Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
na cia ne lavonu klubas bet tai norim visada nauju zmoniu
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 616 617 618 619 620 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
na cia ne lavonu klubas bet tai norim visada nauju zmoniu
Laba diena nuuuu jau kita diena
--eiii PLEIBOJAU AR MATEI ->gTa 4
sveiki,kaip einasi kaip orai;) manau kad tikru meetu jau nebebus (chuckle)
ajk jau ISPUDINGAS TRAILERIS!!!!!!!!!!!!!
ta su kokakola ar gta zaid.:? nu visi jie idomus :? ir kaina zaidimo ;D
taip atrodo gyvas miestas net dumai ir garai is pasytatu rukstra ;D masinos tuninguojamos kaip miniklube zmones ne kaip avys visi vienodi,o net stilingi:D ir net vaiku bus ir siaip pasijusiu kaip gyvas pagerejusi grafika
as ir turejau omeny kad tai daug geresnis, cia tik israiskingai bandziau pasakyti o kada iseis jis nezinot? ;]
;D siandien ponas ivykis buvo, kad net klykiau ;D isvadinau berniukus akiu neturinciais vaikais ;D
>> sedejau trulike, ir lekiau mamai dovana pirkt sedziu sedziu, o priesais tokie berniukai sedi :V ir jau vienas man kazka sakyt norejo, o kitas sako >> nelisk prie nepilnameciu straipsni gausi <<
sesiau ;D ziauriau nebuna ;D
tayp tayp.. seni laikai >> pameni, kai Auriui alaus varem pirkt ) ) lygiai tas pats
dar ir taip buvo as kazkaip nepamenu arba manes ten nebuvo
Nijole gi sakiau kad yra sena plerza kudikio veidu todel ir ja visi maiso su nepilnameciais
>> o as buvau savaitgali gimtadienyje.. tai Dieve padek... labai patiko toosas bet jau kaip man galva skaudejo kita diena.. :V varge vargeli.... telika mane uzmuse
as ir turejau omeny kad tai daug geresnis, cia tik israiskingai bandziau pasakyti o kada iseis jis nezinot? ;]
2008 kitais metais, menesi pamirsau :? bet sako bus treciadienis Laukiu nesulaukiu net tema sukuriau ir gavau nuo brolio velniu uz tai sako kad nusisnekejau :? zodziu jis nusimano geriau apie zaidimus jei nori klausk jo ...jis tau pades isigyti taip kad kisene nenukentetu
----
Mes su fedka kai varydavom i bara 2004 tai be paso nieko neleisdavo mums pirkt ;D Nijole gyyyli uzuojauta
stai milane galima ir 13m. laisvai pirkti svagalus
tayp, ten taves nebuvo ;D o kas su manim vartesi akropoly ant suoliuko :V turbut viena as ten buvau :V ;D
>>>o as varysiu savaitgali i gimtadieni ;D mamos ;D nupirkom tai apie ka ji svajojo ;D ojee..
o paskui esu nusiplanavus kelis sav i prieki ;D galiu papasakot
>> po 2 sav, drauges 20 gimsius >> tai reiskia toooooooooooooosa )
>> po 3 sav, kulturinuosi kazkur, arba teatre ar dar kokioj nesamonej :V
paskui dar po sav, vel i gimsiu drauges varysiu.. reikalu ministre as ;D o kad mokytis riekia, tai man dzin ;D >> spesiu, ka jau as (emo)
>>> o dar dar .. ryt varau i vilniu.. va.. ten svente tokia faina s|e|bo tipo kaip toosas ka tik pradejusiems dirbt
-----> as plastinem gyva esu ;D
kokie planai kokiom plastinem :?
Edgaras, 18 пишет:as ir turejau omeny kad tai daug geresnis, cia tik israiskingai bandziau pasakyti o kada iseis jis nezinot? ;]
2008 kitais metais, menesi pamirsau :? bet sako bus treciadienis Laukiu nesulaukiu net tema sukuriau ir gavau nuo brolio velniu uz tai sako kad nusisnekejau :? zodziu jis nusimano geriau apie zaidimus jei nori klausk jo ...jis tau pades isigyti taip kad kisene nenukentetu
----
Mes su fedka kai varydavom i bara 2004 tai be paso nieko neleisdavo mums pirkt ;D Nijole gyyyli uzuojauta
stai milane galima ir 13m. laisvai pirkti svagalus
-->>> Na milanecia nesenai nepardave Snapso bonkes nes tipo 21 neturim o turejo ba prikt tai gi galima tik gert "nea" :s
Dar atsimenu kai is mokyklos su drugais varem i parde pirkt degtines o ,mums atsake -Be 24 m. neparduosim jums:P ot bajerius buvo ;D gryzom blaivus
Dar atsimenu kai is mokyklos su drugais varem i parde pirkt degtines o ,mums atsake -Be 24 m. neparduosim jums:P ot bajerius buvo ;D gryzom blaivus
siaubas.. :V o tia jus is mokyklos eidami bonkes gerdavot alaus ? ir baltos ? ;D
>> nu jau visiskai.... as tik rukyti begdavau kartais per pertraukas arba po pamoku i tokia sudegusia sodyba netoliese mano namo :-)
ot gaidzi@i tie virusaijau trecia karta gavau per straublikiek galima nu as...ne tas zodis
ot gaidzi@i tie virusaijau trecia karta gavau per straublikiek galima nu as...ne tas zodis
man padeda draugas kasperskis nr 6
Страницы Назад 1 … 616 617 618 619 620 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~