12,221

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Tomai, laba :*
ten reikia surasti viena zmogiuka big_smile kuris priklauso musu klubukui big_smile :V

12,222

sveiki smile
nijole, as jau buvau pagalvojus, kad rasa reiks gaudyt, bet tai va parasiau cia ir susisnekejom smile vadinas kai bagsi darbelius, tada ir susitiksim smile
as tai irgi miego kai noriuuuuuu....... bet ner kada, reikia rinktis miegot arba mokytis kada kambariokiu nera, o kartais dar sveciu sulauki, kartais kur nrs isvarai, tai ir neissimiegi...

12,223

Lina, 24 пишет:

Tomai, laba :*
ten reikia surasti viena zmogiuka big_smile kuris priklauso musu klubukui big_smile :V

Nu ten Nijolytė, labai jauna kai buvo :::818

12,224

Nijole.. as dizaineriu dizaineris ne tu as maciau Juozuko kolekcijospristatyma gyvai :::a38
< Tomai turejai tam mano print screena pamatyti zvaigzde big_smile
> Diana jei dar parasysi tokius dalykus kuriuos rasei atejusi i kluba po keliu savaiciu.. tai pati gausi korta o ne zadesi kam nors ja nuimti.. :V

12,225

pasakysiu Linai atvirai.... papasakok mociutes suniuko pusbrolio kaciukui tai :V o ne man .. tai kas.. Statkeviciu vaikas net man nelygis (emo)

12,226

Nijolė, 21 пишет:

pasakysiu Linai atvirai.... papasakok mociutes suniuko pusbrolio kaciukui tai :V o ne man .. tai kas.. Statkeviciu vaikas net man nelygis (emo)

> Nijole as skelbiu tau mados kara big_smile ;D

12,227

sveiki wink sesiau as tau babkiu pervedziau jei ka big_smile tai zinai ka daryt big_smile

12,228

Linas, 19 пишет:
Nijolė, 21 пишет:

baikit baikai :::215 labai brangu :::a31jus geriau tikra kara zaiskit :::302 netaip brangiai atseis :::110
<<<labas vaikai :::b25

12,229

Linas, 19 пишет:
Nijolė, 21 пишет:

issuki priimu (emo)

12,230

Nijolė, 21 пишет:
Linas, 19 пишет:
Nijolė, 21 пишет:

issuki priimu (emo)

tai reikia tada nustatyti taisykles.. ir kokiu budu mes kariausime.. ar aktyviuoju ar pasyviuoju ir koks karo tikslas... :V na as manau adk reiketu investuoti i save ir rodyti isradinguma arba dar kokia nors uzduotis pasikeisti taip kad niekas nepazintu net mama big_smile big_smile big_smile
>> arba dar kaio nors big_smile
> ka jus i tai ? big_smile

12,231

as nesuprantu Jusu klausimo :V
prasau isdestyti mintis konkreciau ir papunkciui.

12,232

Linas, 19 пишет:

> Diana jei dar parasysi tokius dalykus kuriuos rasei atejusi i kluba po keliu savaiciu.. tai pati gausi korta o ne zadesi kam nors ja nuimti.. :V

o ka as rasiau?... :::718

12,233

Diana, 18 пишет:
Linas, 19 пишет:

o ka as rasiau?... :::718

tu klausei vieno klausimo artai Fiodoro ar tomo.. o as ta klausima istryniau..
>> pagalvok pagalvok.. :::b18

12,234

labas zmogeliukai:::b25 tai vat as jau baigiu isikurt UK, visai patinka man cia:D itariu db dazniau cia uzsuksiu ilgais slapiais vakarais, nes kol dar buvau lt tai kazkaip nlb buvo kada..:::818 o db va jau normaliai internetas veiks, dar iki antradienio paskaitu nebus tai smagu:::008

12,235

Linuk, as tikrai nesugalvosiu, niekaip nepajegiu ;D nori sulaukt manes sveciuos? smile pas tave lyg ir Nijolyte su Rasa ketino kadanors atvaryt? tai gal ir mane i kompanija priimsit, jei pavyks susiderint? big_smile
Aust, tu UK mokais?:::050

12,236

Diana, 18 пишет:

Linuk, as tikrai nesugalvosiu, niekaip nepajegiu ;D nori sulaukt manes sveciuos? smile pas tave lyg ir Nijolyte su Rasa ketino kadanors atvaryt? tai gal ir mane i kompanija priimsit, jei pavyks susiderint? big_smile
Aust, tu UK mokais?:::050

nu jep, nuo antradienio pradedu:D

12,237

oho :::225 o kaip cia sumastei ne LT studijuot? ka ten studinsi? papasakok gal smile

12,238

tai as jau sausio menesi sumasciau ir pradejau stoti:p ir vat istojau ir isvaziavau=) o studinsiu Accounting and Finance:p tikiuosi patiks:::b18

12,239

diana jau pas mane buvo snd jos
>> Auste manau patiks wink

12,240

Laba vakara :::036