1

Тема: help...

draugauju su vaikinu jau metai ir 3 sawaites bet mes wienas kita maty per foto tik:)mus skiria 34 km bet jis bijo susitikti smile jis db man daro saltesnis:(ar man apsimoka toliau su juo draugauti??

2

Re: help...

negalwojau kad tay imanoma smile)

3

zn imanoma

4

tu su juo nedraugauji, o bendrauji virtualiai smile jei nesugeba paaiskint, kodel nenori susitikt, tai nemanau, kad verta tau su juo "draugaut", gali nebent siaip bendraut kartais smile

5

jus tesiog nzn ka pasakyti draugauti taip kur fizinis kontaktas smile

6

bet man atrodo kad as jy myliu nes ngl be jo gywent bet dekiukas uz nuomones

7

Taigi, Aiste, tu ir gyveni be jo, o tik su jo žinutėm ar kuom ten smile
Šiaip čia jokie patarimai nepadės, vis tiek padarysi taip, kaip tau norėsis big_smile

8

bendrauk su žmonėmis dažniau, kurie yra arčiau ir pamatysi, kaip tavo vadinama "meilė" paitaruks į šalį.

9

dekis abiem smile

10

Aiste, siaip patarciau nutraukti tokia draugyste. Galit likti draugais ir sneketi toliau, bet tikrai nemanau, kad turetum toliau draugauti su juo kaip su vaikinu. Draugystes realybeje yra kur kas vertingesnes. Be to, jei niekuomet nebuvot susitike, jis tikriausiai ne toks zmogus koki isivaizduoji, taigi net jei ir susitiksit, yra pakankamai didele galimybe, kad teks nusivilti.

11

susikurei vaizdini zmogaus pagal savo ideala,ir myli ta ideala jo zinutese, o ne ji

12

Nesuprantu kaip galima bendrauti virtualiai? Tai kaip jus mylites buciuojetes ir panasej ? Koke meile be to ?:(

13

dora aciukas smile monika gali but.....airida hmmmm

14

Virtualus bendravimas- bendravimas internetu, telefonu ir taip toliau... O realus bendravimas tai kai zmogu gali paliesti, uzuosti ir taip toliau... Turbut supratai? :::819

15

tai as suprantu bet jam nzn ka atsakyt

16

o ka tu jam gali atsakyt? ogi nieko... tik be reikalo svaistai savo brangia jaunyste ir tiek...pamatysi kad po kiek laiko viskas nueis suniui ant uodegos... kai susivoksi labai gailesies...mesk ji

17

dekis ziuresiu jai iseis

18

sekmes

19

aciu

20

Aiste, 15 пишет:

draugauju su vaikinu jau metai ir 3 sawaites bet mes wienas kita maty per foto tik:)mus skiria 34 km bet jis bijo susitikti smile jis db man daro saltesnis:(ar man apsimoka toliau su juo draugauti??

neapsimoka... ir neverta... smile  as ir kazkada taip "draugavau"... smile patikek...  neverta... smile