Re: kokia poza jums labiausiai patinka myletis?
nematau cia kuo girtis..garsiai tavo vietoj to nemineciau
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → kokia poza jums labiausiai patinka myletis?
nematau cia kuo girtis..garsiai tavo vietoj to nemineciau
. . /)/)
*.*)=
("),(") kokia poza jums labiausiai patinka myletis?
Avataras atitinka tema "My mom told me to play safe" visos pozos ipatingos jei su mylimu zmogum
o as lengviausiai orgazma patiriu pozoj, kai abu ant sono, vaikinas uz nugaros, viena ranka liecia krutine, kitos rankos pirstukai "ten"... ir ramiai, slidziai, letai... pajauciant liekviena centimetra in &out, dregmes sliduma, susiliejant lupomis bucinyje, vingiuojant klubaisssssssssss..... Ir nereikia jokiu akrobatiniu triuku ar triushiuku greitumo judesiu.va.
kiekvienam savo.
1. sexe nera taisykliu,tik skonis!
2. jai sexas neteikia malonumo,vartokite ji kuo dazniau,kol rasit kas jums skaniausia.
3. kitus kritikuoja ir smerkia,tik neismanelei,arba tie kurie isviso jo negauna!!!!!!!
megaukities,gyvenkite tuom,tai juk kiekvieno zmogaus gyvenimo dalis.....
maloniausia poza? hmmm cia geriau tikru,maloniausia vieta
linai as manau daug loji bet niek nedarai perdaug tu kelies man rodos tau tik klitorius laizyti gal tada nusileisi ir maziau losi
shaunumelis!
eziuko poza geriausia
vandeny suniuku poza ir plius dainuojant,ui tada malonumas dvigubas
dainuojant? idomiai tu cia suskelei nebent aaa ir uuu
o as lengviausiai orgazma patiriu pozoj, kai abu ant sono, vaikinas uz nugaros, viena ranka liecia krutine, kitos rankos pirstukai "ten"... ir ramiai, slidziai, letai... pajauciant liekviena centimetra in &out, dregmes sliduma, susiliejant lupomis bucinyje, vingiuojant klubaisssssssssss..... Ir nereikia jokiu akrobatiniu triuku ar triushiuku greitumo judesiu.va.
skaniai apraše....
baisingai pritariu..
tikras malonumas..
arba vandenyje..super..geriausia ir maloniausia..;]
Skaiste tokia jauna o tiek patyrusi nuo keliu jau uzsiemi tuo?
sekskas tai jega as uz ji:)
o kodel niekas nieko konkretaus apie jokia spozas neparaso?
o kodel niekas nieko konkretaus apie jokia spozas neparaso?
nes visi vienodai mylisi zinom jas visas o kas nezino ir neturi ka pasakyti
O zinojot kad yra net 237 priezastys del ko yra seksas butinas. Siaip tai man ir paciam sunku tuo patiketi, bet jai mokslininkai ta sako tai turbut tai ir yra tiesa
Man kaip tai ir be jo gerai. Geriau jau jokio sekso nei blogas seksas arba seksas su bile kuo ..
suniuku .... mmmm
mm... ant soniuko ir man patinka...
O zinojot kad yra net 237 priezastys del ko yra seksas butinas. Siaip tai man ir paciam sunku tuo patiketi, bet jai mokslininkai ta sako tai turbut tai ir yra tiesa
tikek tu tais mokslininkais daugiau, ypac kai apie juos raso bulvarine spauda. po menesio kiti mokslininkai jau tvirtins ka nors priesingai.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → kokia poza jums labiausiai patinka myletis?