Re: Esi "degtukas" ar "ledukas"?
Sveika eglute
as taj mazas degtukas su maza ugnele kuri greit uzgesta bet leduku galiu buti - tik pastangu reik
zodziu turiu tramdyt sava prigimti
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Esi "degtukas" ar "ledukas"?
Sveika eglute
as taj mazas degtukas su maza ugnele kuri greit uzgesta bet leduku galiu buti - tik pastangu reik
zodziu turiu tramdyt sava prigimti
Xi... Aš tai su didele ;D ugnim...
nu kartais ir man ji uzsiliepsnoja ir dar jei zinau kad esu 100proc teisi taj uzsivedu isvis bet is patirties geriau zinau yra kompromisai ar kazkas panasaus... fek
Aha, spėju tu kaip aš. Ginčytis su manim kaip su pliku pešiotis, jei žinau kad esu teisi, aš eisiu iki paskutinio kraujo lašo... ;D
Si tema apie tai, kaip reaguojat konfliktu metu? t.y. ar isliekat ramus ar uzsidegat kaip degtukai?
50% ir 50 %
Aha, spėju tu kaip aš. Ginčytis su manim kaip su pliku pešiotis, jei žinau kad esu teisi, aš eisiu iki paskutinio kraujo lašo... ;D
Seip ir plika papesiot ymanoma...
as megstu gincytis iki paraudonavimo, nors ir bunu neteisus... ;D
ivairiai, kaip pasitaiko, kita kart galiu but ramus ir nekreipt demesio, jei matau, kad koks visai bukas zmogus ar seip, su kuriuo nieko neis pasneket, o kita kart galima ir uzsidegt, bandant irodyt savo teisybe ir kaip yra...
tiesiog zmokiukas.
skirtingos situacijos buna, tai tenka elgtis skirtingai
"Degtukas"
Egle, 17 пишет:Aha, spėju tu kaip aš. Ginčytis su manim kaip su pliku pešiotis, jei žinau kad esu teisi, aš eisiu iki paskutinio kraujo lašo... ;D
Seip ir plika papesiot ymanoma...
![]()
as megstu gincytis iki paraudonavimo, nors ir bunu neteisus... ;D
Aš jei neteisi tai esu linksui susiprast ir nusileisti...
dektuke
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Esi "degtukas" ar "ledukas"?