Re: Masinos galios tiuningas
sportiniai atviri oro filtrai ir man patinka,gaila pas mane jie uzdrausti
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Autofanai (Automobiliai, Motociklai, Lenktynės...) → Masinos galios tiuningas
Страницы Назад 1 … 10 11 12 13 14 … 17 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
sportiniai atviri oro filtrai ir man patinka,gaila pas mane jie uzdrausti
o kdl uzdrausti?
jai zinociau kas tas kdl tai pasakyciau,apsviesiu truputi..
vokietijoje,nusiperki masina,tai viskas kaip lietuvoje,va nusiperki platenes padangas,reikia platesniu disku,tada vel vaziuoji technikine,moki pinigus uz patikrinima,ir pasako,kad reikia kietinti vaziuokle,arba istampyti sparnus,isitampai,ir vel vaziuoji ir vel moki,taigi viskas turiu omienyje VISKA kas ne originali detale,turi vaziuoti tikrinti ir moketi pinigus,priesingu atveju sustabde policininkai iskarto nutems masina,plius bauda ir taskai,zodziu daug sudetingiau,o uzdrausta yra aliumininiai spoileriai,atviri oro filtrai,priekinei tamsinti stiklai,diskai tik su vienu varztu,visi apsvietimai,net draudziama vaziuoti isijungus DVD filma,ar net uz garsia muzika busi nubaustas... zodziu baisu
jo tuningavimas turi buti savo vietose arba kurti savo automobili tik manau kad jis kainuos daugiau ne naujas priregistavimas kainuos kruvas babkiu
seip as pries tai turejau patogu mersa ir pas mane avaringumas buvo didesnis nei dabar su kietu volksvagenu vazineju.vizdelto ta kontrole teisynga.del dvd ,garsios muzikos ir tt... zodziu kuo geriau isijautes automobilije to smagiau jame ir miegi vairuodamas:)
seip as pries tai turejau patogu mersa ir pas mane avaringumas buvo didesnis nei dabar su kietu volksvagenu vazineju.vizdelto ta kontrole teisynga.del dvd ,garsios muzikos ir tt... zodziu kuo geriau isijautes automobilije to smagiau jame ir miegi vairuodamas:)
delo dvd filmu tai cia faktas gi vairuoti rekia o ne i ekrana veizeti ;D ;D
ziureti filma masinoje su geru garsu zymiai idomiau,negu namie
tiesiog gali ziureti keleiviai ,o ne vairuotaojas :? cia ""gili"" "neteisybe" labai gili ;D
ziureti ne vaziuojant,o prisiparkavus,atsidarai bagazine,pasistatai kedutes,uzsirukai,ir isijungi kur nors prie ezero,ehhhhhhh
seip ymanoma ziuret vaziujant.as vilniuj vazinedamas sms net parasineju.nepiknaudziauju aisku bet kartais uzsisikusiai panai reik parasyt:)
nu nezinau reikia vairuoti ir tiek
vazioti reikia o jei keleivis koks zetu dvd ir mentas sustabdo ir israso bauda uz tai kad dvd ijungtas :? tai kur cia teisybe
nu jo del dvd jai bauda israsytu tai abydna butu.bet lietuvoj toks dalykas negresia manau.ir manau vokieciai i auto nedetu, ju jai draudziama butu.o keleiviams gali but ant galo pritvirtintas taip ,kad vairuotojas nepaziures.
nu zinoma ant galiniu setyniu ir vienas priekije :? normalu...
ai geriausei kaip furistai sileli:)
arba taura ysimetei 52 cm sau ir ziuri prabangiai:)
turiu toki aciu uz pasiulima:)
patarkit kur galima uzsisakyti kad parvestu normalu civic vti?
kaip kur japonijoj ten juk jie israsti ten ir ieskok..
seip gali paieskoti vokietijoje bet tokiu geru cia tik vienetai,iskyrus naujut naujuteli rasi lengvai
tai vat sveicarijoje taj ju dar daugiau pasitaiko,
Страницы Назад 1 … 10 11 12 13 14 … 17 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Autofanai (Automobiliai, Motociklai, Lenktynės...) → Masinos galios tiuningas