12,301

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Lina, 24 пишет:

i lt raudonaja knyga big_smile
>>>sesiau kur tu :?

ji Vilniuje big_smile blaskosi savo sEBo karalystes rusiuose jogailos gatveje big_smile big_smile beje juokaiusi kad ji nesugebejo jos rasti nuo stoties... big_smile big_smile

12,302

Lina, 24 пишет:

i lt raudonaja knyga big_smile
>>>sesiau kur tu :?

butent tai ;D Tu skaitai mano mintis:?

12,303

Tomas, 25 пишет:
Diana, 18 пишет:
Tomas, 25 пишет:

Diana o Tavo° APASNA ryža° :::036 tai ka slepi po tais blondiniskais plaukais :::921

as naturali! tongue

nataurali :::a48 tikrai :::818 esi  nikstanti rusis :? reikia tave issaugoti big_smile

mane gerbkit ir mylekit! :::a38 ;D

12,304

Nijolė, 21 пишет:

....................rytoj SPALIS...................................
....ziauru................
3.14ze supykau.............. mano Toma paeme.... mano zaislus ima....... taip negerai............. pykstu ........iat.....................
>>>>>
Labos Tomai jau ..labos, o ne labas.. labos nakteles mieli draugai :H

nu negrai zaislikus atiminet :::917negerai negerai :::a55

12,305

Diana, 18 пишет:
Tomas, 25 пишет:
Diana, 18 пишет:
Tomas, 25 пишет:

Diana o Tavo° APASNA ryža° :::036 tai ka slepi po tais blondiniskais plaukais :::921

as naturali! tongue

nataurali :::a48 tikrai :::818 esi  nikstanti rusis :? reikia tave issaugoti big_smile

mane gerbkit ir mylekit! :::a38 ;D

mylim :H mylim :H ir kas be ko :::818-> gerbiam big_smile tikrai :::b25 kaip beinas TAU :::110

12,306

LinutAI... klausykis ir skaitykis.. tada, kai as paskutini karta buvau vilniuj... tada apie seba ne nesvajojau :V ir nemaniau,kad ten lankysiuosi, brangusis ir mielasis bei visoks kitoks.. dbr zinau daugiau nei reikia :-) tarkim :::b49
VO tongue
>>> grizau, o poryt vel varau i vln :::920

12,307

oi tu valkata.... :V
>> vistiek tu nieko nzn tongue >> stai tau emailas >> :::a22
>> (juokauju) (bow)

12,308

palauk, paieskosiu as tau emailo >>:::d11
(matei) :-) ??

12,309

Nijolė, 21 пишет:

palauk, paieskosiu as tau emailo >>:::d11
(matei) :-) ??

> joa maciau wink (hug)
> ryt varau i kauna i karmelava sese vesiu

12,310

kada namo varai :V kelinta mazdaug :?
>>>zdz, jei netycia per kazkokias idomias situacijas ir idomesnius atvejus tu sese islydesi iki kokiu puse 3 ( ta prasme, kad galesi but centre puse 3, tai pasinaudok isradimu tokiu (mp) ir papasakok man, tada eisiu pietaut su tavim) bet as jau jauciu, kad sese islydesi vakare. todel tariu oficialiai, kad esi man ne draugas :::b49 :H
>>> na, o dbr matau, kad daugiau nieko neturiu ka papasakot, tai sakau labos labociausios, lekiu i paduskas sapnuot ir per miegus kazka papasakot ;D wink :::746 visiems ko nemaciau

12,311

Nijolė, 21 пишет:

kada namo varai :V kelinta mazdaug :?
>>>zdz, jei netycia per kazkokias idomias situacijas ir idomesnius atvejus tu sese islydesi iki kokiu puse 3 ( ta prasme, kad galesi but centre puse 3, tai pasinaudok isradimu tokiu (mp) ir papasakok man, tada eisiu pietaut su tavim) bet as jau jauciu, kad sese islydesi vakare. todel tariu oficialiai, kad esi man ne draugas :::b49 :H
>>> na, o dbr matau, kad daugiau nieko neturiu ka papasakot, tai sakau labos labociausios, lekiu i paduskas sapnuot ir per miegus kazka papasakot ;D wink :::746 visiems ko nemaciau

i kauna 8 valanda..
nes jau 10 lagaminus atiduoda ir registruoja skrydziui o 12 arba po 12 kyla.. o tada i akropoli su draugu susitinku ir tada jau man reikia po akropoli pasitasyti knygos paieskoti ir tada jau namo manau.. na parasysiu as tau diena...

12,312

Fiodoras, 25 пишет:

mylim :H mylim :H ir kas be ko :::818-> gerbiam big_smile tikrai :::b25 kaip beinas TAU :::110

ai, man tai gerai smile na, nepaisant to, kad tikriausiai reiks pradet partis su kambarioke, bet tai nieko smile kolkas turiu tik gerus pazymius (neaisku kiek is matiekos gausiu ;D ) gyvenu pakankamai linksmai ir nenuobodziau, zodziu, isnaudoju gyvenima big_smile

12,313

sveiki sveiki big_smile kaip einas wink kas geresnio big_smile man va savaitgalis prasidejo jau big_smile

12,314

tu vertas mano draugo vardo :V

12,315

vo brac ka tema isiplete, o taip nekaltai prasidejo

12,316

nu matai kai nepastebi tai taip ir pralekia ;D va iikaliau vyno ir man gera :V

12,317

o as nekaliau.. ir man negera.....

12,318

O aš dabar kalu tongue Ir visai gera tongue Tik pavargau.. Buvau šian pas Chipą ir Deilą tongue ;D Nieko tokie berniukėliai big_smile Ir toli gražu nekuklūs big_smile

12,319

oi karolina :::215 ar jie grAAbAAlioojosi :::921
<<< pas mane yra vyno butelis raudonas ir Rumunijos big_smile jau kokios dvi savaites laukia kol ji pradarysiu :::818 tik nezinau kada kad kas neuzeitu :? ptiu... kad brolis neuzeitu big_smile tai itariu kad iskart prades degustuoti hmm o as noriu pirma pavalgiti iruzsigerti o Hicas pirma uzsigeria pries uzsigerima ;D
<<<

Diana, 18 пишет:
Fiodoras, 25 пишет:

ai, man tai gerai smile na, nepaisant to, kad tikriausiai reiks pradet partis su kambarioke, bet tai nieko smile kolkas turiu tik gerus pazymius (neaisku kiek is matiekos gausiu ;D ) gyvenu pakankamai linksmai ir nenuobodziau, zodziu, isnaudoju gyvenima big_smile

laiminga TU aniaa :::b25

12,320

o as vakar turejau pirma karta :::b02 pooociau i aklotesteri big_smile big_smile
jau zvengiau ;D mentas paklause ar ko geriau pasilenkes man prie veido big_smile o as jam sakau geraiu zaliosios arbatos big_smile big_smile
> ai jis man istrauke alkotesteri ir papoociau big_smile ir parode 0.00 :::b18