Тема: Vardo pasikeitimas
Jei turetumete varda pvz Birutė ir jis tave kankintu ar isdrystumete ji pasikeisti?nes visada kai pasakote si varda niekas netiki ir reikia parodyti pasa ar kita asmens dokumenta....(beje cia ne mano problema o drauges)
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Vardo pasikeitimas
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Jei turetumete varda pvz Birutė ir jis tave kankintu ar isdrystumete ji pasikeisti?nes visada kai pasakote si varda niekas netiki ir reikia parodyti pasa ar kita asmens dokumenta....(beje cia ne mano problema o drauges)
na as turiu drauge, kuri pasikeite savo varda. buvo onute, o dabar yra ana. savo senojo vardo ji labai nemego, gedindavosi, bijodavo ir susipazinti su kitais. tai dabar jai gyvenimas zymiai palengvejo, o ir draugams nebuvo sunku priprasti prie naujo vardo. kadangi matem kaip parinosi, tai jau ja dar nepasiketus vardo ana vadindavom. nors pati asmeniskai savo vardo nenoreciau keisti, kad ir koks jis bebutu.... cia nuo paties poziurio priklauso.
na ka zn manes mano vardas nekankina, o Birute tai nra blogas vardas man jis asocijuojasi su lb geru zmogum :-) (asmeniškumai)
asmeniskai as savo vardo nekeisciau ne uz ka, (nors jis ir nuo senesniu laiku uzsilikes) nes jus ne neisivaizduojat, kiek jis daug man dave.. siaip draugai ir kolegos mane nilke vadina, net mano direktorius nylke kartais saukia
>> siaip man vardas lb daug reiskia.. ne uz ka nekeisciau..
>>> del to netikejimo.. manes del vardo niekada neprase asmens dokuemnto ;D tik del amziaus
NIEKADA! Nebent pasiimciau dar antra bet savo dabartinio niekur nemesciau. Man Kombinatorikos knyga kazkada pasake kad as nemirtingas. Ir viskas del vardo. Vardininkas ppasake kad as visu mylimas. Velgi del vardo. Dar kazkas buvo labai linksmo su bet nebeatsimenu...
As irgi nekeisciau, nes varda man dave tave tevai:) O jei dave, tai kas as toks, kad atsisakyciau jo O be to, man Linas labai grazus vardas
As irgi nekeisciau, nes varda man dave tave tevai:) O jei dave, tai kas as toks, kad atsisakyciau jo
O be to, man Linas labai grazus vardas
> pritariu.. Linai, man tavo vardas lb gražus
gal ir keisciau, kartais pagalvoju. reti vardai yra vargas grynas, bet mama supyktu
Linas, 19 пишет:As irgi nekeisciau, nes varda man dave tave tevai:) O jei dave, tai kas as toks, kad atsisakyciau jo
O be to, man Linas labai grazus vardas
> pritariu.. Linai, man tavo vardas lb gražus
Mar irgi tavo vardas grazus, Linai
kai as dar kudikis buvau man mama pakeite varda,didelio cia daigto ji pasikeisti..
Jei kažkas kankina ir trukdo gyventi, bet įmanoma to atsikratyti, tai nematau priežasties, kodėl to nepadarius
Yra tokių vardų, kurie, atrodo, tam ir buvo sukurti, kad įkišti į ankedotus ar šiaip pasakojant kokias komiškas situacijas, kaip pavyzdžiui Zosė, Petrutė, Bronė, Dangirutis ir panašūs. Ne veltui turbūt jie (kartu ir žmonės, nešiojantys juos) tapo pajuokų objektais.
Nors vardas jaunystėj gal daugiau kažką reiškia, vėliau žmonės susigyvena ir nelieka problemos
pasikeisciau
Nezinau ar keisciau....Visgi ne del vardo zmogus vertinamas,na bet jeigu jau labai labai trukdo,tai kodel gi nepasikeitus,jeigu del to gyvenimas pageres:)Asmeniskai man mano vardas pirma nepatiko,lb jau paprastas atrode,siaip tevai irgi nelabai man toki varda duoti norejo,buvo nusprende jau kitokiu pavadinti...O dabar tai jau man tas pats,mokykloje ir siaip tarp draugu vis tiek beveik niekas vardu nevadina;)
Man mano vardas nepatinka. Bet juk jis tik pase. Mano draugai daznai mane vadina Anita Ir man kas
Ne varde esme
Nenoreciau jo pasikeisti. Pradeciau keitinetis, o jei po meteliu kitu vel kitokio uzsimanyciau
nu as jau savo vardo tai tikrai nenoreciau pakeisti nors, Rasu be proto daug, bet man jis aiskus, prasmingas ir rodos tiesiog limpa man
mamyte ir tevelis pasakojo kaip jie rinko man varda butent trumpa RASA del keliu priezasciu: pirma todel kad nelabai kokia pravarde sukursi is tokio vardo, o antra, kad lietuviskas ... rodos paprastos priezastys, bet man to uztenka. . .
Jei vardas būtų: By*is ;Ga*dys; *****ars;Sikn*askyle, tai tada pasikeisčiau skaičiau kad Ukrainoj panasiai buvo: Leninas , Magyla,Pahmiel,Pituh,Dohla
ir panasiai... tai tokiems masiškai leido keisti į bet kokį vardą
tai Ukrainoį (jei neklystu UK )pasirode žmonės su Jenifer Lopez,Roberto Deniro, Leonardo Dicaprio ir panasios įžimybės
rodos skaiciau viename laikrastije Š.K.
man motina norejo Kajaus varda ikliopint. dekuy dievams kad persigalvojo, jau isivaizduoju situacija
-labas, kox tavo vardas?
-Kajus
-o ka jus?
man motina norejo Kajaus varda ikliopint. dekuy dievams kad persigalvojo, jau isivaizduoju situacija
-labas, kox tavo vardas?
-Kajus
-o ka jus?
cia panasiai kaip mano drauge dave varda savo dukrelei
bus taip ateity...:
-labas, koks tavo vardas?
-Nerita
-Nu suprantu kad ne Rita, bet tai koks? ;D
vis stebiu si foruma...ir pastebiu kad mano klausimo ne visi suprato...ne ta esme jusu koks vardas patinka ar ne....bet jei turetumet Birutes varda keistumete ne uz ir pries?aciu ...
... savishkio nekeisciau... ne i joki...
...vardas...kalbama, kad mes ji atsineshame vos gime...( na taip,taip... ji mums prisega tevai) , bet kiekvienas vardas, jei filosofuoti, jis kazkiek formuoja mus, pvz:. kodel Mantai tokie pasiute, o Jonukai linke i alkoholi... ( nenoriu nieko izeisti, ar uzgauti) shiaip pazistu viena Birute, darbo reikalai. Pradzioj buvo keista,kad shiais laikais... kai vardai sumodernejo...kai kurie...visai ish remeliu isheje... tevai parinko mergaitei butent toki varda...
.. vis delto Birute ishlieka lietuvishkas, gana senas ir visai normalus vardas...
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Vardo pasikeitimas