81

Re: Protingi ir grazus

na siaip tai tiesa tokia,kad visi geriausi paprastai buna nea tavo,bet cia dar klausimas ar ir jie geri...:::011

82

Kai įsimyli, tada ir gražus ir protingas atrodo.:)Tada ir suderinama, kitu atveju,manau,kad sunkiau...:)

83

isnyko kartu su dinozaurais:::044:::044:::044

84

Taip  man teko. Cia dar skonio reikalas kam koks grazus ir kas kaip supranta protingas;)

85

Loreta, 40 пишет:

Kai įsimyli, tada ir gražus ir protingas atrodo.:)Tada ir suderinama, kitu atveju,manau,kad sunkiau...:)

tai jei man sako, kad esu protingas ir grazus, tai ne del to, kad toks esu, o todel kad mane isimylejo ??
tai velnias.............

86

mano nuomone kaip Vanessa ir sake wisi turi sawo standartus.. wienai merginai waikinas gali but grazus o kitai baisu taip pat su protu wiena turi apie ka sneketi o kita tyli pastowiai:::840

87

Izabele, 24 пишет:

Sweikos... noreciau paklausti, ar teko kada sutikti grazu ir artu protinga vyra? Ar vis tik tai yra imanoma siais laikais?

Teko ir ne karta... smile Tieiog jei zmogus grazus vidumi tada grazus ir isore... Jei viduje brudas tai net daili isore nepagelbes...

88

imanuoma, bet tokie vyra dazniausiai buna ir uzimti.... sad

89

Izabele, 24 пишет:

Sweikos... noreciau paklausti, ar teko kada sutikti grazu ir artu protinga vyra? Ar vis tik tai yra imanoma siais laikais?

Nu yra ju ir nemazai .Vieni nesidemonstruoja nes protingi kam nereikalingo demesio :?jie pasieka ko nori turi ir pinigu,valdzios,darbo o moteri nusizeta pasipersa ir viskas(nes protingi jau is anksto viska isiklausineje isisaiskine apie ja big_smile ) Cia gerieciai buvo:D
o paduke grazuoliai naudojasi tuom ka turi ir isnaudoja jus visas ir ne viena jusu neveda,o jei veda tai laikinai:p prisidaro vaiku su kruva moteru ir viskas big_smile bet nesakot kad jie protingi ;D turbut smegenys neleidzia ;D sakot deb***S,G*****S,B***S, ir visokie kitokie zodziai , bet ne protinas :Dtikrai ne ;D

90

Protingu ir graziu nebuwa wiename,buna tik grazus arba tik protingi

91

Yra tokiu... :::757:::757:::757 tiklsiau, viena toki esu sutikus gyvenime ir nepamirsiu turbut visa gyvenima...:)

92

uz kokius jums nuopelnus grazus ir protingi? ir is vis protingas po tokio klausimo tikrai tokios panos neimtu .. tongue

93

uz kokius nuopelnus bernam grazios panos?????? uz tai, kad jie kiaules ir sunsnukiai???

94

as tai nezinau kaip panas vadinti .. nes nera nieko nepatikimesnio uz mergina .. nieko nesusitarsi, nieko negali pasitiketi.. viena valanda sako myliu kita ate radau savo meile .. ir is vis jos nerealiai ziaurios

95

Kai susipazysti su mergina galvok galva, kuri yra ant peciu, tada gal maziau nukentesi!:)

96

cha ... smile siaip va kur galva nepades tai cia smile siaip visos tik duok proga - pasielgs blogai . geriau tos progos nesuteikti

97

Vita, 21 пишет:

uz kokius nuopelnus bernam grazios panos?????? uz tai, kad jie kiaules ir sunsnukiai???

eik dar pasireiksk temoje "ar visi vyrai kiaules", manau ten puikiausiai galesi parekti savo nuomone ;]

98

kur noresiu, ten ir reiksiuosi!

99

Vita, 21 пишет:

kur noresiu, ten ir reiksiuosi!

saunuole tiap ir reikia smile smile smile
va cia tai uzsidegimas smile

100

Audrius, 26 пишет:

<...>siaip visos tik duok proga - pasielgs blogai . geriau tos progos nesuteikti

manau, visi cia grazus del to  :V cia ne X ir Y lemia, o zmogaus poziuris i PAGARBA ir atsakomybe pries kito zmogaus jausmus.
> i tema... :::909 kazkada kazka rasiau.. :::818