12,341

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

na cia ne lavonu klubas big_smile bet tai norim visada nauju zmoniu :::818

12,342

Laba diena :::036 nuuuu :::050 jau kita diena :::036
--eiii PLEIBOJAU AR MATEI :::036 ->gTa 4 :::036

12,343

sveiki,kaip einasi kaip orai;) manau kad tikru meetu jau nebebus (chuckle)

12,344

ajk jau ISPUDINGAS TRAILERIS!!!!!!!!!!!!!

12,345

ta su kokakola ar gta zaid.:? nu visi jie idomus :? ir kaina zaidimo ;D

12,346

taip atrodo gyvas miestas net dumai ir garai is pasytatu rukstra ;D masinos tuninguojamos kaip miniklube :::036 zmones ne kaip avys visi vienodi,o net stilingi:D ir net vaiku  bus :::036 ir siaip pasijusiu kaip gyvas  :::036 pagerejusi grafika :::742

12,347

as ir turejau omeny kad tai daug geresnis, cia tik israiskingai bandziau pasakyti :::629  o kada iseis jis nezinot? ;]

12,348

;D siandien ponas ivykis buvo, kad net klykiau ;D isvadinau berniukus akiu neturinciais vaikais ;D
>> sedejau trulike, ir lekiau mamai dovana pirkt :::705:::811:::459 sedziu sedziu, o priesais tokie berniukai sedi :V ir jau vienas man kazka sakyt norejo, o kitas sako >> nelisk prie nepilnameciu straipsni gausi << :::b02

12,349

sesiau ;D ziauriau nebuna ;D

12,350

tayp tayp.. seni laikai >> pameni, kai Auriui alaus varem pirkt big_smile) big_smile) lygiai tas pats big_smile

12,351

dar ir taip buvo big_smile as kazkaip nepamenu arba manes ten nebuvo big_smile

12,352

Nijole gi sakiau kad yra sena plerza kudikio veidu todel ir ja visi maiso su nepilnameciais big_smile big_smile
>> o as buvau savaitgali gimtadienyje.. tai Dieve padek... labai patiko toosas bet jau kaip man galva skaudejo kita diena.. :V varge vargeli.... telika mane uzmuse big_smile big_smile big_smile big_smile

12,353

Edgaras, 18 пишет:

as ir turejau omeny kad tai daug geresnis, cia tik israiskingai bandziau pasakyti :::629  o kada iseis jis nezinot? ;]

2008 kitais metais, menesi pamirsau :? bet sako bus treciadienis big_smile Laukiu nesulaukiu:::818 net tema sukuriau :::036 ir gavau nuo brolio velniu uz tai :::050 sako kad nusisnekejau :? zodziu jis nusimano geriau apie zaidimus :::818 jei nori klausk jo ...jis tau pades big_smile isigyti taip kad kisene nenukentetu :::b11
----
Mes  su fedka kai varydavom i bara 2004:::036 tai be paso nieko neleisdavo mums pirkt ;D Nijole gyyyli uzuojauta :::b02
stai milane galima ir 13m. laisvai pirkti svagalus

12,354

tayp, ten taves nebuvo ;D o kas su manim vartesi akropoly ant suoliuko :V turbut viena as ten buvau :V ;D
>>>o as varysiu savaitgali i gimtadieni ;D mamos ;D nupirkom tai apie ka ji svajojo ;D ojee..
o paskui esu nusiplanavus kelis sav i prieki ;D galiu papasakot :::b18
>> po 2 sav, drauges 20 gimsius >> tai reiskia toooooooooooooosa big_smile)
>> po 3 sav, kulturinuosi kazkur, arba teatre ar dar kokioj nesamonej :V
paskui dar po sav, vel i gimsiu drauges varysiu.. reikalu ministre as ;D o kad mokytis riekia, tai man dzin ;D >> spesiu, ka jau as (emo)
>>> o dar dar .. ryt varau i vilniu.. va.. ten svente tokia faina s|e|bo tipo kaip toosas ka tik pradejusiems dirbt :::d16
-----> as plastinem gyva esu ;D

12,355

kokie planai :::036 kokiom plastinem :?

12,356

Tomas, 25 пишет:
Edgaras, 18 пишет:

2008 kitais metais, menesi pamirsau :? bet sako bus treciadienis big_smile Laukiu nesulaukiu:::818 net tema sukuriau :::036 ir gavau nuo brolio velniu uz tai :::050 sako kad nusisnekejau :? zodziu jis nusimano geriau apie zaidimus :::818 jei nori klausk jo ...jis tau pades big_smile isigyti taip kad kisene nenukentetu :::b11
----
Mes  su fedka kai varydavom i bara 2004:::036 tai be paso nieko neleisdavo mums pirkt ;D Nijole gyyyli uzuojauta :::b02
stai milane galima ir 13m. laisvai pirkti svagalus

-->>> Na milanecia nesenai nepardave Snapso bonkes nes tipo 21 neturim big_smile  o turejo ba prikt tai gi galima big_smile tik gert "nea" :s

12,357

Dar atsimenu kai is mokyklos su drugais varem i parde pirkt degtines o ,mums atsake -Be 24 m. neparduosim jums:P ot bajerius buvo ;D gryzom blaivus :::b02

12,358

Tomas, 25 пишет:

Dar atsimenu kai is mokyklos su drugais varem i parde pirkt degtines o ,mums atsake -Be 24 m. neparduosim jums:P ot bajerius buvo ;D gryzom blaivus :::b02

siaubas.. :V o tia jus is mokyklos eidami bonkes gerdavot alaus ? ir baltos ? ;D
>> nu jau visiskai.... as tik rukyti begdavau kartais per pertraukas arba po pamoku i tokia sudegusia sodyba netoliese mano namo :-)

12,359

:::710ot gaidzi@i tie virusai:::023jau trecia karta gavau per straubli:::255kiek galima :::023nu as...ne tas zodis :::022

12,360

Fiodoras, 25 пишет:

:::710ot gaidzi@i tie virusai:::023jau trecia karta gavau per straubli:::255kiek galima :::023nu as...ne tas zodis :::022

man padeda draugas kasperskis nr 6 big_smile