141

Re: kodel bernai megsta skaudinti?

viskas turi savo kaina smile jei perzengi zmogu - padarai to ko neturetum daryti, pasielgi nesazingai ar pan.. tampi truputi blogesnis isleides i pasaulio gabaliuka blogio - jis kaupiasi pas tave viduje .. kita karta jau padarytum tai lengviau

142

Siulau autorei is visu pasisakymu isvesti sioki toki logini rysi>
1)Visos paneles cia pasisakiusios kurios nera pilnametes: "Jie yra sudziais" "Su jais tik zaisti galima" "jie tik skaudina" "nori tik ******"
2)Vyresnio amziaus: "Reikai moket su jais bendrauti" "Reikia ir tau suaugti" ir pan.

IS siu pasakymu turetum matyti, kad einant metam ir vaikinam ir merginom mastymas keiciasi ir pasaulys atrodo nudazytas jau kitom spalvom. Tiesiog negalima tvirtinti kad jie visi skaudina.

Toliau is savo poziurio puses galiu pasakyti. Oi neskubek tu, tikrai neskubek. Kas is to kad tu prarasi visa vaikyste. Po to griausies nagus. Zinau nemazai paneliu kurios turi vaikeli ir joms tik 17, 18. Ziuri kaip vaikelis zaidzia ir man sako. Uhh kaip as noreciau dar pazaisti. Akyvaizdziai matos kad joms gaila tos vaikystes kuria praterliojo (ka nori ir tu padaryti).

Kitas dalykas butu ta tavo draugyste. Jei nori draugauti su vaikinu kaip pora: tai cia bendros mintys, bucinaii,dovaneles, seksas ir pan yra neatsiejami dalykai. ir jei tau kas nors netinka is sio saraso, tu paprasciausiai ieskai ne vaikino o draugo tik draugo.
O gal tu nori tik pavaidinti pries drauges arba nenusileisti joms ????

Kitas dalykas, kad per tokias draugystes gali tapti niescia ir jau gana jauna apsikrauti vaikais. Nu neduok dieve tave paliks vaikinas, kita baxura turint vaikeli susirasti bus oi kaip sunku, patikek zina uka sakau .....

Dziaukis gyvenimu mano brangioji smile As pvz budamas 17 metu dar ir su ragaciokais pasisaudydavau ir po medzius karstydavasu, visokius medzio namelius statydavau ir net pievas padeginedavau. Bet tai buvo mano vaikyste, ivairiausi ispudziai kiekviena diena praleisti su draugais, o ne vieno zmogaus pinklese.

Paklausyk manes, seno dedo Mariaus smile ir pagalvok pries darant. Kaip sakoma, neskubek ir busi pirmas smile

143

Marius, 23 пишет:

1)Visos paneles cia pasisakiusios kurios nera pilnametes: "Jie yra sudziais" "Su jais tik zaisti galima" "jie tik skaudina" "nori tik ******"
2)Vyresnio amziaus: "Reikai moket su jais bendrauti" "Reikia ir tau suaugti" ir pan.

IS siu pasakymu turetum matyti, kad einant metam ir vaikinam ir merginom mastymas keiciasi ir pasaulys atrodo nudazytas jau kitom spalvom. Tiesiog negalima tvirtinti kad jie visi skaudina.

Toliau is savo poziurio puses galiu pasakyti. Oi neskubek tu, tikrai neskubek. Kas is to kad tu prarasi visa vaikyste. Po to griausies nagus. Zinau nemazai paneliu kurios turi vaikeli ir joms tik 17, 18. Ziuri kaip vaikelis zaidzia ir man sako. Uhh kaip as noreciau dar pazaisti. Akyvaizdziai matos kad joms gaila tos vaikystes kuria praterliojo (ka nori ir tu padaryti).

Kitas dalykas butu ta tavo draugyste. Jei nori draugauti su vaikinu kaip pora: tai cia bendros mintys, bucinaii,dovaneles, seksas ir pan yra neatsiejami dalykai. ir jei tau kas nors netinka is sio saraso, tu paprasciausiai ieskai ne vaikino o draugo tik draugo.

Kitas dalykas, kad per tokias draugystes gali tapti niescia ir jau gana jauna apsikrauti vaikais. Nu neduok dieve tave paliks vaikinas, kita baxura turint vaikeli susirasti bus oi kaip sunku, patikek zina uka sakau .....

Dziaukis gyvenimu mano brangioji smile As pvz budamas 17 metu dar ir su ragaciokais pasisaudydavau ir po medzius karstydavasu, visokius medzio namelius statydavau ir net pievas padeginedavau. Bet tai buvo mano vaikyste, ivairiausi ispudziai kiekviena diena praleisti su draugais, o ne vieno zmogaus pinklese.

Paklausyk manes, seno dedo Mariaus smile ir pagalvok pries darant. Kaip sakoma, neskubek ir busi pirmas smile

auksiniai zodziai! issikalkit akmens lentose ir pasikabinkit ant sienu visi!

144

Marius, 23 пишет:

jo pritariu Mariui smile ir pritariu Aleksandro pritatimui big_smile ir pritariu visiems kas pritars :::036

145

pritariu mariu ir andriuj,....  o audriuj   nuomone turiu jok jai visi zmones  butu maziau savanaudiskesni ,butu tikraij daug lengviau susirasti kitas puses,.....   o del santikiu,tai lt tendencija man patinka, sutinki mergina dekime sokiosi,tikraij  viskas ainasi nepriekaistingaij o ji ir sako  bus tik sex , sirdies negausi,.... apsibrezimas santikiu anksiau laiko,jok niekas neliktu iskaudintas,... ir toks smagius zidimas gaunasi, tikraij mielas kuniuj,.... aisku ne sirdzeij,nors ir jaij kliuna... ko nori ta ir gausi audrau,nereikia panikos,...

146

nepanikuoju - provokuoju wink realiai puikiai suprantu kad tai kad kelis kartus nepasiseke nereiskia kad nepasiseks toliau .. aisku gal ir sunkoka dabar isvis su kazkuo prasideti - bet matyt pats kaltas wink idejus daug kai nieko neiseina paskui ideti nebesinori.. taip ir pavadino mane kazkas labai isrankiu, ilgai ieskojau kol radau savyje ta isrankuma wink o gausiu ko noriu tikrai - visada gaunu, nors ne visada tiksliai suprantu ko noriu ..

147

siaip nelb suprantu kas per 13 metu draugystes buna? tokiu metu as waikinais slykstejausi...  kas per laikai atejo...

148

Inga, 15 пишет:

siaip nelb suprantu kas per 13 metu draugystes buna? tokiu metu as waikinais slykstejausi...  kas per laikai atejo...

Nepyk bet tapati ir apie tave galeciau pasakyt. o gal jai 13 metu ir 11 menesiu o tau 15 metu ir 1 men. gal tai tik 1 metu skirtumas tarp jusu. imo be 17-18 nera reikalo lysti i "kito kelnes".

149

kodel nepasiseke ,kaip tik pasiseke,tiesog ne tas zmogius buvo audrau,..ir kuo maziau laiko prabuvot tuo geriau tau, o ir beto ka viska jauti jiuk jauti tu,savo vidiuje, tik ne tam zmoguj buvo skirta,...  nepasiduok!!! savo jausmams visada rodik tiesu kelia i olimPa,...  savanaudiskiums kiekvieno zmogaus vidiuj, bet kazkokiam zmogiuj tas savanaudiskums atrodis cool, ot tokio zmogaus reikia ....

150

as dalinai pritariu tau Mariau bet reik suprast ir mane sirdzei neisakysi sad o del sex priklauso nuo paneles ir vaikino draugystes gali but ivairios... mano amziui draugyste ira visai kitokia negu jusu

151

Tai as tau ir sakau. Tau reikia draugo, bet ne vaikino.

152

nu kaip ce pasakius su draugu negaleciau pasibuciuot ar pasilaizyt

153

Indre, 14 пишет:

nu kaip ce pasakius su draugu negaleciau pasibuciuot ar pasilaizyt

hah, tuomet tau reikia tikrai draugo, bet tuo paciu tu nori ir nauju pojuciu ir pan. bet visisko isipareigojimo kurio gauni turedama berna baidais.

154

nu tai visisko isipareigojimo ziurint ka turi omeny... mano amziui panos taip tik ir draugauja pvz i lova nerupi lipt smile

155

Dabar ziurek. Buna vaikinas ir mergina, megsta leisti kartu laika, eiti ten bei ten. Eina net kartu apsipirkineti ir i kina nueina, bet jie niekuomet net nepagalvojo apie "lova", jie tiesiog yra geriausi draugai.

Nu nesvarbu mastyk kaip nori, bet is mano poziurio atrodo kad tau reikia ne baxuro, o kas liecia kitas tavo amziaus panas, tai ir tu ir jos nori tik pasirodyti ...........

156

tau tik 13:))tokiam amzhiui apie santykius nereik galvot,galvok apie mokslus,jaunimas visai galva prarado

157

Indre, 13 пишет:

pvz bernas pasiekes taves iskarto kita kabinao tu lieki ant ledo kai suzinai kdl?

jau taip giliai uzknises sitas kl.. kdl bernai skaudina merginas..? kdl merginos vaikinus vedzioja uz nosies..? ir pan.. tdl kad taip jau sukure motuse gamta mus, kad  niekad nesuprasim ko nori vyrai, o jus, ko nori moterys..

158

Jurga, 17 пишет:
Indre, 13 пишет:

pvz bernas pasiekes taves iskarto kita kabinao tu lieki ant ledo kai suzinai kdl?

jau taip giliai uzknises sitas kl.. kdl bernai skaudina merginas..? kdl merginos vaikinus vedzioja uz nosies..? ir pan.. tdl kad taip jau sukure motuse gamta mus, kad  niekad nesuprasim ko nori vyrai, o jus, ko nori moterys..

gryna tiesa smile

159

tai jo jo... big_smile

160

Marius, 23 пишет:
Jurga, 17 пишет:
Indre, 13 пишет:

gryna tiesa smile

ooo Mariau, pagaliau ir musus nuomone sutapo :::833:::045:D