21

Re: Kaip vertinate save?

Dora, 19 пишет:

Nezinau, man kazkaip nelabai rupi. Nei man gaila, kad jie turi. Stengiuosi ziureti savo. Galu gale kai pabaigsiu mokslus parsinesiu kur kas didesnius atlyginimus nei dauguma. O dabar studente budama net ir nesitikiu pinigu kalnu tureti.

Saunuole kad vertini save labai geraj, kad tiki savo jegom, bet... jei nutiktu taip kad negautum tu savo issvajotu algu, ar nebutu tau per didelis smugis? manau reik tiketis geriausio bet ruostis blogiausiam wink visko gali buti...

22

visalaik imanoma pasiekti daugiau nei kiti tik pasistenkti reike=
)

23

Bet ir smegeneliu turet reikia big_smile

24

Doroteja, 21 пишет:

Zodziu esi kaip ir dauguma smile bet kiti kai buna blogai sako sau - kita karta bus geriau ir is klaidu juk mokomasi big_smile

nu cia butu teisinga isvada bet vistiek kartais ta klaida perijodiskai kartojam smile nes esam tam uzprogramuoti jau nuo kudikistes igave Tevu patirti igauname ir klaidas kurias darome  :::008

25

niekad nevrkslena ar nevrkslensi del kasko kad kaskas kaskur daugoau uzdirba ar ko gaila buvo tik tada kaip praradau savo drauge ir po sei diena sau neatleiiu del to .... o seip vadovaujusi tokiu kredo sypsokis gyvenimiu ir gyvenimas  sypsosis tau smile

26

kaip veertinu save :? na neblogai big_smile nu normaliai big_smile nuo7-8klases zinojau kuo busiu - vokieciu klb. mokytoja :V ja ir tapau :::818tai reiskia kad as atkakli ir uzsispyrus , ane wink jei jau savo tiksla pasiekiau. bet deja manes lt salygos netenkina ir isvaziavau uzsienin wink gal kai grisiu tada galesiu dirbti pagal specialybe wink niekad neverkslenu kad mazai ar kad kazko neturiu, verkslenu tik tada kai man skauda ar pan wink
>>>verkslenimas del kito kad jis daugiau turi tai cia vos ne visu tautieciu nacionalinis bruozas wink ypac vyresnes kartos wink oj kaip mums sunku mes nieko neturi, o kai kaimyno namas sudega tai jau dziaugsmo pilnos kelnes big_smile big_smile

27

ESU LINKSMA NUOSIRDI GERA SUPRANTANTI.BET JAI YPIGDIS GALI NE KAS GAUTIS BET ESU SILTAS ZMOGUTIS.:::818

28

Nida, 19 пишет:

ESU LINKSMA NUOSIRDI GERA SUPRANTANTI.BET JAI YPIGDIS GALI NE KAS GAUTIS BET ESU SILTAS ZMOGUTIS.:::818

o as karstas kaip lava :::036 bet biski piktas;( ...bet gailestingas big_smile ir draugiskas :::b14babai :::740:::b14 ir kaip draugas patariu forume DIDZIOSIOMIS NERASYTI ;(

29

Doroteja, 21 пишет:

Na ar Jusu nenervina kad kaimynas turi grazesne masina, bendradarbis daugiau uzdirba, kazkas vis laimi loterijose ir pan.? big_smile Kaip vertinate save - esate prisitaikantis prie gyvenimo, daug siekiantis ar visada tik verkslenantis? smile

na kadangi as ne matereliste kitiems pinigu tikrai nepavydziu...vertinu save kaip prisitaikancia prie gyvenimo ir jei uzsispiriu pasiekiu ko noriu, esu tikra optimiste kiekviename mesle izvelgiu ka nors gero smile

30

As manau, kad jei turi rankas ir kojas tai viska galima tureti. Pradedant nuo trokstamo vaikino iki kruvos pinigu. Viskas brangiosios priklauso tik nuo Jusu paciu,

31

Vaidule69, 34 пишет:

As manau, kad jei turi rankas ir kojas tai viska galima tureti. Pradedant nuo trokstamo vaikino iki kruvos pinigu. Viskas brangiosios priklauso tik nuo Jusu paciu,

teisingai, zmogus pats savo likimo kalvis, bet vieniems tas kialias sunkus,o kitiems nupirktas!

32

Vaidule69, 34 пишет:

o akiu ir vsu kitu kuno daliu nereike ? arba pvz kaaip smegenu ?

33

Irmantas, 21 пишет:
Vaidule69, 34 пишет:

o akiu ir vsu kitu kuno daliu nereike ? arba pvz kaaip smegenu ?

geras pastebejimas

:::034