12,361

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Linas, 19 пишет:
Tomas, 25 пишет:

Dar atsimenu kai is mokyklos su drugais varem i parde pirkt degtines o ,mums atsake -Be 24 m. neparduosim jums:P ot bajerius buvo ;D gryzom blaivus :::b02

siaubas.. :V o tia jus is mokyklos eidami bonkes gerdavot alaus ? ir baltos ? ;D
>> nu jau visiskai.... as tik rukyti begdavau kartais per pertraukas arba po pamoku i tokia sudegusia sodyba netoliese mano namo :-)

eidavot big_smile buvo taip kas ir mokyklos gerdavo big_smile

12,362

Linas, 19 пишет:
Tomas, 25 пишет:

Dar atsimenu kai is mokyklos su drugais varem i parde pirkt degtines o ,mums atsake -Be 24 m. neparduosim jums:P ot bajerius buvo ;D gryzom blaivus :::b02

siaubas.. :V o tia jus is mokyklos eidami bonkes gerdavot alaus ? ir baltos ? ;D
>> nu jau visiskai.... as tik rukyti begdavau kartais per pertraukas arba po pamoku i tokia sudegusia sodyba netoliese mano namo :-)

Eik Tu :::b02 pasmum iseina is klases ir prisidega ;D per lietuviu kortom losem ;D knygos luzdavo o ne galva kai dirikas mums jomis per galva bakindavo :::b02 oiii!!!:::b02 mes i sodybas begdavom obuoliu vokt ;D

12,363

o siaube :::921 as patinku jau ir bahurams :::215 pirma merginos dabar vaikinai :? kas bus kitais metais :::b11 gal ... transvestitai ;D
---pasakiau kad vetes esu o jis sako kad" man gerai ir vienkartiniai susitikimai" :::819 nu visai :V o as taip gejus palaikiau :::b02 o jie dabar nori man pempe parodyt:::b48 :::b02:::b48 kastruot gejus :::b02
----------
ei bratka jei virusai puola tai dekis NO32 valo totaliai kompa :::b18
as tau programa surasiu jei virusas pazeide Windowsa:::818

12,364

Tomas, 25 пишет:
Linas, 19 пишет:
Tomas, 25 пишет:

Eik Tu :::b02 pasmum iseina is klases ir prisidega ;D per lietuviu kortom losem ;D knygos luzdavo o ne galva kai dirikas mums jomis per galva bakindavo :::b02 oiii!!!:::b02 mes i sodybas begdavom obuoliu vokt ;D

>> na bet Tomai todel ir Italijoj ar kur jsu ten liokajais dirbat.. :V reikejo tas zinias per Lt pamoka i galva detis o ne kortas ant stalo sklaistyti wink

12,365

Linas, 19 пишет:
Tomas, 25 пишет:
Linas, 19 пишет:
Tomas, 25 пишет:

>> na bet Tomai todel ir Italijoj ar kur jsu ten liokajais dirbat.. :V reikejo tas zinias per Lt pamoka i galva detis o ne kortas ant stalo sklaistyti wink

nebedirbu :::a55 po to kokius 3 kartus darba keiciau :::036 net dabar
------------------------------------------------------------------------------------------o tai deti ziniu i galva nenorejau big_smile kaip ir visi kiti big_smile be to netaip ir blogai baigiau mokykla :V na ne su pagirimu ,bet ir neprireikie praktiskai nieko ka ismokau mokykloi :::036 nezinau kodel taip :V
-------------------------------------------------------------------------------------------------...

12,366

Nu va pasakoju kas man vakar atsitiko :::050
islendu is lovos ir prieinu prie kompo smile o jis man:::a22uztrigo :? patikrinau viska ir pasidodo kalte buvo mobilaus ;(->:::114 -JUSU SASKAITA -45CENTAI TODEL JUS NEGALITE NAUDOTIS INTERNETU :V-----nu blllllllllllllllll:::937 pagalvojau :::050 isistraukiu pinigine o ten vejei pucia :::036.Tai staigiai nuvarau pas pusbroli ir jis vietoj to kad man duotu pinigu.......
-duok brol pinigu :::818
-NETURIU :::127
-nu gerai neturi tai neturi :::a25
po to visa seima turejo susirinkti  vakare visi jau buvom tik truko brolio ->:::110
as sau geiminu san dantreja :::529:::502:::507:::527:::828:::843:::826:::829:::610 ir tada atvaro brolis ->:::110 isitraukia pinigu gal koki 300euru monetom :::921 man duoda 35eurus po dvidesimt po penkiasdesimt centu :::050 nu kas per isidirbinejimas :::022
prasom brollll pasiaiskink kodel tokia nepagarba :::022

12,367

man tai tiesiog patinka, kai prisikrauni centu, o paskui eini kazkam juos iteikti........................... :V niekada nekaupiu metalo, nes zinau, kaip nekencia pardavejos ar dar kas nors tu zmoniu, kurie duoda centais big_smile ojeee. kai dirbau pardej, pamenu, kai atnese trisdesimt litu baltais man pasiskaiciuot uz batona ir majoneza susimoket :V nu ka as zianu.... negrazu ;D bet kai pagalvoji, tai juokas ima ;D

12,368

Nijolė, 21 пишет:

man tai tiesiog patinka, kai prisikrauni centu, o paskui eini kazkam juos iteikti........................... :V niekada nekaupiu metalo, nes zinau, kaip nekencia pardavejos ar dar kas nors tu zmoniu, kurie duoda centais big_smile ojeee. kai dirbau pardej, pamenu, kai atnese trisdesimt litu baltais man pasiskaiciuot uz batona ir majoneza susimoket :V nu ka as zianu.... negrazu ;D bet kai pagalvoji, tai juokas ima ;D

protibgi zmones susikaupusias mnetas tai atrenka vienodas i skirtingus maisus ir tada nunesa i koki nors banka ;D geraiu kad tai butu koks nors tik ne  SEB ;D big_smile ir tada juos ten i deda i tokia massina nu i toki bliuda tuos centukus pasuka :d ir tada nuskaiciuoja keleta procentu nuo sumos ir tada jau atiduoda popieriukais o ne centais smile

12,369

nenorejau sakyti is kur juos gavau :::a55

12,370

na, nemanau Linuk, kad babule, mezganti anukams kojines eis tau ir mokes uz tai, kad turi babkiu.. ne ne. taip nebus. ji nueis i maxima ir susimokes uz majoneza. as tau sakau..  kam moketi, jei gali nemoketi?

>> ir beje.. tikrai.. TIKRU TIKRIAUSIAI protingi zmones renkasi seb...

12,371

Nijolė, 21 пишет:

na, nemanau Linuk, kad babule, mezganti anukams kojines eis tau ir mokes uz tai, kad turi babkiu.. ne ne. taip nebus. ji nueis i maxima ir susimokes uz majoneza. as tau sakau..  kam moketi, jei gali nemoketi?

na del to majonezo gal teisi.. bet kodel Kaunas savo banka pavadino ukio ? :? tai niekaip nesuprantu ;D

12,372

Tikriausiai ukininku bankas :::036is jo  jema paskolas ukio pasytatams  statyti ir trumpalaikes paskolas zemei isarti :::036i zeme  viska sukisa :? paskui vejas papucia ir visas varpas suguldo :::036  jei pavyksta atsiimti babkui is derliaus tai ukio bankas neatima tavo turto jei nepavykasta pastatus parduora o traktorius i metalo lauza :::008 ARBA KITIEMS UKININKAMS paskolina:::b02
                            ne vienam taip atsitiko ... kitu pasigaili jei turi 5 vaikus pas mus vienas nebankrutavo tik todi kad turejo daug vaiku ,tai turto ir neatiome big_smile

--eiii brol :::050 o tu man metalo nebeduok ;( siaip aciu geriau nei niekas :::818 tik pardaveja biski suglumino :::819
-Pagrindine kasa !Monetu nebekeiciu !
paskui sako man -o visgi reikes keisti ne popierius i monetas o atvirksciai (tipo jei monetos netilpo i kasos stalciu :::050)

12,373

tu cia kalbi apie ta ukininka sallia musu namu ;D...
<<<niekas nepaklausia is kur as centu gavau neutral pasakysiu as :::110 ogi draugas paprase pagalbos tiesti vienam kabeliui po zeme tai kai nusileidom ten centu buvo nemazai :::a48 virs gatves keli barai ir kavine ,ledaine-jogurtine <-------=(:? nezinojau kaip isverst tiksliau :::a55)kaip pridera prie kiekvieno pastato ira tunelis telekomunikaciju ,elektros ,vandens ir kaip visada nevisas uzasvaltuotas ,yra ir groteles ant tako :::818 tai nemazai ju prikrito nuo to laiko kai eura ivete big_smile buvo ir senuju liru

12,374

Linas, 19 пишет:
Nijolė, 21 пишет:

na del to majonezo gal teisi.. bet kodel Kaunas savo banka pavadino ukio ? :? tai niekaip nesuprantu ;D

gal todel, kad turi Zemes ukio rumus, univiera ir dar ka nors big_smile

12,375

Diana, 18 пишет:
Linas, 19 пишет:
Nijolė, 21 пишет:

joa teko vaziuoti pro tuos rumus tai juokiausi ;D

12,376

Linas, 19 пишет:
Diana, 18 пишет:
Linas, 19 пишет:
Nijolė, 21 пишет:

Ten tie rumai tai pijoku ir zolininku namai big_smile

12,377

Laba diena su vistiena :::036 Kur Auris DiN go  :? oje oje :::b12 galvojau kad atostogauja o gaunasi kad i pencija isejo :::b02

12,378

siaubas...kiek cia visko...tik nematyti, kad zinotes atitiktu tema wink

12,379

Austeja, 21 пишет:

siaubas...kiek cia visko...tik nematyti, kad zinotes atitiktu tema wink

o ar tai butina ? wink

12,380

Linas, 19 пишет:
Diana, 18 пишет:
Linas, 19 пишет:
Nijolė, 21 пишет:

ir kas tau taip juokinga pasirode? big_smile