12,441

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

ner uz ka :::818
na, Lina, patikrink ar gerai bus :::818  o kada ketini i Lietuvele brangia sugrizt? smile

12,442

Auris, 19 пишет:

NEDRASIEJI - CONNECTING PEOPLE;)

KVIEČIAM PRISIJUNGT PRIE DISKUSIJŲ VISUS ! smile

Taijgi mūsų klubo teorija:

Jei vienam nedrasu, tai drauge tikrai drasiau!!:)

Užtat visi ir visos nedrasuoliai ir nedrasuolės, jungiames ir kartu jamam frontą! big_smile~

P.S.: Gali dalyvaut ir merginiukės:)~

Edgaras 18
Jonava, "...as niekad nerodau ineciatyvos nors ir noriu ba kuklinuos tongue  esu drovus bet atwirai drasus big_smile ..."  Okopuota vieta: "sazine beribe kur esu tik as"

--esu drovus bet atwirai drasus---:::b02 nezinau kas tai sugalvojo ,bet kaip pirstu i aki big_smile
vienu zodziu sveikinu :::036 tikrai :=D turbut Edgarai Tu sunkiausiai is visu klubieciu cia istojei :::111

12,443

gerai viskas liux  big_smile na i lt grisiu atostogu dviem savaitem paskui vel isvaziuosiu, grisiu vasara padaryt viena diela ir vel isleksiu big_smile vot tep wink

12,444

na taip, vargsas Edgaras, daugiausia iskentejo big_smile
o apie drasuma tai jisai pats taip pasake wink
Lina, o kaip uzsieny gyvent sekas? ko truksta is gyvenimo Lietuvoj, kokie ten privalumai? smile

12,445

Diana, 18 пишет:

Bet uztat mylesim :=D labiau :H

Diana, 18 пишет:

Lina, o kaip uzsieny gyvent sekas? ko truksta is gyvenimo Lietuvoj, kokie ten privalumai?:)

jo idomus tas klausims :V noriu ir as gyrdet big_smile palygisiu su tuom kuri man parase ;D pazesim kokie skirtumai big_smile
............................
Edgarai nepamirsk visiems papasakot ka darai sava Kaunas -Jonava visa sirdies tustuma ;D

12,446

nu cia per diena uzdiirbu savo menesio ikines atlyginima ;D nu tai man cia geriau jau su lasisa draugaut nei lt su pieno pakeliais tasytis :d na kartais artimuju ir draugu pasiilgstu ir tiek, cia labai daug lietuviu dirba tai nera taip liudna wink

12,447

Gali dar ir norvegijoj tu draugu susirasti :::818 taip ar taip visi paliekam gimta lizda ir senus draugus.Taip ar taip ir patys draugai isvyksta kaip ir tu :::818

12,448

Diana, 18 пишет:

Lina, o kaip uzsieny gyvent sekas? ko truksta is gyvenimo Lietuvoj, kokie ten privalumai? smile

kodel jusu manymu as daugiausiai iskentejau ? ;D as tik lb ilgai laukiau :::044

12,449

Edgaras, 18 пишет:
Diana, 18 пишет:

kodel jusu manymu as daugiausiai iskentejau ? ;D as tik lb ilgai laukiau :::044

o tu nekentejai, nelaukei, kad tave irasytume? :::009 tuoj tada tave isbrauksim! big_smile joke wink

Labai smagu, kad gera ir kitam kraste smile o kaip del kalbos? as jau i Kauna atvaziavus pasigendu savo gimtos kalbos... :V ;D

12,450

nu kad lietuviu cia daug tai ir nepasigendi jos, cia tenka ir lenkiskai ir rusiskai ir angliskai pakalbet wink zodziu kokios nori tokiios ir rasi kalbos, vasara buvo ir brazilu big_smile

12,451

o... tai saunu, net gi nemazai kalbu gali ismokt big_smile

12,452

tai gal wisi sventem gryztat lietuvelen? :::817

12,453

Lina, 24 пишет:

..., vasara buvo ir brazilu big_smile

isivaizduoju ;D isilakste visi nukritus iki 0C°  :::b02 cia pasmum negrai "kufaikas" apsivilko jau kai buvo +10C° as dar lauke kai zaidziu kasi iseinu su sortais big_smile visi ziuri ir sako "uzpakali susalsi :::818"
o as atsakau "pone sedmenys suzala paskutiniai big_smile "

Edgaras, 18 пишет:

tai gal wisi sventem gryztat lietuvelen?

as ne!
o Tu Linuciuk!:::b25

12,454

Nu dabar negaliu sakyt :V bet parasysiu veliau tongue

12,455

Lina, 24 пишет:

B U S SIURPREZAS :::a48

12,456

Lina, 24 пишет:

> nevaidink tu cia princeses paslaptinguoles tongue vistiek gi viskas zn as big_smile :::b18

12,457

chebra,,,, susirinke visi cia ir kurie dar susirinks.. prasau mane pasveikinti uz visoki kitoki nerealuma ir siaip.. uz tai, kad as nereali ir siandien beprotiskai fantastiskai savimi didziuojusi (emo)
>> jei nemirsiu nuo nemigos ir siaip, tai sulauksiu turbut ir svenciu big_smile big_smile

12,458

Nijolė, 21 пишет:

chebra,,,, susirinke visi cia ir kurie dar susirinks.. prasau mane pasveikinti uz visoki kitoki nerealuma ir siaip.. uz tai, kad as nereali ir siandien beprotiskai fantastiskai savimi didziuojusi (emo)
>> jei nemirsiu nuo nemigos ir siaip, tai sulauksiu turbut ir svenciu big_smile big_smile

a kas jau tokio ivyko kad sitaip savimi didziuojiesi? :::708 ka jau tokio reiksmigo iveikei ? wink :::520

12,459

kad ir kokia priezastisd savim didziuotis, bet kuriuo atveju sveikinu, Nijole :::a38

12,460

Nijolė, 21 пишет:

Nu tai jau pasakokis :::036 laimejei kas laimes milijona :?