Re: alus
Aš dar kol kas neatradau geresnio už Švyturio Baltą
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → alus
Aš dar kol kas neatradau geresnio už Švyturio Baltą
keistas dalykas, visada geriau ta balta, buvo labai skanus, o pries koki menesi, op ir nebeskanus, kazkoks rugstus pasidare, nezinau kas pasikeite manyje, bet daugiau nebegeriu, nebeskanus...
lenkiskas labai skanus kuris prasideda nuo 2,3 zlotu(pigesnio geriau neragaut:).lomza,tatra,zywiec ir tt...ir plastmasiniuose niekad nerasit
fuuuuuuuuuu....nekenciu alaus....
tikriausiai neteko ivairesniu skonio :? reikejo su citrina arba kiausiniu ;D ar grietine man tai labaiausiai su citrina
nors kartais atsibosta paskui vel pradedu gerti .Nu kai buvau jaunesnis tai nepatiko,pats daba geriu tik alu nes sidra tokiam karsti nepatariu 30C° jo orai daba lietuvoi saltesni tai ten visai nieko, galima gerti "bet ka"
viena chemike patare geriau alu gert, negu sidra nes sidras zymiai kenksmingesnis.o jai mazais kiekiais tai alus uz coca cola sveikiau
nu as backom alu negeriu tik kai valgau kaiules sonine uzsigeriu alum kokia skarbia ir viskas ...
prisiekiu
gerkit alu su saiku ir nereiks atsikelt siuksliu dezei kitam mieste ir apvogatam ;D
Jei jau nera ka gerti tai ka darysi, tada tik Heineken
CULER BALTIJOS gerk kiek n ori o rytye kaip rydikelis busi)))
ar dar likę lietuviško alaus mėgėjų? pasiskaičiau čia jūsų postus ir užsimaniau švyturio balto taure atsigaivinti - diena karšta nusimato, tai vakare pats tas būtų
Geriu tamsų alų.. švyturys ir gi neblogas. bet tamsus geriau.;D
Svyturio Baltas su citrina ir dar saltas tikras skanumelis
Man 1vieta Švyturio baltas, 2vt Švyturio ekstra 3vt Utenos rasojantis. Kažkada buvo utena pats geriausias , bet dabar jau kažkoks netoks. ))
tik baltarusiško alaus tai nesiūlyčiau ragauti - va koks brudas http://www.balsas.lt/naujiena/538387/ba … prieskoniu
Va, jei išėjus kur tai mėgstu varniukų
skaniausias Svyturio gintarinis, dar Svyturio ekstra, Utenos, ragavau taip pat vokisko alaus, tai skaniausias Veltins
Svyturio extra kitokio lietuvisko alaus retai gaunu paragaut tai tenka gert Fosteri arba Stella
utenos mėlyną !!!!!
man irgi švyturio ekstra - vienas skaniausių. dabar dar sąžiningai renku kamštelius, keisiu į taures ir regitruosiuos į žaidimą - o gal nuskils ir į krepšinio čempionatą pakliūsiu
The best of the best! RU alus, vienintelis kolkas islieka alum dar..
SIBIRSKAJA KORONA
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → alus