21

Re: paslaptys

Linas, 27 пишет:
Dora, 19 пишет:

Na mano antra puse nekalba lietuviskai, taigi manau, kad jo net nedomintu. Galu gale as tik foruma ir tenaudoju. Apskritai, jis nesidomi ka as darau prie kompiuterio ir as nesidomiu ka jis daro. Manau zmones kurie per daug del to jaudinasi tera paranojikai.

O as manau, kad sudomintu, ka visai bernai nekabina?  ar taves nedomintu su kokiomis panelemis, moterimis jis bendrauja? pasitikejimas vienas dalykas, smalsumas kitas. Jei myli turetu buti idomu!

Eh... As i privata praktiskai niekuomet neatrasau. Ir manes tikrai nedomina su kokiomis merginomis jis bendrauja. Jo draugai yra jo draugai, ir mano draugai yra mano draugai. Ir apskritai, nuo kada kisimasis i kazkieno kito asmenini gyvenima tapo meiles pozymiu?

22

Dora, 19 пишет:
Linas, 27 пишет:
Dora, 19 пишет:

Na mano antra puse nekalba lietuviskai, taigi manau, kad jo net nedomintu. Galu gale as tik foruma ir tenaudoju. Apskritai, jis nesidomi ka as darau prie kompiuterio ir as nesidomiu ka jis daro. Manau zmones kurie per daug del to jaudinasi tera paranojikai.

O as manau, kad sudomintu, ka visai bernai nekabina?  ar taves nedomintu su kokiomis panelemis, moterimis jis bendrauja? pasitikejimas vienas dalykas, smalsumas kitas. Jei myli turetu buti idomu!

Eh... As i privata praktiskai niekuomet neatrasau. Ir manes tikrai nedomina su kokiomis merginomis jis bendrauja. Jo draugai yra jo draugai, ir mano draugai yra mano draugai. Ir apskritai, nuo kada kisimasis i kazkieno kito asmenini gyvenima tapo meiles pozymiu?

Ka tu cia veiki tik tu viena zinai, ir nevisi tik i forumus vaiksto. tai gal sekso pazintys irgi nieko cia blogo?

23

na jei zmogu tikrai myli, tai juo pasitiki. o kai pasitiki net nekyla tokios mintys stebeti su kuo bendrauja.

24

Linas, 27 пишет:

Ka tu cia veiki tik tu viena zinai, ir nevisi tik i forumus vaiksto. tai gal sekso pazintys irgi nieko cia blogo?

neitiketinai pavydzios asmenybes pozymis:D aciu dievui as niekada tokios savybes neturejau (tpfu tpfu tpfu:D ). Tai kas, kad tik tu vienas zinai, jei tavo sazine leidzia tau apgaudineti mylima zmogu, tada tikrai nesvarbu kur ir kaip tu ji apgaudinesi ar cia, ar realybej, vis tiek santykiam kazkada galas ateis.
> o seip Nijole as mamos turbut visus slaptazodzius zinau vien del to kad papraso kartais kokiem uzsieniekam atrasyt, kai kartu kur nors keliaujam:D ir seip as jos skypo nika nuknisus esu:::818 bet tai ne antra puse:D kad imtu ir tyrinetu ka tu ten pasislepus rasai;D

25

Tai gal reikejo sypseneliu prideti?

26

Auste, mano mama kompo kaip velnias kryziaus bijo ;D ne ne.. nebijo, onenori reikalu su juo tureti wink zn, ji zaistu tetri su tuo tokiu .. nu zn ;D o cia nereikia jokiu slaptazodziu ;D

27

Nijolė, 20 пишет:

Auste, mano mama kompo kaip velnias kryziaus bijo ;D ne ne.. nebijo, onenori reikalu su juo tureti wink zn, ji zaistu tetri su tuo tokiu .. nu zn ;D o cia nereikia jokiu slaptazodziu ;D

eik tu, mano mamyte tai jega, as jos deka turiu internetini broli ir sese;DD oi du brolius:D zodziu.. pavaro jinai;D
> Linai tu cia apie ka?..:::041 nelabai supratau ka turejai omeny

28

na, mano mamyte turi sunu zinok virs 30 metu wink tai gal del to :V kaip manai :::b18
---------------
o jei apie slaptazodzius ir i tema :V tai ... jis visur vienodas tik paskutine raide skiriasi ;D

29

Auste, apie kara, o tu?

30

Linai, tavo manymu karas susijes su sita tema?..:::041

31

Linas, 27 пишет:

Auste, apie kara, o tu?

tu man atrodo tuoj uzsidirbsi geltona kortele ir bus karas baiktas :::d05
----------------------------------------------------------------------------------------
nu o kad nenukryp nuo temos tai as slaptazodzius turiu du. . .nu ir nelabai as kam noreciau sakyti nes as ir savim nepasitikiu ka jau kalbet apie kitus ;D ;D ;D

32

... manishkis uzpyktu ziauriai.....suzinojes, kad ash dar vis neishtryniau anketos....

33

manoji zino kad turiu ieskok.lt anketa, kad kartais forume pasedziu (kai maziau darbu buna), kad susirasau su pazystamais.. ir ka? big_smile ir one.lt turiu, ir ji turi.. ir beto - is patirties zinau, kad geriau jau nesistengt kontroliuot.. wink nemanau kad tai yra blogis, juk nepuolu su visais, su kuom susirasineju eit i pasimatymus ar panasiai.. man ieskokai ir visi kiti puslapiai tai tik susisiekimui su draugais/pazystamais.. big_smile

34

na, as kaipkokia atstove spaudai tarsiu zodi ;D
>> mano brolio drauge turi ieskoke anketa ;D ir vare i susitikima su tokiais trenktais latrais big_smile su mano prieziura ;D mano brolis leidzia, nes zino, kad jie keisti ir siaip kazkokie dauzti ;D ir jis visai ten jokiu pavydu neskleidzia ;D nors kitas brolis sako>> durnas jis, isleidzia i visokius svingeriu vakarus ;D ;D zdz.. mano broliai vienas uz kita geresni ;D

35

na taip, svingeriu vakarelis tai jau visai kas kita, negu kad susirasinejimas ieskoke.. big_smile:::607

36

joks ten vakarelis ;D mano vyresnis brolis svaigsta :::b49
>> tipo Deivydai, ziurek.. susitinkam mes si savaitgali >> tipo meetas big_smile) tai cia jau svingeriu vakaras pagal mano vyresni broli << sako, negalima pasitiketi ir t.t. nes mano brolis toks, kad jis nelabai nori tiketi, kad mergaites ir berniukai susitinka tik siaip wink tipo >> visada kazkas bus :::b18 << na, netiesiogiai, bet esme .. nzn kaip pasakyti

37

aaaaaaaaa, mat kaip.. big_smile taip ir isivaizduoju - susirenka kokia 5-8 zmones viesoj vietoj ir.... big_smile:D:D:D:D na taip, nuotraukos tada tai jau tikrai geros iseitu.. big_smile:D:D:D:D:D

38

Deivydai :::921 baik ;D as taves bijoti pradesiu :::b11 tu man baik .. baik... ....... viesa vieta tu ;D

39

;D bet Nijole mano buvusio tokia pat nuomone buvo.. mazdaug kaip cia gali susitikt vaikinas su mergina ir tik SEIP susitikt=) o man atrodo kad gali:p ir ka jus man;D

40

Auste, 19 пишет:

;D bet Nijole mano buvusio tokia pat nuomone buvo.. mazdaug kaip cia gali susitikt vaikinas su mergina ir tik SEIP susitikt=) o man atrodo kad gali:p ir ka jus man;D

nu nu ir kuo sitas susitikimas baigesi, gal buvusis teisus buvo?