Тема: Panos už motociklo vairo
ka manot ar jos tinka musu keliuose uz plienzirgio vairo
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Autofanai (Automobiliai, Motociklai, Lenktynės...) → Panos už motociklo vairo
Mano manymu mergina uz britvos geriau buti negali.
Sexy, nice, wow. Britva labiau tinka merginai nei mansina.
As manau, kad labiausiai merginoms tinka virykle.
panos ir britvos,sexy derinys..... Rrrrrrrr.........
ot kaip malonu zinot!!!!o dar maloniau greitai pralenkt vyra su britva....uzpakaliuku pamojuot ate!!!!
Grazu is sono pazet, bet tik tiek..:D nieko ipatingo..Va su sportine masina gera cia jau visai kitas vaizdelis..:D
nu kas kam man mocai pirmoj vietoj o ne masina...malonu aisku geroj masinoj sedet bet..mocai vis del to:))))
bratkio pana irgi buvo labai isimilejus motociklus .noriu labai pavairuot kaulino kaulino,davem ...zodziu iki pirmo griovio:)
visi tiek "britvininkai" anksciau ar veliau i karsta gula per tas britvas.. :V
o visi ne britvininkai anksciau ar veliau irgi i karsta gula del kitu priezasciu.
va cia tai tiesa,reik biski proto turet:)nereik vaizduot greiti ir isiute kasdien:P
o visi ne britvininkai anksciau ar veliau irgi i karsta gula del kitu priezasciu.
> na as vaziuodamas ir su 4 ratais laisvai galiu atsigulti i karsta :V
>bet pritvininkui tikimybe didesne del vairavimo i karsta gultis.
> o dar jaunystes eliksyro tirkai niekas neatrado todel kojas pakratysime visi
nu tai kas cia per poziuris, jei jau britvininkas tai lavonas. ne motociklai zudo zmones, o zmones zudo save. jei jam proto neuztenka, tai jis ir bus lavonas, nesvarbu su kuo vaziuodamas. kai pats saugaisi, tai ir dievas tave saugo.
bet juk kartais taip gera uzlausti gaza ir vaziuoti dugnu...... (pabreziu zodi KARTAIS) ir nebutinai TIK su britva.........
na jo ... manau koks klausymas toks turetu but ir atsakymas ... cia tas pats kas mes panos pradetumem galvot ar jus tinkat uz musu virtuves stalo ... pipec .
Uzskaitom tokias merginas
mergos, jei einat su motu trasoje- nevizginkit uodegu,pavojinga,be to bernai ir taip jus mato.....mato net tai,kas yra po odiniu kombezu arba po juodu baikerio svarku, ir kuo paprastai panos vizgina nesededamos ant motu.......o siaip- jooooooooooooooooooo......................suprantat.............tik nelipkit bicams uz nugaru- tuomet bicai spoksos ne i jus, o i jusu stringus.......................
vat cia man tai patinka......:)
o kodel jei mocas, tai butinai britva? man tai mergina su enduriku daug ispudingiau arba kokiu dnepru su kaleske vidurzhiemy
As uzzzz!! Pati labai noriu!!! Britvos.. Britvos! O ne i karsta gultis!! Jei cia kas dabar vel pultu isvdinet.. Proto reik turet.. KAip kad sake, tikrai ne britva i karsta guldo.. Jei ant jos sedi protu patalogiskai issigimes, tai ir pasekmes aiskios..
Diskusijų forumas → Autofanai (Automobiliai, Motociklai, Lenktynės...) → Panos už motociklo vairo