1

Тема: tikrai pasimetes.....

Su panele susitikinejam 3 mėnesius,atrodo viskas yra super....ir jausmai,ir aistra virte verda,bet....neseniai ji pareiske,kad as nepatinku jos draugams..ypac draugems...jos ja itikineja mane mesti ir susirasti "ale" gerseni...(ji taip pati man pasake..).Ji itikineja mene,kad tokie draugu zodziai jos nuomones nepakeis ir mes toliau susitikinesim....Hmmm,pagalvojau,kad tikrai jos draugams i uzpakalius nelysiu ir bendrausiu kaip anksciau bendravau arba visai nebendrausiu...Ar gerai nusprendziau,ar verta nusileist ir patikt jos darugams?????Gal ir kvailas klausimas,bet jausmai po to pokalbio siektiek isbleso....bijau,kad visai nesugriutu viskas...

2

Re: tikrai pasimetes.....

Na nemanau, kad imanoma zmonems patikti per prievarta. Taciau jei jos draugai nepakeis apie tave nuomones, jie greiciausiai ja ikalbes anksciau ar veliau nes draugai dazniausiai buna svarbiau nei antra puse.

3

Tomas, 21 пишет:

Su panele susitikinejam 3 mėnesius,atrodo viskas yra super....ir jausmai,ir aistra virte verda,bet....neseniai ji pareiske,kad as nepatinku jos draugams..ypac draugems...jos ja itikineja mane mesti ir susirasti "ale" gerseni...(ji taip pati man pasake..).Ji itikineja mene,kad tokie draugu zodziai jos nuomones nepakeis ir mes toliau susitikinesim....Hmmm,pagalvojau,kad tikrai jos draugams i uzpakalius nelysiu ir bendrausiu kaip anksciau bendravau arba visai nebendrausiu...Ar gerai nusprendziau,ar verta nusileist ir patikt jos darugams?????Gal ir kvailas klausimas,bet jausmai po to pokalbio siektiek isbleso....bijau,kad visai nesugriutu viskas...

Its over..:D

4

galiu pasakyti kad ji tau labai jau nieko nejaucia. nes jei jausmai butu tikri tai i draugu nuomone nelabai kreiptu demesi. o dabar iseina jai reikia tokio draugo kuriuo galetu pasipuikuoti pries draugus. o be to ir jos drauai trenkti. na galima issakyti savo nuomone, bet pirsti ja per prievarta..... koks jiems skirtumas, juk ne jie su tavim buna. manau jausmu pas jus rimtu nera.

5

Na gal nereikia jau taip beviltiškai... Mergina pernelyg atvirai papasakojo apie savo draugų požiūrį, bet pareiškė norą toliau bendrauti... Manau tai reiškia nemažai... Taip kad sakyčiau, Tomai, nesistenk niekam įtikt - kartais su laiku žmonės pakeičia nuomonę... O jausmai toks dalykas - kartais priblėsta, kartais vėl įsidega... smile Galvok ne apie tai, kad tu nepatinki jos draugėms, o apie tai, kad ji nori su tavim būt.... smile

6

Ji tai gi kaip tik jaucia, jei nori buti toliau kartu wink O jos draugai tikrai trenkti, visom keturiom pritariu Joanai...

7

na.. cia priklouso kaip pac su jais bendrauji.. ir kokia jos tie draugai.. jei tarkim tu megejas labiau kokiam alubari leist, o jie kokia teatre.. viskas cia aisku.. neitixi kad ir kaip besistengtum.., bet kad taip kategoriskai nusprest, kad su jais visiskai nebendraut ar te ka.. negalima.. manau vistiek atsiras kazkokiu tai bendru temu, apie kurias su jais galesi pasikalbet.. na jei ne .. tai ne..
gal tavo merginai geda kazkiek pries draugus.. ar ka?.. jei jausmai tyri.. praeis.. paciai bus dzin ant tokiu dragu.. wink viskas bus ok! smile

8

na as tai nzn, nesuprantu.. juk ne jos draugams su tavim reikia gyvent, o jai :?
>> net mano mama sako >> as nesikisiu nei i tavo nei i broliu meiles visas, nes ne man reikia su jais gyvent wink tai jei mano mama taip sako, tai tie draugai maziausiai turetu kistis :?

9

musu tevai jau suauge ir protingi, is gyvenimo daug ismoke, o jaunimas tai gali beleka sneket, Nijole ;]
Siaip tokios kaipo problemos ir nera, jei patinkat viens kitam, tai viskas toliau ir tesis, jei nelabai, tai issispres savaime su laiku. o as manau, kad geriausia likti savimi.

10

Tomas, 21 пишет:

manau savo pana tau reiktu palenkt i savo draugu puse(aisku jai tu draugu turi),maziau draugaut su pasikelusiais jos draugeliais,aisku imk i galva kas blogai ,gal ka negero darai.jai perzengia tie jos draugai riba, net  i snukuti duot kartais reik:)ipac malaletkos megsta kai vaikinas azartiskas:)

11

Tomas, 21 пишет:

Tomai, o tu manai kad visiems jos draugams patikti imanoma ? o patikti draugams verta ? atsimk, kad visada atsiras tokia ar toks kuriam tu nepatiksi ir viskas wink
> nereikia pradeti rten kazko vaidinti nes vaidyba greit isaiskeja kaip ir melas wink todel buk savimi :::b18

12

pradzioj ir man buvo panasiai kai savo panai per mazai demesio rodziau ,jos drauges apregdavo mane ,bet dabar pripratome vieni prie kitu ir daugiau nei metai vyksta draugyste,be problemu ir su pana ir su draugais

13

Gintautas, 25 пишет:

pradzioj ir man buvo panasiai kai savo panai per mazai demesio rodziau ,jos drauges apregdavo mane ,bet dabar pripratome vieni prie kitu ir daugiau nei metai vyksta draugyste,be problemu ir su pana ir su draugais

na bet jei tik jai demesi skirsi tai irgi sakys kad kazkoks nesveikas ;D oi nesuprasi :? :? ko jos nori big_smile
>> o jei rimtai gi visa laika kartu nebusi.. draugauji bet tai ir atskirus gyvenimus turi dar zmones wink

14

tu situaciju gali but simtai.panasi situacija buvo kaip per telika rode kaip suauges 22 metu ligtais bahcuras draugauja su 16metu mergina, viens kita myli .bet merginos mama,brolis stiprei priesinosi ,dukra uzdarinejo namuose ,nes jiems tas bachuras nesveikas atrode ,net pries televizijos kameras uzpuole jos brolis su draugeliais.o ji net buvo is nevilties issokusi per langa ir vos nezuvo, del to ir pritrauke zinesklaida(nepamenu ligtais lietuvos ryto laidoj rode).o dabar neseniai juos rode, vis dar draugauja.ne visada narejau pasakyt tai gali reikst skirybas:)

15

Beje kiek metu tai merginai? Man susidare ispudis kad ji per jauna rimtiem santykiam..pvz as savo "vaikinus" draugem demosntruodavau kai man buvo 14-16m..:D

16

Tarp musu mazas metu skirtumas,vos keli menesiai...tiesiog beda ta,kad mazai kas sieja mane su tais jos draugais.Trumpai galima apibudinti taip:jie "metalistai", o as "gezas",taigi buna taip :::205 arba taip :::819 .Na zodziu tikiuosi jausmai bus stipresni nei isoriniai veiksniai....dekui uz komentarus :::b25

17

Tomai ne beda jei jie metalistai o tu gezas. jie tolerantiski. gal leptelejai koki riebesni zodi tai ir nepatinki wink o be to dar tik 3 menesiai oj daug ko bus. pradesi patik paskui vel nepatiksi, toj ziurek prades kabint... nu zodziu daug ko is tu "draugu" gali nutikti.

18

Dzin....viskas baigta...gryztu i medziokle...:::225

19

Tomai, sėkmės medžioklėje. Jei ne paslaptis dėl draugų išsiskyrėt? :::734

20

nu kai as buvau isimylejus, tai man nerupejo, kad mano ex vaikinas nepatiko nei mano draugam, nei tevam ir apskritai daugiau niekam. o musu santykiai buvo superiniai. kai myli nekreipi demesio i nieka... wink