Re: Auskarai. Kiek ir kur?
Mm 4 ausyse,nosyje,liezuvuje ir bamboje.
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Auskarai. Kiek ir kur?
Страницы Назад 1 … 15 16 17 18 19 … 24 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Mm 4 ausyse,nosyje,liezuvuje ir bamboje.
veriantis namu salygomis tikrai gali but pasekmiu, jei veriama "atzagariomis rankomis"...
Visus savo auskarus veriausi tik salonuose savo kuno nepatikiu "apgrubnabiams"
Manau kad jej zinau gera specelista kur ejti wertis auskarus tj tikraj nebajsu. turiu ash bamboj, liezuwy, ir nosy, labaj grazu ir kaj y liezuwy ywere buwo bishky uztines paskuj praejo shiaip nera saudus dalykas nes kajp sakiau, jej geras specelistas tj uzshaldo ir geraj praweria
turiu ausyse , vienoj 2,kitoj 1 , ir bamboj
turiu bamboj ir nei kiek nesigailiu lb lb grazu ir vaikinams patinka dar noreciau i liezuvi tik tevai ir gimines priestarauija td turesiu siek tiek meteliu paluketi
..o as turiu tris ausyse ir viena liezuvy..cia kazkas rase, kad uzsaldo ir viskas gerai-priesingai veriant i liezuvi negalima saldyti!
nes pasekmes gali but nelb kokios.
gali nosis uzpuliuoti ir uzkresti krauja ir iki babaigos gali tekti nosi anputuoti patinka?
Manau kad jej zinau gera specelista kur ejti wertis auskarus tj tikraj nebajsu. turiu ash bamboj, liezuwy, ir nosy, labaj grazu ir kaj y liezuwy ywere buwo bishky uztines paskuj praejo shiaip nera saudus dalykas nes kajp sakiau, jej geras specelistas tj uzshaldo ir geraj praweria
oi drauge kokius patarimus dalini na nepriestarausiu jei tai profisonalas pvz vertis kokioj nors ligonilei tai gal ir as isiverciau sau i apatine lupa:V ar virsutine :D:D ka manai ar buciuotum :D:D:D:D????
Auskarai auskariukai... pas mane ausyse penki blizga... Ir dar sesta turiu, bet nesakysiu kur...
;D na as turiu bamboj, nosyje ir ausyse.. siandien isiveriau i liezuvy.. kolkas viskas gerai
o as turiu tik ausyse ir bambikej:)
nors jei mano valia tai ir nebuciau isiverus.. nes baile esu..
bet i ausis tetis nuvede kai dar 2 kl buvau ir priverte..
o i bamba tai per 19 gitmadieni prisinekejau kad nesu baile ir tikrai issiversiu...tai kita dien apo gimtadienio prabudus ir galvojus ar sapnas ar is tiesu turiu eit isivert... nuejau ir isiveriau:)0
ir irodziau kad nebaile vis tik as;D
man labai grazu i liezuvi taciau mama leido tik i lupa taigi turiu... tai yra turiu lupoj ir ausyse po viena...
busiu sena boba bambekle, bet jau savo 12m vaikui parodyciau dirza, jei isivertu auskara i kokia lupa ar liezuvi. ausys ok, bet jau ne kitos nesamones=P
pries pradedant eit i mokykla teveliai nuvede ir i vere auskariukus i ausytes,kokioj 4turbut klasei nuejau ir isiveriau viena antra auskariuka , dar lb noriu i bamba,bet deja maniskis neleidzia jam atseit negrazu zinau kad meluoja gaila mano bambos
turiu auskariuxa matot
Pries du metus nepilnai turėjau bamboj.
Dabar kolks trys ausyse,po viena lupoj,liezuvy ir antaky.
nu as turiu antaky ir lupoj
man grazu as weriuos ir tikraj wiskas ok
ausyse ir turiu tikraj ne 2 xD
Ausytese 3 , virs lupos ir bamboj
broliai lietuviai palaikykit savus
nors karta gyvenime ir prabalsuokit
Monika V
http://www.thelondonpaper.com/cs/Satellite/london/fashion/article/1157149839882?packedargs=suffix%3DArticleController
Страницы Назад 1 … 15 16 17 18 19 … 24 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → Auskarai. Kiek ir kur?