Re: miestas kuriame sexualiausios graziausios merginos ;)
kodel alytus?:?
Na bet jo yra Alytuj ir fainu ir sexsualiu ir nesilauzanciu panicku.:D
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → miestas kuriame sexualiausios graziausios merginos ;)
kodel alytus?:?
Na bet jo yra Alytuj ir fainu ir sexsualiu ir nesilauzanciu panicku.:D
Benai, as apie vaikinus...:D
aaaaaaaaaa...........soriukas.:D
as kai pasivaiksciojau savo mieste, tai supratau, koki grozi esu palikus ten ojeeee.. o maniau kaimas pas mane susirinkes... deja, klydau... ten seiles vaiksto :V nors negaila man pasakyti, kad visuose miestuose, kuriuose esu buvus, macius ne viena grozio verta vaika :V
Uztai as supratau, kad kaune mazai graziu berniuku:|
Kiek miestu tiek nuomoniu..:D Pabutumet Maskvoj ar Piteryje vatada isaisketu kur ju daugiausiai..:D
Benai, as apie vaikinus...:D
tema apie merginas... (cia tik tarpkitko)
Marijampolej
kauniete esu todel kaunieciai man patys graziausi,o seip ar taip paty graziausia sexualiausia ir visoky kitoky as jau turiu bet seip jei rimtai tai ir kaune gyventi galima ;D
Egle, 17 пишет:Benai, as apie vaikinus...:D
Marijampolej
Cituoju "o merginos gali parasyti apie vaikinu "
Na kaunietes fainos.....siaip kiek pazistu visos mielos:)
nors gal tai ne tik nuo miesto priklauso
Gerda, 18 пишет:Egle, 17 пишет:Benai, as apie vaikinus...:D
Marijampolej
Cituoju "o merginos gali parasyti apie vaikinu "
Na.. tada Vilniui
Egle, 17 пишет:Benai, as apie vaikinus...:D
Marijampolej
pritariu Gerdai :-) nzn is kokiu paskatu :V bet pritariu :V
vis del to klaipedoje
Klaipedoj todel, kad įdegę? Dievuleliau, pas mumis tokių iš soliariumų išlindusiu pypia ošia
ne ne Gerdute, jis taip sako,m nes Marej nebuvo ;D
Man, kaip jau kazkur minejau, mazeikiskiai vaikinai grazus. Dar pas mus, Jonavoje. Anksciau maniau, kad siam mieste dailiu bernu ner, bet dabar supratau, jog klydau. Pastaruoju metu tiek grazuoliuku matau Vieni uz kitus grazesni O del panu... Kaune grazios. Brolis va, pavyzdziui sake, jog Klaipedoj graziausios.
ne ne Gerdute, jis taip sako,m nes Marej nebuvo ;D
tada maloniai kvieciam jį ten apsilankyti
jo kiek zmoniu tiek nuomoniu taip ir turetu buti manau beje kas tas MAREJ kur as ten nebuvau ?
Kas tas Marej? Marijampolej...;)
aaaaaaaaaaaaa nu jo zinau yra tokia
esu buves bet nu trumpam kelsi kartus tai kazkaip su reikalais buvau nepastebejau kazko isskirtina :0 aisku kad yra ten daug graziu panu
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → miestas kuriame sexualiausios graziausios merginos ;)