12,421

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

pagausim ir isvilinsim per prievarta :::917

12,422

Labu vakaru bratkos ir seses :::036 as jei kas tai savo zodi taip uz Edgaro irasima i kuluba :::818 (aciu uz zinute TH)
............
labas Diana:::b25

12,423

Fiodoras, 25 пишет:

pagausim ir isvilinsim per prievarta :::917

as visiskai nesipriesinsiu
:::a34

12,424

Edgaras, 18 пишет:
Diana, 18 пишет:

as nematau kur tas Edgaras pasisake. matau tiktai kad 119* pulapy big_smile o jisai cia bepasirodo? vis dar vertas nario statuso? smile

mieloji diana siaip paskutini karta reiskiaus 1240psl tik wa niekas neatkreipe demesio tongue

na, kadangi as pati cia nebesedziu tiek, kiek sededavau anksciau, tai gal nelabai ir besuseku kas cia kada ka paraso... :::818

>>>> Linai, prasau demesio :::b25 kadangi tu cia pakankamai daznai (bent jau man taip atrodo) lankaisi, tai galbut sutinki priregistruot naujus narius? Auris tam nepriestarauja.

labas Tomai smile 

12,425

labas visi :? visi... iii visi broliai ir seses :::b25
aaa tai dabar aisku ;D cia tipo susitare esat :Dvieno nera pavaduoja  kitas big_smile o maniau kad tik mes su broliu tokie organizuoti ;D o pasirodo kad visi tokie ;D

12,426

na, as cia kol kas tik siulau, reik sulaukt Lino pritarimo smile

12,427

ai as piktas.. (del savu nesamoniu ir rupesciu) registruok iamzink apipavidalink ir t.t. man nera itin svarbu

12,428

Linai, as turejau omeny, kad gal nuo siol tai butu kaip ir tavo pareiga :::818 ar tu nenori sito uzsikraut ant savo peciu?..

12,429

Diana, 18 пишет:

Linai, as turejau omeny, kad gal nuo siol tai butu kaip ir tavo pareiga :::818 ar tu nenori sito uzsikraut ant savo peciu?..

>> na nzn nlb as to noriu.. man db subine svyla ir ne tas man db gavoje.. :V

12,430

Linas, 20 пишет:
Diana, 18 пишет:

Linai>> labai nepergyvenk ne tau vienam subine svyla hmm

12,431

Aloha zmones:::b25
o kas ten pas jus atsitiko kad uzsimanet uzpakalius sau ishskrudint :V:?
nieks taip nevaro ant jausmu,kaip egzaminai, moteriskes:::818 ir mastymas apie ateiti :::b02 ieskokit ne tik atsipalaiduoti,pasimokykit o ir nemastyti apie ta pati ...nesigailesit kai susimausit ;D

12,432

Edgaras, 18 пишет:
Linas, 20 пишет:
Diana, 18 пишет:

Linai>> labai nepergyvenk ne tau vienam subine svyla hmm

> na zn kad ne man vienam bet zn kai blogai tai tik apie save imi galvoti.. parasyk dianos ar dar ko nors kad tave i titulini patalpintu wink ji tirkai tai padarys smile
> as db mazai meigu dienom paskaitos naktim mokausi valgyti nlb randu kada o apie ilga miega tai per para kokias ę h tik pamiegu arba dar maziau :? :V

12,433

nu ka, zmones, pabandysiu patalpint as i ta pirmaji psl.
taigi, Edgarai, prisistatyk is naujo arba duok nuoroda i savo prisitatyma, ka ten idet :::818
ziurek, Linai, nepervark tiek daug dirbdamas...

12,434

Gerbiami kolegos tongue kas galetumete mane i titulini imest? :::742 na ikelt mano brudna varda? :::822:::812

12,435

as galiu ikelt, tik pasisakyk, okupuota vieta, kuklumo lygi ar siaip kazka, kas atspindi tave smile

12,436

vieta? big_smile " sazine beribe kur esu tik as " wa tau ir vieta big_smile o lygis ? na zinai as esu toks kad jej nebedrauja su manim as niekad nerodau ineciatyvos nors ir noriu ba kuklinuos tongue esu drovus bet atwirai drasus big_smile tai suprask nzn kaip nori ;]

12,437

Edgaras, 18 пишет:

Gerbiami kolegos tongue kas galetumete mane i titulini imest? :::742 na ikelt mano brudna varda? :::822:::812

braunies kaip kiaule ant altoriaus :V...bet cia nieko blogo big_smile man patenk patenk :::654

12,438

na, ivertinkit mano darba pirmajame puslapy :::818

12,439

saunuole diana wink galetai ir mano okupuojama vieta pakeist big_smile dabar jau nebe vilnius o saliuke frojuke big_smile

12,440

Diana, 18 пишет:

na, ivertinkit mano darba pirmajame puslapy :::818

saunei saunei aciu labai :*