Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
ner uz ka
na, Lina, patikrink ar gerai bus o kada ketini i Lietuvele brangia sugrizt?
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Страницы Назад 1 … 621 622 623 624 625 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
ner uz ka
na, Lina, patikrink ar gerai bus o kada ketini i Lietuvele brangia sugrizt?
NEDRASIEJI - CONNECTING PEOPLE;)
KVIEČIAM PRISIJUNGT PRIE DISKUSIJŲ VISUS !
Taijgi mūsų klubo teorija:
Jei vienam nedrasu, tai drauge tikrai drasiau!!:)
Užtat visi ir visos nedrasuoliai ir nedrasuolės, jungiames ir kartu jamam frontą! ~
P.S.: Gali dalyvaut ir merginiukės:)~
Edgaras 18
Jonava, "...as niekad nerodau ineciatyvos nors ir noriu ba kuklinuos esu drovus bet atwirai drasus ..." Okopuota vieta: "sazine beribe kur esu tik as"
--esu drovus bet atwirai drasus--- nezinau kas tai sugalvojo ,bet kaip pirstu i aki
vienu zodziu sveikinu tikrai :=D turbut Edgarai Tu sunkiausiai is visu klubieciu cia istojei
gerai viskas liux na i lt grisiu atostogu dviem savaitem paskui vel isvaziuosiu, grisiu vasara padaryt viena diela ir vel isleksiu vot tep
na taip, vargsas Edgaras, daugiausia iskentejo
o apie drasuma tai jisai pats taip pasake
Lina, o kaip uzsieny gyvent sekas? ko truksta is gyvenimo Lietuvoj, kokie ten privalumai?
Bet uztat mylesim :=D labiau :H
Lina, o kaip uzsieny gyvent sekas? ko truksta is gyvenimo Lietuvoj, kokie ten privalumai?:)
jo idomus tas klausims :V noriu ir as gyrdet palygisiu su tuom kuri man parase ;D pazesim kokie skirtumai
............................
Edgarai nepamirsk visiems papasakot ka darai sava Kaunas -Jonava visa sirdies tustuma ;D
nu cia per diena uzdiirbu savo menesio ikines atlyginima ;D nu tai man cia geriau jau su lasisa draugaut nei lt su pieno pakeliais tasytis :d na kartais artimuju ir draugu pasiilgstu ir tiek, cia labai daug lietuviu dirba tai nera taip liudna
Gali dar ir norvegijoj tu draugu susirasti taip ar taip visi paliekam gimta lizda ir senus draugus.Taip ar taip ir patys draugai isvyksta kaip ir tu
Lina, o kaip uzsieny gyvent sekas? ko truksta is gyvenimo Lietuvoj, kokie ten privalumai?
kodel jusu manymu as daugiausiai iskentejau ? ;D as tik lb ilgai laukiau
Diana, 18 пишет:na taip, vargsas Edgaras, daugiausia iskentejo
kodel jusu manymu as daugiausiai iskentejau ? ;D as tik lb ilgai laukiau
o tu nekentejai, nelaukei, kad tave irasytume? tuoj tada tave isbrauksim! joke
Labai smagu, kad gera ir kitam kraste o kaip del kalbos? as jau i Kauna atvaziavus pasigendu savo gimtos kalbos... :V ;D
nu kad lietuviu cia daug tai ir nepasigendi jos, cia tenka ir lenkiskai ir rusiskai ir angliskai pakalbet zodziu kokios nori tokiios ir rasi kalbos, vasara buvo ir brazilu
o... tai saunu, net gi nemazai kalbu gali ismokt
tai gal wisi sventem gryztat lietuvelen?
..., vasara buvo ir brazilu
isivaizduoju ;D isilakste visi nukritus iki 0C° cia pasmum negrai "kufaikas" apsivilko jau kai buvo +10C° as dar lauke kai zaidziu kasi iseinu su sortais visi ziuri ir sako "uzpakali susalsi "
o as atsakau "pone sedmenys suzala paskutiniai "
tai gal wisi sventem gryztat lietuvelen?
as ne!
o Tu Linuciuk!
Nu dabar negaliu sakyt :V bet parasysiu veliau
B U S SIURPREZAS
> nevaidink tu cia princeses paslaptinguoles vistiek gi viskas zn as
chebra,,,, susirinke visi cia ir kurie dar susirinks.. prasau mane pasveikinti uz visoki kitoki nerealuma ir siaip.. uz tai, kad as nereali ir siandien beprotiskai fantastiskai savimi didziuojusi (emo)
>> jei nemirsiu nuo nemigos ir siaip, tai sulauksiu turbut ir svenciu
chebra,,,, susirinke visi cia ir kurie dar susirinks.. prasau mane pasveikinti uz visoki kitoki nerealuma ir siaip.. uz tai, kad as nereali ir siandien beprotiskai fantastiskai savimi didziuojusi (emo)
a kas jau tokio ivyko kad sitaip savimi didziuojiesi? ka jau tokio reiksmigo iveikei ?
kad ir kokia priezastisd savim didziuotis, bet kuriuo atveju sveikinu, Nijole
Nu tai jau pasakokis laimejei kas laimes milijona :?
Страницы Назад 1 … 621 622 623 624 625 … 775 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~