Siulau autorei is visu pasisakymu isvesti sioki toki logini rysi>
1)Visos paneles cia pasisakiusios kurios nera pilnametes: "Jie yra sudziais" "Su jais tik zaisti galima" "jie tik skaudina" "nori tik ******"
2)Vyresnio amziaus: "Reikai moket su jais bendrauti" "Reikia ir tau suaugti" ir pan.
IS siu pasakymu turetum matyti, kad einant metam ir vaikinam ir merginom mastymas keiciasi ir pasaulys atrodo nudazytas jau kitom spalvom. Tiesiog negalima tvirtinti kad jie visi skaudina.
Toliau is savo poziurio puses galiu pasakyti. Oi neskubek tu, tikrai neskubek. Kas is to kad tu prarasi visa vaikyste. Po to griausies nagus. Zinau nemazai paneliu kurios turi vaikeli ir joms tik 17, 18. Ziuri kaip vaikelis zaidzia ir man sako. Uhh kaip as noreciau dar pazaisti. Akyvaizdziai matos kad joms gaila tos vaikystes kuria praterliojo (ka nori ir tu padaryti).
Kitas dalykas butu ta tavo draugyste. Jei nori draugauti su vaikinu kaip pora: tai cia bendros mintys, bucinaii,dovaneles, seksas ir pan yra neatsiejami dalykai. ir jei tau kas nors netinka is sio saraso, tu paprasciausiai ieskai ne vaikino o draugo tik draugo.
O gal tu nori tik pavaidinti pries drauges arba nenusileisti joms ????
Kitas dalykas, kad per tokias draugystes gali tapti niescia ir jau gana jauna apsikrauti vaikais. Nu neduok dieve tave paliks vaikinas, kita baxura turint vaikeli susirasti bus oi kaip sunku, patikek zina uka sakau .....
Dziaukis gyvenimu mano brangioji
As pvz budamas 17 metu dar ir su ragaciokais pasisaudydavau ir po medzius karstydavasu, visokius medzio namelius statydavau ir net pievas padeginedavau. Bet tai buvo mano vaikyste, ivairiausi ispudziai kiekviena diena praleisti su draugais, o ne vieno zmogaus pinklese.
Paklausyk manes, seno dedo Mariaus
ir pagalvok pries darant. Kaip sakoma, neskubek ir busi pirmas