Тема: kas mano kad zalioji mylia geriausia nes ten taip liudna :D
zalioji mylia yra lb liudnas fimas ziuriu kas diena jautciu ir kas diena galiu verkt :DD
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → kas mano kad zalioji mylia geriausia nes ten taip liudna :D
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
zalioji mylia yra lb liudnas fimas ziuriu kas diena jautciu ir kas diena galiu verkt :DD
niu joa
taip galima ir nuprotet kasdien ta pati filma ziurint. neuzsiciklink.
geras filmukas del to nenoriu antrakart verkt
Vienam kartui buvo idomu paziureti
Taip, filmas puikus, o svarbiausia, jame vaidina mano mėgstamiausias aktorius - Tomas Hanksas.
ojjeee.. ten tai filmas.. vienas is geru filmu :V
superinis filmas... bet kasdien žiūrėt gal nereikia - dar kokia depresija užpuls...
tai as nesakau kad kas diena ziuriu bet jau toks fainas o ta juodi taitaip nekaltai nuteise niu negaliu
tai, kad žmonės labai mėgsta nusteisti tuos, kurie yra kitokie arba jiems nesuprantami...
Koks tikslas ziuret ta pati fima milijonus kartu?
Gal taip patiko, kad nusprendei teksta mintinai ismokt?
tai as nesakau kad kas diena ziuriu bet jau toks fainas o ta juodi taitaip nekaltai nuteise niu negaliu
Aleksandrai ;D ;D
>> gerda, as tai retai ziuriu filmus, bet jei idomus tai man smagu paziuret dar karteli .. ir dar.. dar...
>> nijole, bet ziuret kas dieną... ir dar ir dar...Čia panašiai kaip per TV kas kart vis tuos pacius rodo... na gal tik skirtumas toks, kad čia žiūri kas tau patinka...
bent jau as kas diena ta pati ziuret negaleciau... Is proto isvestu..
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → kas mano kad zalioji mylia geriausia nes ten taip liudna :D