Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
pareigos: Lakunas be licenzijos
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 596 597 598 599 600 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Kaunas-Jonava, Okupuotas plotas "visa sirdies tustuma" nieks nedrysta ten kojos ikelt, ne bent tikiuos kol kas , lygis? manau net nepasiekes to lygio ne man skirta paneles kabint ir panasiai, negaliu niekad but pirmas ehh geda ... AND ---->> AS Edgaras, 18 PRISIEKIU BUTI AKTYVUS DALYVIS DAZNAI LANKYTIS SIOJE TEMOJE, DALYVAUTI METUOSE GERBTI PANELES ... manau taip wiska padariau ar nlb?
pirmas Blynas o neprisfiles Dabar lauk Tatos palaiminima
wohoooo neweltui gera specialybe mano
o TATA apipilu tawe gelemis uz busima dosnuma
Oba Liocikas tokiu cia LABAI reikia , visada musu gretos ,Tavo gretos ir duris Tau atviros Dabar Reikia Tatos Monlogo ir iraso kuris Tave isvers is koto paskui gersim alu su citrina
alu su citrina ahh o stipriau nebuna? nes nemegejas but ant kabliuko lengwo
Diana, 18 пишет:kaip suprast mėlyno kraujo?
va taip ir suprasti akd tipo ale aristokrate bajore arba veisline mergyte
na ne bajore.. auksciau :V veislius tu man toks tas rozinis >>
o siaip istorija tokia :V mano senelio senelis buvo ponas grafas, turejo toki ale dvara kazkur kedainiuose (va todel, Viktoriukas gerai gyvena << joke ), bet (inlove) tokia paprasta mergycka tipo "neveisline mergyte" << todel is dyyyydeles meiles ir dar didesnes seiles (chuckle) jis paliko visas babkes ir visus namus ir pabego i Ryga va todel pasirodo mano draugaiciai ten su latvijos siena ir draugystes mezga :V
tai va.. nors be dokumentu, bet as ir kitais metais per savo atostogas pasistengsiu nulekt i ryga (gal kai ka aplenksiu )
>> Nijolyte su tortadieniu (hug)
Nijole!!!!!!!!!!!! Tave su tortadieniu ir gimtadieniu ir linkiu daug laimes ir pinigu
sveikinu Nijoliuk kad viskas kas dar neisipilde taptu ispildyta :H
nu aciu vaikuciai :H aciu aciu aciu aciu aciu aciu aciu aciu aciu aciu aciu aciu aciu aciu aciu aciu aciu aciu aciu aciu aciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :H
Sakai specialybe JI cia svarbi kas daugiausiai uzdirba TAS perka alu
supratau namieka ne bet nieko as pries kodel gi nea
Teks valdyti alaus kieki kad alus tave nevaldytu
Linas, 19 пишет:Diana, 18 пишет:kaip suprast mėlyno kraujo?
va taip ir suprasti akd tipo ale aristokrate bajore arba veisline mergyte
na ne bajore.. auksciau :V veislius tu man toks tas rozinis >>
o siaip istorija tokia :V mano senelio senelis buvo ponas grafas, turejo toki ale dvara kazkur kedainiuose (va todel, Viktoriukas gerai gyvena << joke ), bet (inlove) tokia paprasta mergycka tipo "neveisline mergyte" << todel is dyyyydeles meiles ir dar didesnes seiles (chuckle) jis paliko visas babkes ir visus namus ir pabego i Ryga va todel pasirodo mano draugaiciai ten su latvijos siena ir draugystes mezga :V
tai va.. nors be dokumentu, bet as ir kitais metais per savo atostogas pasistengsiu nulekt i ryga (gal kai ka aplenksiu )Linas, 19 пишет:>> Nijolyte su tortadieniu (hug)
Tomas, 25 пишет:Nijole!!!!!!!!!!!! Tave su tortadieniu ir gimtadieniu ir linkiu daug laimes ir pinigu
Fiodoras, 25 пишет:sveikinu Nijoliuk kad viskas kas dar neisipilde taptu ispildyta :H
nu aciu vaikuciai :H aciu aciu aciu aciu aciu aciu aciu aciu aciu aciu aciu aciu aciu aciu aciu aciu aciu aciu aciu aciu aciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :H
Prasom :H
ir braskiu dar ->ir ziamogiciu
na, mes ne kokie kandys :-) sakyciau :V ne ne ne mes silpni vaikai
>> aaaaaaaaaaaaaaaa.. as jau matau kas perka mums meetini alu Edgaras ne.. nu tokio zmogaus tai tikrai mums reikia ;D visur ir visada ;D alus
>>> jau as zinau kokios tavo pareigos bus ;D ne lakunas ;D o alaus perkunas ;D
as "pasistengsiu"
bet nerieikia tuo zinoma ir naudotis amzinai karta kita
Zemuogyte tu
Ei !!! Tata as uz sita --->>> Edgarai cia tavo kovos ikona ;D;D;D ja uzregistruosiu ;D
nu as rukstu iki rytojaus
bet nerieikia tuo zinoma ir naudotis amzinai karta kita
tai jau tik nepradek sukti uodegos (wait) ;D jau tavo zodis taryba nunestas buvo, apsvarstytas ir uzregistruotas, numeriukas suteiktas ;D ir i archyva patalpintas ) viskas.... atsaukti sprendimu sprendimo neimanoma
zmogai o daznai wa taip suainat? na pasedet pagurksnot citrinini alu?
Ei !!! Tata as uz sita --->>> Edgarai cia tavo kovos ikona ;D;D;D ja uzregistruosiu ;D
xee busiu wikingas
Страницы Назад 1 … 596 597 598 599 600 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~