano praktika.. nu ziuresiu, kaip toliua.. bet jau nieko nenoriu .. ne ne ne.. ne noriu
labas rytas as tai oficialiai siandien atidariau ssavo palaksciau dar biski, dar kazkoks uzsivijo parke siaip dabar leksiu i vonia nes visa slapia, gerai kad dabar ejau begiot nes ziu kad karstis tai kaip ant mieliu kyla
>> beje sesiau tikrai nieko daugiau nenori :? :V ir tua jau viena diena liko ir fsio bus
labas rytas as tai oficialiai siandien atidariau ssavo palaksciau dar biski, dar kazkoks uzsivijo parke
Tai kad Tu begi tai ir uzsiveja visokie :\ nu cia tai geras:D
oi tas tai atlekia ir islekia kaip miNULIS
o ka vistiek paskui pasirodau ;D kur as dingsiu be jusu
visa laimė ne aš BUM padariau, o į mane padarė BUM bet kai į laužyną posūkio nuvažiavau, tai sakė, kad šiandien vien tik merginos atvažiuoja... tai va taip jei nieko neaiškini vyrai ir pradeda galvot, kad ne bobom mašinas vairuot... :V
nu as ir galvoju kad jus ne prastos vairuotojos tik gal taip bambalo vairuotojas uzsimane su tavim susipazinti
nu kaip ten del Dianos tai kaip visada N E I S K U juokauju ! ;D na zinoma kad moterys daug atidesnes vairuotojos nes jos ne ziuri i vaikinu uzpakalius spauzdamos ant akceliaratoriaus o i prieki o stai vaikinai tai visata ziuri i moterys ir net sugeba lektami 80km/h apzeti praeiviu uzpakalius
aga, tai gerai kad maziukas uzsivijo ten dar kartu lakste ir rotveileris bet tas su antsnukiu buvo
man uz vairo sedint tai azartas pagauna kai vaikina su masina aplenki o tas paskui tave bando aplenkti ir prasideda keliu lenktynes
oi oi joi Lina sumaheri daro :? nu zek
tai kas be ko lekstu kartais palaktyt neoficialiai vairuoju kazkur nuo 13m :V o oficiailiai tik 3metukai liepa bus
zdz........................................
vaikai as jusu jau labai pasiilgau............ :H ....
... todel skaiciavau, paskaiciavau.. ir suskaiciavau... kad liko ponas VIENAS [1] menesis ir paneles 2x2x2 dienos ;D ;D [tayp... jau laukiu] iki tokios tai sventes kuria Aurio miestas ir visi kiti... pavadino...........
........JUROS svente [2] ir [11]...
......... tai ka ... laukiam...
jo jo galesi ir viena lekti jai jau manes nebebus turesi tada man viska su smulkmenom papasakot sesiau va
ooooooooooooooooooOOOOOOOOOOOOOOoooooooooooooo... jau as tai panele mistere pasaulio pasakotojoa.... papasakosiu viska su smulkmenomis isdestysiu ir dar prikursiu ) jei man padesi.. bet tu padesi :H
Страницы Назад 1 … 578 579 580 581 582 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~