Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
pagausim ir isvilinsim per prievarta
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 620 621 622 623 624 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Labu vakaru bratkos ir seses as jei kas tai savo zodi taip uz Edgaro irasima i kuluba (aciu uz zinute TH)
............
labas Diana
as visiskai nesipriesinsiu
Diana, 18 пишет:as nematau kur tas Edgaras pasisake. matau tiktai kad 119* pulapy o jisai cia bepasirodo? vis dar vertas nario statuso?
mieloji diana siaip paskutini karta reiskiaus 1240psl tik wa niekas neatkreipe demesio
na, kadangi as pati cia nebesedziu tiek, kiek sededavau anksciau, tai gal nelabai ir besuseku kas cia kada ka paraso...
>>>> Linai, prasau demesio kadangi tu cia pakankamai daznai (bent jau man taip atrodo) lankaisi, tai galbut sutinki priregistruot naujus narius? Auris tam nepriestarauja.
labas Tomai
labas visi :? visi... iii visi broliai ir seses
aaa tai dabar aisku ;D cia tipo susitare esat :Dvieno nera pavaduoja kitas o maniau kad tik mes su broliu tokie organizuoti ;D o pasirodo kad visi tokie ;D
na, as cia kol kas tik siulau, reik sulaukt Lino pritarimo
ai as piktas.. (del savu nesamoniu ir rupesciu) registruok iamzink apipavidalink ir t.t. man nera itin svarbu
Linai, as turejau omeny, kad gal nuo siol tai butu kaip ir tavo pareiga ar tu nenori sito uzsikraut ant savo peciu?..
Linai, as turejau omeny, kad gal nuo siol tai butu kaip ir tavo pareiga ar tu nenori sito uzsikraut ant savo peciu?..
>> na nzn nlb as to noriu.. man db subine svyla ir ne tas man db gavoje.. :V
Diana, 18 пишет:Linai, as turejau omeny, kad gal nuo siol tai butu kaip ir tavo pareiga ar tu nenori sito uzsikraut ant savo peciu?..
Linai>> labai nepergyvenk ne tau vienam subine svyla
Aloha zmones
o kas ten pas jus atsitiko kad uzsimanet uzpakalius sau ishskrudint :V:?
nieks taip nevaro ant jausmu,kaip egzaminai, moteriskes ir mastymas apie ateiti ieskokit ne tik atsipalaiduoti,pasimokykit o ir nemastyti apie ta pati ...nesigailesit kai susimausit ;D
Linas, 20 пишет:Diana, 18 пишет:Linai, as turejau omeny, kad gal nuo siol tai butu kaip ir tavo pareiga ar tu nenori sito uzsikraut ant savo peciu?..
Linai>> labai nepergyvenk ne tau vienam subine svyla
> na zn kad ne man vienam bet zn kai blogai tai tik apie save imi galvoti.. parasyk dianos ar dar ko nors kad tave i titulini patalpintu ji tirkai tai padarys
> as db mazai meigu dienom paskaitos naktim mokausi valgyti nlb randu kada o apie ilga miega tai per para kokias ę h tik pamiegu arba dar maziau :? :V
nu ka, zmones, pabandysiu patalpint as i ta pirmaji psl.
taigi, Edgarai, prisistatyk is naujo arba duok nuoroda i savo prisitatyma, ka ten idet
ziurek, Linai, nepervark tiek daug dirbdamas...
Gerbiami kolegos kas galetumete mane i titulini imest? na ikelt mano brudna varda?
as galiu ikelt, tik pasisakyk, okupuota vieta, kuklumo lygi ar siaip kazka, kas atspindi tave
vieta? " sazine beribe kur esu tik as " wa tau ir vieta o lygis ? na zinai as esu toks kad jej nebedrauja su manim as niekad nerodau ineciatyvos nors ir noriu ba kuklinuos esu drovus bet atwirai drasus tai suprask nzn kaip nori ;]
Gerbiami kolegos kas galetumete mane i titulini imest? na ikelt mano brudna varda?
braunies kaip kiaule ant altoriaus :V...bet cia nieko blogo man patenk patenk
na, ivertinkit mano darba pirmajame puslapy
saunuole diana galetai ir mano okupuojama vieta pakeist dabar jau nebe vilnius o saliuke frojuke
na, ivertinkit mano darba pirmajame puslapy
saunei saunei aciu labai :*
Страницы Назад 1 … 620 621 622 623 624 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~