12,081

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

ooo tai cia vieniems yra proga ir pasvesti kaip reikiant o kitiems reiks pasigydyti kad kokio rimtesnes ligos nesurakintu :? wink valgykit daugiau medaus ir gerkit citrinu arbatos wink ziurekit nesirkit wink na as einu gult jau saldziu :H

12,082

tayyyyp, valgykit kuo daugiau medaus :::b02 saukstais, oi ne.. samciais kabink :::b02
>>na, as tai sveika lakstau.. vitaminus jau 2sav geriu, ruosiuosi is anksto..ir dar pietums visada sriuba valgau (taip, sesiau, as sriuba valgau :V ), kad silciau butu... bet silta dar bus..... turi buti...
>>> o tu, Linuk, tikiuosi nepamirsai, kad po sav, na beveik po 2 sav, atleksiu as fotkiu pasiimt, tai buk maloningas irasyk i kompakta :::818 aciu

12,083

Nijolė, 21 пишет:

tayyyyp, valgykit kuo daugiau medaus :::b02 saukstais, oi ne.. samciais kabink :::b02
>>na, as tai sveika lakstau.. vitaminus jau 2sav geriu, ruosiuosi is anksto..ir dar pietums visada sriuba valgau (taip, sesiau, as sriuba valgau :V ), kad silciau butu... bet silta dar bus..... turi buti...
>>> o tu, Linuk, tikiuosi nepamirsai, kad po sav, na beveik po 2 sav, atleksiu as fotkiu pasiimt, tai buk maloningas irasyk i kompakta :::818 aciu

o jums panele princese karaliene tiks DVD kompaktas :? :-)

12,084

Edgarai tai gerai kad issilaikei teorija wink dbn parodyk beprotiskai fantastiska vairavima per egza ir bus viskas ok :::b18

12,085

sesiau nesityciok o jei ne i sike gausi big_smile ir bus tau tongue o jau paieskas pradejai o ko pati zinai :V

12,086

Linas, 19 пишет:

Edgarai tai gerai kad issilaikei teorija wink dbn parodyk beprotiskai fantastiska vairavima per egza ir bus viskas ok :::b18

tai taip ir bus... nors nepamenu kada uz wairo sedejas big_smile

12,087

Nijolė, 21 пишет:

as tai daba pradejau gelezi gert :::036 ar metala :? nu zodziu apsirikau turejau magni gert, nes akis pradejio trukinet va aaaa TAIP --->>>:::050

---------------------------------------------------labdiena :::036 kap yyyra :::036

12,088

diena lb smile yra gerai...tingulys snd waldo :::016

12,089

nu geras as ir tingiu ... esam vienodu skoniu :::036

12,090

geras skonis big_smile tingeti :::833

12,091

Edgaras, 18 пишет:
Linas, 19 пишет:

na jei vairuoti mokejai tai problemu nebus wink bent man panasiai kaip su dvirku vaziuoti tas vairavimas nors daug kas nesutinka wink reikia praktikos labai daug big_smile
>> va bus mano pirmoji ziema :::a44 vairavimo gal bus smagumu big_smile big_smile

12,092

Edgaras, 18 пишет:

geras skonis big_smile tingeti :::833

o taip cia jau profesija ;D

12,093

profesija ne bet kokia  bet is kelmo spirta :::024

12,094

Linas, 19 пишет:
Edgaras, 18 пишет:
Linas, 19 пишет:

na jei vairuoti mokejai tai problemu nebus wink bent man panasiai kaip su dvirku vaziuoti tas vairavimas nors daug kas nesutinka wink reikia praktikos labai daug big_smile
>> va bus mano pirmoji ziema :::a44 vairavimo gal bus smagumu big_smile big_smile

na zinaikaip cia pasakius, esu dwi awarijas padares bet netycia ir blaiwas. .tik tiek kad be teisiu tewa girta weziojau big_smile big_smile big_smile

12,095

Edgaras, 18 пишет:

profesija ne bet kokia  bet is kelmo spirta :::024

tiesiog uzsiteses poilsis manau :V ,nes paskui buna uzsiteses darbas , tai kodel nepasidziaugt gyvenimu :::a48

12,096

Edgaras, 18 пишет:
Linas, 19 пишет:
Edgaras, 18 пишет:
Linas, 19 пишет:

na zinaikaip cia pasakius, esu dwi awarijas padares bet netycia ir blaiwas. .tik tiek kad be teisiu tewa girta weziojau big_smile big_smile big_smile

ai tai mes irgi ivykiu turejom na tik ne as uz vairo buvau big_smile big_smile big_smile

12,097

turejau ir as iwairiu ir juokingu ir liudnu kai ne as wairawau bet buwau keleiwis :::810

12,098

Edgaras, 18 пишет:

turejau ir as iwairiu ir juokingu ir liudnu kai ne as wairawau bet buwau keleiwis :::810

nu as chebrai jau pasakojau viena  ivyki kuri turejo mano toks pazistamas big_smile apsirukes zoles atbbulas vaziavo ziede vilniuje big_smile big_smile ir jam ivaziavo i BMW gala kazkoks isgeres senis big_smile big_smile ;D nu tai krc isikviete mentus big_smile ir mentas sako mano draugui "zmogau tas senios kur tau ivaziavo i gala yra isgeres ir dar sako kad tu atbulas vaziavai" :::b02 ;D ;D nu krc big_smile big_smile

12,099

big_smile linksma cia ;D Linai :::036

12,100

Labas ir viso :::b25