Re: Lietuviai gyvenantys Norvegijoj
kas gyvena skiene,tas turetu buti ir apie langesunda girdejes...
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → Lietuviai gyvenantys Norvegijoj
Страницы Назад 1 … 4 5 6 7 8 … 15 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
kas gyvena skiene,tas turetu buti ir apie langesunda girdejes...
mano drauge neseniai iswaziawo i norwegija tai kas cioa sako kad nera paneliu lietuwaiciu Norwegijoje
yra tu paneliu norvegijoj,gal nemoki ieskot:D
beabejo ju yra, tik ne ten kur mes esam artimiausios uz 300km
tai pats kaltas kad ne ten gyveni:D
o kur reiketu gyventi?;)
sadnese:D
na siaip norvegiu graziu yra ir tenka su jomis daznia bendrauti,tai zinokit paklauskite ko joms reikia ir suzinosite kaip prie ju prieiti,o lietuvaiciu merginu yra bet dazniausiai vakarineje dalyje arba aplink osla
a ko nieks i pietus nevaziuoja? ten ir silciau ir lietaus maziau
niu kad tu lietuvaiciu nemaizai ir siauriau,kur as bunu
Lina visuose bomsopuose reikia moketi,o jeigu jus nemokejote tai cia jusu problemos,nes kaip nesusimoki jus nufotkina,jau cia gyvenu ne vienus ir ne du metus tai geriau zinau....Kas kur ir kaip....Tad apie kelius teisybe,tik kad lietuviai rizikuoja....
nu nuo svedijos iki norvegijos mes jokio mokejimo posto nematem, siaip kai i trondheima vaziavom ten buvo 2mokejimo postai ir i juos padaryti nuvaziavimai, o kai per visa sali vaziavom tokiu nemaciau. ir mes nerizikavom nes nieko nepazeidem. ir kiek kalbejom su lietuviais kurie daug ilgiau cia gyvena ir pastoviai vazineja namo ir atgal, apie jokius keliu mokecius ne zodziu neuzsimine tik kad vaziuojant i trondheima reik moket, ar i kitus miestus, tai ka zinau :? gal tavo zinios pasene :?
kokios pasenusios as i trondheima daznai vazineju ir as sakiau kad norvegijoje reikia moketi,o ne kur kitur...as ne apie svedija snekejau... O APIE NORVEGIJA!!!!! dabar jau aiskiau,nera reikalo man cia kazkam kazka aiskinti sakau kaip yra,daznai keliauju po ja ir tikrai zinau kad yra BOMSOPU ir nemazai
tai as ir nesakau kad ju nera, as sakau kad tuo keliu kuriuo mes iki frojos atvaziavom nebuvo kokiu keliu mokejimo postu( tik uz hitros tunelio). o kad trondheima yra as pati zinau>>>isiskaityk ka parasiau!!! as ir nesakau kad ju kitur nera. as kalbejau apie ta kelia, nuo frojos iki stokholmo, kad nebuvo ne vieno. o kitur ju yra. jei tu nesupranti kas tau rasoma tai ne mano bedos
matau,kad nesusikalbejom
manau kad lietuviu merginu cia nera labai mazai tik gal kurios yra tai jau uzimtos. o del norvegiu tai nera jos tokios jau storules nes anglijoj ir airijoj daug daugiau panu nutukusiu.
tai jau kurem taip gale norvegijos randiesi,jei nepaslaptis?
o as ir galvoju kur tas vaidotas matytas...mat ir jis kazkur netoli Trondheimo kaip ir as ten buvau
as tai aalesunde bunu jei zinai toki
taip kaip eiliniai lietuvei as cia atvaziavus dirbti:-)
yra tu paneliu:) tik reikia moketi ieskoti
Страницы Назад 1 … 4 5 6 7 8 … 15 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → Lietuviai gyvenantys Norvegijoj