Тема: kur merginoms patinka myletis
Ar merginom patinka ta atsibodusi lova ? ar jios nori konors ivairesnio ?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → kur merginoms patinka myletis
o kvailesnio klausimo uzduoti negalejai?
klubuose ,baruose merginom patinka tualetuose,ant klozeto račkom:)o namuose lovoje,ant stalo ,grindu ir tt...
Duse oi duse ;D geru ten vaizdu gali pridaryt
klubuose ,baruose merginom patinka tualetuose,ant klozeto račkom:)o namuose lovoje,ant stalo ,grindu ir tt...
Is burio mano pazistamu merginu vos viena kita su tokiais dalykais sutiktu..taigi manau cia daugiau vyriska pozicija, Gintai
p.s. cia as del klozetu
Siaip tokiam amziuj neturetu kylti tokie juokingi klausimai..:D O kas liecia tema tai kiek teko ju pazinoti, tai visos labai skirtingai..O siaip ta fraze "ar jios nori konors ivairesnio ? " as tau paaiskinsiu netaip kaip tu sugalvojai..tai yra dzin kur ar lovoj ar ant sieno joms aplamai norisi ivairesnio, nepriklausomai nuo vietos..:D
Joooo, vyrai čia prišnekėjo visokiu nesamonių:)
Sexas yra gerai ir nemanau, kad tai priklauso nuo vietos:D, kurioje tiu nusprendei pasimylėti...
Sexo nori visi ir dažniausiai tai yra nenuspėjama vieta...tai gali būti aišku ir ta pati lova namuose ar kaip ten kažkas minėjo "klozetą", nors nemanau,kad pvz. aš galėčiau mylėtis ir tuo pačiu žiūrėti į klozetą;)
Joooo, vyrai čia prišnekėjo visokiu nesamonių:)
Sexas yra gerai ir nemanau, kad tai priklauso nuo vietos:D, kurioje tiu nusprendei pasimylėti...
Sexo nori visi ir dažniausiai tai yra nenuspėjama vieta...tai gali būti aišku ir ta pati lova namuose ar kaip ten kažkas minėjo "klozetą", nors nemanau,kad pvz. aš galėčiau mylėtis ir tuo pačiu žiūrėti į klozetą;)
pvz. aš galėčiau mylėtis ir tuo pačiu žiūrėti į klozetą;)
neisivaizduoju Nu issivaizduoju tu atsisukus i kolzeta o vaikinas tau uz nugaros :? arba vaikinas tau is priekio bet labai mazas ;D toks mazas kad matytusi visas klozetas :? arba tolete yra nesvarumo busena ir jus esat visrsuje ir niekas klozeto neuztoja :? arba tu nurauni klozeta is muro ir pasistatai klozeta prie veido ;D<a<r<b<a!!!!!!!!! tu pajemi vaikina i rankas
...ne sitas netinka
pasakyk istikruju kaip ten
prasau
isbandysiu
geras,jei tai kaimo toletas kad jus iluztumet ;D
ne naxren. Tolete kad ir kiek tu ji besveistum ar bekvipintum anywya smarve kazkokia nenaturali neiciau asten tratytis ne uz ka
ne naxren. Tolete kad ir kiek tu ji besveistum ar bekvipintum anywya smarve kazkokia nenaturali
neiciau asten tratytis ne uz ka
tai gal savas toletas netaip smirda bet vistiek nueiti iki lovos netingeciau
Nu siaip Mariau naturali ta smarve tolete kaiptik
Nu siaip Mariau naturali ta smarve tolete kaiptik
ai tiesa netgi perdaug ;D
mm.. susimasciau ir as del tualeto.. bet gal nea jau vis tik geriau tada lova
arba stalas, arba seip kambario siena :V..
kuo extremaliau,tuo idomiau..:)
kuo extremaliau,tuo idomiau..:)
Pvz. laiptinej ant kokios ikyrios senmerges kilimelio, va cia tai ekstrymas: isbegs su keptuve ar su sluotkociu ;D
ne ekstremalu ir nerealu manau yra ant monolito stogo nakti:)
automatinej plovykloj kol masina plauna
22metu vaikinui jau lova yra atsibodusi?=P tai ka darysi po 20m? matyt, skrisi i kosmosa pasimyleti=DDD
Gintautas, 25 пишет:klubuose ,baruose merginom patinka tualetuose,ant klozeto račkom:)o namuose lovoje,ant stalo ,grindu ir tt...
Is burio mano pazistamu merginu vos viena kita su tokiais dalykais sutiktu..taigi manau cia daugiau vyriska pozicija, Gintai![]()
p.s. cia as del klozetu
gal tu ir ne.bet klubuose ,kad pasivaro tai zinau ne viena atveji:)
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → kur merginoms patinka myletis