Re: kiek turejot internetiniu pasimatymu?
Niekad neinu i internetinius pasimatymus. Tiesa buvau susitikusi su vienu draugu su kuoriuo susipazinau online kai jis lankesi mieste kuriam tada gyvenau, bet tai nebuvo pasimatymas.
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kiek turejot internetiniu pasimatymu?
Niekad neinu i internetinius pasimatymus. Tiesa buvau susitikusi su vienu draugu su kuoriuo susipazinau online kai jis lankesi mieste kuriam tada gyvenau, bet tai nebuvo pasimatymas.
as tik viena bet tai tesiasi jau 6 menesius;))..ir tesis dar ilgai na bent jau taip manau;)
Pasimatymai vyko 2 men, buvo saunu.
nea never
oij daugybe tokiu pasimatymu turejau, vieni geri, kiti nelabai, dar kiti is vis kraupus, bet kai prisimenu tai visai faina buvo, kazkokis ekstrymas biskuteli bet va baigesi mano pasimatymu era pries kokius 2 metus, dabar neturiu nei noro, nei laiko tam..
bet seip.. mano manymu tai visai smagus budas susipazinti, liko nemazai draugu nuo tu pasimatymu, bei seip susitikimu
O as turejau visai nedaug...
Bet ir gerai, daugiau ir nebereikia, po paskutinio susitikimo...
na as neskaiciavau kiek ju buvo,bet.. tikrai idomus dalykas cia
pora gal turejus, bet man smagiau jau kai macius ir zn ta zmogu
labai daug. bet nevisi tokie, kokiu tikejausi. daznai panos apsimeta tuo, kuo nera. pvz: per neta plepa, o kai susitinki, ta vos zodi istrauki- ir gaunasi tada tragedija. nors kita vertus - pats eidavau tik for fun
Turejau apie nei daug nei mazai,gan normaliai,smagiai kavytes atsigerdavome ir tiek...
kad nezinai nei su kuom susitikti eini kazkaip neidomu nepatikima
niekda nebuvau ir namanau, kad eisiu..
Ale 0. Uzteko kambarioku reakcijos. Pora kartu vienas ejo. Abu katus gryzo raudonas ir sako, joooooo. va cia tai buvo jooooo....
nors gal koki kart ir man reiks ismegint ta joooooo....
;D ;D ;D
iki siol dar nei 1
Jurga, Mariau, Mantai :? kodel ? niekada idomu nebuvo???
Tai kazkaip minties net nebuvo apie tai
idomu, gal idomu, bet kad tam intike velnias zino kas sedi:D kazkaip man nesinori istart to joooooo;D
na, as pirmus puse metu niekur nejau.. tada nuejau ir issigandau , paskui po keliu menesiu
susibiciuliavau, bet musu interesai nesutapo :V:V:V paskui vel nusigandau
, o paskui tik geri ispudziai
<<< viskas kartu .. zdz sampunas tukstantis in 1.
vistiek manes nevilioja tokie meetai:D
labai daug
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kiek turejot internetiniu pasimatymu?